Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 384
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
  • София :(
          Добро утро  Hug

Да пием по кафе и да го посрещнем с усмивка  Grinning

Пък може да се позаредим и с някое "протеинче" , 13 - ти, ама петък все пак  Wink

И за последно да напомня:

Софийска среща утре, 14.05, от 13 часа в р - т Бялата къща в Банкя

Усмихнат, слънчев, спорен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 391
.....След двата дни плюскане на нережимноти около юбилея нямаме проблеми. .....  
Сега виждате ли защо доста от Дюканките не четат и пишат тук?!  ooooh!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:25 от ЦвеTи

# 392
Добрутру.Онли- Hug Hug тук съм ама не съм писала тия дни ,че много работа и много мисли разни ,схеми въртя тука със семейните дела и така.Иначе кг стабилни вече -от една седмица съм си 61,5 -61,7 така се въртя ама добре е.Най-важното ,че днеска успях да обуя един панталон ,който си купих миналото лято за рожденният ми ден юни месец и не можах после да го облека ама сега се фръцкам с него и много ми е удобен даже. Party Party
Почнах да ям много малки порции ,иначе пак храненето ми е 3-кратно ,но съвсем малко . Heart Eyes
Мъжо и той държи фронта ,вече е 108 ,което ще рече 12 свалени кг.Супер се чувства ,даже вчера ми казва:Колко е хубаво ризата да е запасана в дънките. Joy Joy Свикна той с изкушенията и не си и помисля да прегрешава.Бележките ,които бях закачила из цялата къща свършиха страхотна работа. Joy Joy
Весело кафепиене или ядене на софийските дюканки утре и чакаме снимки. Party Party Party
Айде времето се стопли ....тръгваме по разходки.Варненкиииииии,другата седмица мисля да пием кафе ,а какво ще кажете ?Събота ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хубав и слънчев ден ви пожелавам!  bouquet

# 393
Здравейте,след няколко дни застой днес имам -800гр. smile3503
Желая ви успешен слънчев ден!!!

# 394
  • Бургас
Здравейте,след няколко дни застой днес имам -800гр. smile3503
Желая ви успешен слънчев ден!!!
smile3501
Браво ,нека така да продължава Peace
Аз днес съм на точно същите килограми от вчера,но с почти не спах и не съм отпочинала,което ме кара да мисля че утре ще съм по лека на 100%
mimensita ,благодря за кафенцето и закуската,ммм вкусно.

# 395
  • Лутаща се
Сега виждате ли защо "старите" Дюканки не четат и пишат тук?!  :oooohл
Да, също така страдате от избирателно четене. Още от 4-ти написах, че моят човек навършва 50 г. и веротно ще има нарушения в режима и че няма проблем да ме налагате с тигани. Отговор някакъв?!?!? Нъцки!
ОК, лошо няма.
После пак писах нещо по въпроса. Пак нула внимание.
Еми явно ми се прииска да провокирам, а и явно съм имала основание. ХА! Веднага назидания
Няма млади и стари. Има успели и неуспели. Само времето ще покаже как ще е при мен.
Голямото плюскане на нережимности де факто беше ядене на гергьовско агне и на една шепа ориз. Но тъй като тук  агнешкото се счита за нережимно месо написах точно така. Както и да е, все пак съм нарушила и затова го написах. Може пък и да съм просела внимание. Кой да ти каже.
А и ми се искаше все някой да каже: Еми честит му рожден ден на твоя човек! Уви.
Ето пък и причината защо аз пиша все по-рядко.
Определено снощи се подлъгах с поста си, от което пък следва, че ще го изтрия.
Успешно ви дюканстване и на стари, и на млади. Аз приключвам с писането си тук. Не искам, за да ми отговори някой вечно да пускам провокации, считам го за излишно.

# 396
Сега виждате ли защо доста от Дюканките не четат и пишат тук?!  :oooohл
Да, също така страдате от избирателно четене. Още от 4-ти написах, че моят човек навършва 50 г. и веротно ще има нарушения в режима и че няма проблем да ме налагате с тигани. Отговор някакъв?!?!? Нъцки!
ОК, лошо няма.
После пак писах нещо по въпроса. Пак нула внимание.
Еми явно ми се прииска да провокирам, а и явно съм имала основание. ХА! Веднага назидания
Няма млади и стари. Има успели и неуспели. Само времето ще покаже как ще е при мен.
Голямото плюскане на нережимности де факто беше ядене на гергьовско агне и на една шепа ориз. Но тъй като тук  агнешкото се счита за нережимно месо написах точно така. Както и да е, все пак съм нарушила и затова го написах. Може пък и да съм просела внимание. Кой да ти каже.
А и ми се искаше все някой да каже: Еми честит му рожден ден на твоя човек! Уви.
Ето пък и причината защо аз пиша все по-рядко.
Определено снощи се подлъгах с поста си, от което пък следва, че ще го изтрия.
Успешно ви дюканстване и на стари, и на млади. Аз приключвам с писането си тук. Не искам, за да ми отговори някой вечно да пускам провокации, считам го за излишно.
Абе защо всеки иска някакво по-специално внимание и ако нещо не му хареса веднага почва да се тръшка и да напуска Темата?! Тук никой не го държат на сила! Който както си дошъл, така може и да си заминава! Детска му работа!
skarlet71, аз няма как да те поздравя за написаното по-горе! Едва ли има момичета, на които им се четат такива постове!

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 16:26 от ЦвеTи

# 397
привет
да ви подхвърля една интересна идея за домашно опушено месо
http://cathyshambley.blogspot.com/2011/03/how-to-make-tea-smoked … mon-swimming.html

аз правих така пилешки бутчета, за тях времето е около 30 мин

Ели, която пусна мухата в ВМ НВХ, е пробвала със свинско, което за вас не е режимно
но явно от линка става чудесно и с риба
предполагам, че и телешко ще стане
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574553.195

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 11:50 от Анонимен

# 398
  • Лутаща се
Абе защо всеки иска някакво по-специално внимание и ако нещо не му хареса веднага почва да се тръшка и да напуска Темата?! Тук никой не го държат на сила! Който както си дошъл, така може и да си заминава! Детска му работа!
Защо по дяволите четеш постовете ми щом не ти харесват? Недей! Никой не иска от теб да ми отговаряш. Но ти го правиш!
Поредното доказателство, че трябва да има диалог само когато има провокация и караница. Свидетел съм на доста такива тук.
Благодаря за коментара за детската работа, на 40 съм все пак. Тук няма да го отбележа, нито пък ще спомена предварително, че ще ям торта. Хах! А и тогава ще съм в края на трета фаза, та дори ще ми е разрешено като гала. Но ако не бях написала последното ти пак щеше да се наостриш.
Критарки има много, малко са които навреме се включват и с навременен коментар. До момента ми се е случвало само веднъж. И не беше ти.

# 399
  • София
Мимс, викаш, петък е, а?!? И протеини си дала, ма за мен нямаше  Rolling Eyes Mи хубаво тогава, аз ще си направя ВХ ден с тоя сладкиш

Тони, много ясно, че софийската среща ще е с яяяядене, а не кафепиене... Щом аз и Цвети ще ходим  Laughing

# 400
Защо по дяволите четеш постовете ми щом не ти харесват? Недей! Никой не иска от теб да ми отговаряш. Но ти го правиш!
Поредното доказателство, че трябва да има диалог само когато има провокация и караница. Свидетел съм на доста такива тук.
Благодаря за коментара за детската работа, на 40 съм все пак. Тук няма да го отбележа, нито пък ще спомена предварително, че ще ям торта. Хах! А и тогава ще съм в края на трета фаза, та дори ще ми е разрешено като гала. Но ако не бях написала последното ти пак щеше да се наостриш.
Критарки има много, малко са които навреме се включват и с навременен коментар. До момента ми се е случвало само веднъж. И не беше ти.
Има опция ЛС, ако искаш нещо да кажеш и никой да не го чете-пиши там! След като си писала тук, няма как да пропусна "бисерите ти"!  Peace

# 401
  • Лутаща се
Цитат
Има опция ЛС, ако искаш нещо да кажеш и никой да не го чете-пиши там! След като си писала тук, няма как да пропусна "бисерите ти"!  Peace
Не, благодаря! А и защо сама ти не се възползва от съвета си за ЛС, а отговори тук?
И щом ще ме цитираш постоянно, с целите ми постове - поне ги оцвети и в червено! Така освен, че заемаш страници в темата и ще се вижда отдалеч, че го правиш!

# 402
  • Бургас
Айййй,тука май има гладни жени. Grinning
Момичета хващайте пилетата и се нахранете,от караници файда няма

# 403
  • Лутаща се
Айййй,тука май има гладни жени. Grinning
Не, не съм гладна, уверявам те. Току що си хапнах триците под формата на пица. По рецепта или на Тумбето, или Мариди беше публикувала нещо подобно със снимка. Която и да е - много благодаря за идеята.
А сега изчезвам - пуснали са телешко на промоция - 5.80 лв. за килограм, та отивам да си купя.

# 404
  • Испания
Момичета, излишно си създавате отрицателни емоции, които пък от своя страна влияят на метаболизма на организма ви. Естествено, не в положителна насока.

Не е въпросът да нарушиш и да замълчиш или да нарушиш, да се изповядаш във форума и да ти олекне. Колко пъти се цитира тук Дюкан за иглата и балона. Ами, човекът много ясно го е обяснил. Дали ще го послуша някой, си е негов проблем. Нарушението може да се отрази и след седмица и да коства задържане и месеци. Дюканстващият вече е забравил нарушението и се чуди какво става и си скубе косите. Ако това всеки сам не го разбере, никой не може да му го "налее" в главата. И затова има дюканки, които с години си висят на режима. Ама на какъв точно режим, не е много ясно.

Празници и хубави поводи има цял живот, слава Богу! И, повярвайте, чудесно се изкарват и режимно. Единствено и само от нас си зависи. Скарлет, да е жив и здрав мъжът ти, много да те обича и да те слуша!

А някой, който сега започва или има намерение да започне и прочете, че въпреки нарушенията, няма поражения, ще реши, че и така може. И какво се получава?

Повтарям се не знам за кой път, но наистина всеки трябва да е умен за себе си.

Усмихнат петък! Весело изкарване на дюканките в Банкя!  Hug

Мире, да ти е живо и здраво четвъртото слънчице! И другите три, разбира се.  Simple Smile Ти си герой! Hug

А, да взема и да се отчета: година и четири месеца в Четвърта, много "внимавам в картинката", от три седмици въртя по 5 км на велоергометъра и правя коремни преси с помощта на една тояга от Лидъл, хитро измислена. Не си въобразявам, но увисналата кожа на корема ми взе да се поприбира. Всекидневно заради работата ми ходя от 2 до 4 часа пеш, като изкачвам и баири. Като стане фал с асансьора и ми се наложи да се качвам до седмия етаж по стълбите, не е никакъв проблем.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 май 2011, 13:19 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт