Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 371
  • 766
  •   1
Отговори
# 420

Тони, нали знаеш, че нямам търпение да дойдеш във Варна да се видим. Hug Ако трябва и ще ти направя от онази торта, дето ти обещах. Wink Ти само ела.

love001 Мноооого благодаря ! Hug

# 421
  • София :(
          Добро утро  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 422
А добър ден  Hug
 Whistling пак пропускам софийска среща  #Cussing out
биг баба  Hug как си душко   bouquet
вещи това за П дните много ми хареса,понеже ми останаха още 15 кг да взема да почна от начало режима и да карам 15 ударни  Joy
много сте ми сладки момичета  Hug,като се върна от заточение,дано има нова среща та да ви видя
хубав ден и много минуси   bouquet

# 423
  • Пловдив
Ти се майтапиш, но е имало и въпроси дали ударната трябва да трае докато се свалят всички килограми Simple Smile

# 424
Добро утро    bouquet
Да се почерпим днес, а?  Laughing Laughing
Днес направих 1 годинка с вас (6м. в I и II фаза, и 6м. в III фаза). Ето го и отчета:
I и II фаза
14.05.2010 - 79,300кг;  Т-102,5см; Х-112,5см;  Бюст - 111см; Бедро - 68см;    Коляно - 45,5см,  Ръка - 33см
14.06.2010 - 70,100кг;  Т-95см;      Х-107,5см;  Бюст - 99см;   Бедро - 65см;    Коляно - 43см,     Ръка -29,5см
14.07.2010 - 66,400кг;  Т-91см;      Х-103 см;    Бюст - 94см;   Бедро – 62,5см;Коляно - 41см,     Ръка - 28,5см
14.08.2010 - 62,800кг;  Т-90см;      Х-101,5 см; Бюст - 91,5см; Бедро – 59см;  Коляно - 39,5см,  Ръка - 28см
14.09.2010 – 60 (60,100)кг;  Т-85см;      Х-97,5 см; Бюст - 89,5см; Бедро – 57,5см;  Коляно - 39см,  Ръка – 27,5см
14.10.2010 – 58,400кг;  Т-82,5см;      Х-95,5 см; Бюст - 89см; Бедро – 56см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см

III фаза
14.11.2010 – 57,800кг;  Т-78см;   Х-95см; Бюст - 90см; Бедро – 55,5см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см
14.12.2010 – 58,100кг;  Т-77см;   Х-94см; Бюст - 92см; Бедро – 55 см;  Коляно – 36,5см,  Ръка – 27 см
17.01.2011 – 58,400кг;  Т-76,5см;   Х-94см; Бюст - 91см; Бедро – 54,5 см;  Коляно – 36 см,  Ръка – 27 см
14.02.2011 – 57,300кг;  Т-76см;   Х-94см;  Бюст – 90см,  Бедро – 54,5см;  Коляно – 35,5см; Ръка – 26,5см
14.03.2011 – 58,600кг;  Т-74см;   Х-94см;  Бюст – 89см,  Бедро – 54см;  Коляно – 35см; Ръка – 26,5см
14.04.2011 – 57,400кг;  Т-75см;   Х-93,5см;  Бюст – 87см,  Бедро – 53см;  Коляно – 35см; Ръка – 25,5см
14.05.2011 – 56,600кг;  Т-74,5см;   Х-93см;  Бюст – 87см,  Бедро – 53см;  Коляно – 35см; Ръка – 25см

Забелязвам, че след Великден нещо се отприщих – кантара мръдна за месец с малко над кило, а в последния месец на втора изобщо не ми се даде един килограм при пълна стриктност. Явно организма ми попривикна, поуспокои се и се усеща, че съм си поставила за цел 55 от самото начало и ще си я гоня до дупка и почна да охлабва фронта. Вкарала съм плавно всички групи храни, всичко съм яла (с изключение на хляб, но за сметка на това куп други тестени неща на галите), карам си я по схема и се надявам в останалите 2м до четвърта да разкарам и това кило и половина, което ми е трън в очите. Ако даде Господ и Дюкан разбира се  Praynig – ако не, здраве да е, няма да се тръшкам  Peace
Така че стриктно режимствайте, пийте си водата, яжте си триците...и резултатите няма да закъснеят. Режимът действа!  Peace При всички – при някои по-бързо, при други по-бавно, при трети не толкова бързо колкото им се иска, при четвърти се движи със скороста на куц охлюв....в крайна сметка е важна крайната цел, която сте си поставили, а не норматива. Казвам това, защото съм убедена, че 70% от новите момичета са започнали режима с идеята и ясната цел до лятото да изглеждат добре, да свалят определени кг пак до лятото и прочие...и точно от тези 70% след свършването на лятото поне 40% се провалят, качват си наново килцата през зимата и догодина преди лятото ги осенява наново мисълта да захванат някой режим (дали Дюкан или някой друг) за да придобият визия и самочуствие за летния сезон. Уви срамно или не и аз започнах режима така  Embarassed – и аз исках да изглеждам добре за лятото. Е да ама не – и миналото лято пак си бях ГЮЛЕ. Но въпреки това не се спрях (макар че имах един такъв тънък психологически момент във втора при едно по-дълго задържане) и продължих, надявайки се да изживея поне още 50 лета и да изглеждам прилично през тях без много усилия, с един нормален режим на хранене. Е това ще е първото за мен. Надявам се и за много други, както и поредното за всички успели Дюканки.
Пожелавам на всички ви да изпитвате това чувство, което аз сега изпитвам – на постигнат успех,  на лекота, на суета, на нарцисизъм ако щете  Blush Защото ако сами не се харесвате и не се чувствате добре в кожата си – и околните така ще ви възприемат  Peace
Ето ме и мен след една годинка прекарана с вас.
Усмихнат, слънчев и минусов ден на всички   bouquet  Hug  Heart Eyes

П.П. Честито на всички месечинки, годинки, рожденници, именици...абе на всеки с повод и без повод, който празнува, е празнувал...само хубави емоции и сбъднати желания да има  Heart Eyes

# 425
  • Бургас
ANNAFACE ,не съм си в нас и нета ми е ужасен,затова не мога да пиша много,но не можах да се стърпя.
Невероятна сии,браво,стимул и пример за всички ни.
Дано се публикува Praynig

# 426
 Здравейте, прекрасни   bouquet
 Скарлет71, да ти е жив и здрав мъжо и дълги и щастливи години заедно! Извинявай за позакъснелия поздрав. За годинката на малката очаквах много такива, пък аз самата доста се поизложих Embarassed...
Следя редовно форума, но не пиша. Нямам нищо интересно за докладване. Стигнах до 55кг. Точно на деня за „МЦ” качих кило. Още си го чакам де(вече 4-5 ден) и държа 55.5кг. Опитах, но не можах да си коригирам линийката с теглото. Ако някой има повечко време, нека отдели и да ми пише на ЛС. Предварително благодаря!
 Не съм съдник и споделянето на личен опит от консумиране на нережимни храни, не приемам за съвет. Има стриктни, които задържат за  по-дълго, както и прегрешили с очарователни резултати (линийката на Скарлет71 визирам). Почти съм сигурна, че доста от нас са криввали, но не всеки си признава. На напълно режимните наистина се възхищавам. Грешките в режима доказват, че сме хора и по никакъв начин не омаловажават постигнатите резултати, нито пък са показател за волята и желанието да отслабнем. Режима дава резултати и това е факт. Без да обиждам някого, но тук има и не малко момичета, които по една или друга причина са на поправка. Не им се сърдим. Тъкмо напротив. Приемаме ги и ги подкрепяме (надявам се). Все пак това е форум за взаимопомощ и подкрепа и дано остане такъв. Радвам се на минусите на всички, така както се радвам и на своите. Следя постовете и си взимам поука. Различни организми и различни метаболизми. Имам много любимки. Надявам се аз да не съм станала неприятна за някого.
 Хубав и режимен ден на всички!

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 12:26 от euphoria_84

# 427
Айййй,тука май има гладни жени. Grinning
Не, не съм гладна, уверявам те. Току що си хапнах триците под формата на пица. По рецепта или на Тумбето, или Мариди беше публикувала нещо подобно със снимка. Която и да е - много благодаря за идеята.
А сега изчезвам - пуснали са телешко на промоция - 5.80 лв. за килограм, та отивам да си купя.
Скарлет, къде са го пуснали? Аз много обичам телешко. За коментарите-има такива като мене, които не следят всичко, затова не правят коментари. Това форумче винаги е било много позитивно, хайде да си запазим доброто местенце и положителните емоции. Hug Hug

# 428
  • София
Хайде добър ден и от мен  bouquet

Приятно изкарване на срещата в Бояна, момичета!!!

Smileys , ей че е готино да чуеш някой в четвърта да казва, че всичко е ОК и като се внимава нещата работят. Аз този проблем с кожата го имам в изобилие. Сега ще търся в софийския Лидъл дани няма таквоз чудо. Видя ми се много полезно. Благодаря!:bouquet:

А, да взема и да се отчета: година и четири месеца в Четвърта, много "внимавам в картинката", от три седмици въртя по 5 км на велоергометъра и правя коремни преси с помощта на една тояга от Лидъл, хитро измислена. Не си въобразявам, но увисналата кожа на корема ми взе да се поприбира. Всекидневно заради работата ми ходя от 2 до 4 часа пеш, като изкачвам и баири. Като стане фал с асансьора и ми се наложи да се качвам до седмия етаж по стълбите, не е никакъв проблем.  Simple Smile

ANNAFACE , честита годишнина  bouquet
Почерпката е невероятна, ммммммммммм!!! Joy Joy
Много си права, че търпение и стриктност му е майката на режима. Ама колко е трудно понякога само Embarassed

ArhMih, благодаря ти, много си мила.bouquet
Цял живот, освен първите 7-8 години, съм била дебела. Ако сега не стигна това, което си е едно съвсем нормално тегло за моята височина и милиони жени си тежат толкова без да се напъват - разбира се не се хранят като ламята Спаска - всичко което правя ще остане в съзнанието ми като провал, неуспех. И още по-лошото е отново провал, отново неуспех, поредният. И не знам дали ще имам сили отново да почна по-нататък. Годинките си летят, метаболизма не ми прощава и най-малките грешки.

Имам лекинко подозрение, че любовта ми към храната изобщо не изчезва, а напротив само си дреме и чака само да и кажа "хайде, сега вече можем да опитаме от това и онова" и ще се сурне като стадо свине. Но поне ще съм направила всичко възможно.
Може пък и да не стане така, кой знае. Ще бъда оптимист, ако си повтарям достатъчно дълго, че ще успея този път, може и да си повярвам.Joy JoyJoy Joy

За отчета - нещата вървят!
Кантарчето днес ме зарадва, мръднало е малко надолу. Но пък и ПЗ дни следват, знам си, че ще се коригира в обратна посока. Ще се постарая обаче да ям по-малко зеленчуци и да са от един и същи вид на едно ядене. Пък да видим какво ще се получи.

Хубав, слънчев и минусов ден на всички. bouquet bouquet

# 429
 Честита годинка, ANNAFACE   bouquet. Завидни резултати. Благодаря за пищната трапеза!
 Весело изкарване на софийските дюканки Heart Eyes
  Mimensita, продължава да раздава обилни закуски и да предизвиква Спаска Joy, ма тя засега си трае кротко (и дано да продължава). Само с тая „мека” нощ малко ми урочасва нощите  Shocked. Добре, че поне не е за оплакване работата Joy

# 430
 Анафейс   smile3501   Keep it up!  Wink  Hug

# 431
И аз вече съм в 3-та фаза и продължавам да свалям с по 300гр. седмично ^^ Но трябва да кажа, че най-вече гледам калориите, а не това 1 галавечеря, 2 пъти еди-какво си и т.н. Така мога да хапвам ако ми се преяде нещо много, но пак си ям доста месо и зеленчуци.

Успех на всички ^^

# 432
ANAFASE,честита годишнина!!!Постигнала си визуално голяма разлика,а колко си висока?  ura

Днес отново имам минус-800гр и в момента съм с около 3кг. по-малко от преди втората ми бременност.

# 433
Здравейте момичета!
ANNAFACE, честито ти една година успешен режим!  bouquet Аз и преди ти писах, че ти си един от идолите ми. Изглеждаш страхотно. А чувствата, които те заливат са нормални. И аз бих се чувствала така, ако сваля още някой и друг килограм.
MariDi, скъпа, любовта ни към храната никога няма да изчезне, повярвай ми. Само трябва да ценим храната и да ядем количества, които са достатъчни за да изглеждаме и се чувстваме добре. И при мен прасенцето рине с копитце и потропва в кочинката. Само трябва да го държа там със здрави окови.  Mr. Green,
Вещи, и мен ме впечатли един разговор с моя позната. Вика ми:" И аз правих Дюкан. Пет дни го правих и свалих 3 кг." Учуди ме какъв е този режим newsm78 Без втора фаза, без трета, направо скочила в четвърта без протеиновия ден.  hahaha hahaha hahaha Пък после такива говорят лошо за режима, а хабер си нямат от него Joy Joy Joy
Молба към четвъртофазничките и напредналите в трета фаза. Момичета, интересувам се как вкарахте постепенно храните, така че да не ви влияят зле. Предполагам, че в началото е имало вариране, но как озаптихте кантара. Ако имате желание да споделите опита си благодаря ви предварително. Ако не желаете да натоварвате форума може да ми пишете на лични. Събирам всякаква информация, защото мисля скоро да вляза в трета.

# 434
Добър ден  Hug
как е настроението днес?
нямама нови резултати за хвалене,чувствам се отвратително но съм си обещала,че от утре всичко ще е ново ,слънчево и ще върви прекрасно.
хубав и отслабващ ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт