Re: ВМ-НВХ 45 ЧАСТ

• 40 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Ехо дами  Wink
Мнооооооооого отдавна не съм мислила за диети,режими и начин на хранене,защото реших,че ще се хапвам каквото ми се яде.Та дойде момента в който реших да вляза в час.Миналия път ми се получи надявам се и сега да стане така.Който ял козунаци ял.Днес започнах реимно и до момента се движа така.Задвижа ли колелото всичко е ок!За момичетата които не ме познават.Варненче съм и този реим си го цаня от 4 години.Това е моя режим.Спортувам в домашни условия и съм дейна личност.С въпросния режим съм сваляла 20 кг.Смятам,че пак ще го направя  Grinning
Успех на всички и хубав ден ви пожелавам   bouquet

# 196
щъки, ти роди ли вече?

# 197
не, не е Simple Smile И се чудя за'де се е забързала с режима  Hug

Христос воскресе и тук да рекА!
От днес - желязна.
Ботни, това за жлъчката е много интересно, благодаря  Hug

# 198
Ами той на е подходящ за бременни жени? Аз поне така разбрах. Някъде бях ровила, при спайдърите ли не помня, но ми се струва, че срещнах, че този режим си е ОК и по време на бременност.

# 199
не, не е Simple Smile И се чудя за'де се е забързала с режима  Hug
По добре по от рано  Grinning да спра свинята  Heart Eyes Пък и се бях зарекла да не минавам 90,а след празниците на и 3 отиде кантара.Така,че докато родя пак да съм на 90  Wink

# 200
щък, не почвай сега от раз, за да не стресираш много организма
все пак му предстоят изпитания
почни постепенно
намали въгл. постепенно
или постепенно изключи храна след храна

щом досега си била на смесено хранене, рязък завой насам според мен не е добре

леко раждане  Hug

# 201
Ами той на е подходящ за бременни жени? Аз поне така разбрах. Някъде бях ровила, при спайдърите ли не помня, но ми се струва, че срещнах, че този режим си е ОК и по време на бременност.

ОК е, да, все пак бебето има нужда именно от протеини и мазнини, за да се изгради
само да не се почва изведнъж
или преди бременността да си бил на него и после да продължиш
или по време на  бремеността постепенно да преминеш към него, за да избегнеш напр гест. диабет и високо кръвно
всъщност именно такава диета предписват лекарите на бременни, които дигат кръвното

# 202
Еми старая се да не го шокирам.
Днес
Закуска 2 яйца с масло и половин краставица
2 закуска ч варен геврек
Обяд 1 яйца 1 суджуче и ч краставица
Следобедна закуска 50гр.суров бадем
Вечеря 3 яйца в масло с лапад и сирене. краставица за салата.
За утре планувам кисело мляко с ленено семе и овесени ядки
По нататък ще мъдря останалото.
Въглените няма да са отраз.При приема им ще внимавам просто да са само те и нищо друго от типа на мазнина и протеин.
Примерно днес,между 1 закуска, геврека и обяда има 3 и 2 часа разстояние.

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 20:43 от Щък

# 203
Сушените плодове все пак не са ли по-полезни от шоколадови бонбони ?  Laughing Като въглехидратност са си и двете тежички, ама.... някои сушени плодове ги обожавам и ги ям в пристъпи на глад за сладко

# 204
Според мен, черен шоколад е по- добре, отколкото сушени плодове. Нали го дават добър антиоксидант Simple Smile Но ако много ми се яде сладко, аз лично си правя: кисело мляко, какао, канела, малко извара за плътност, става като шоко крем /може и нескафе мъничко/

# 205
Добро утро  Hug резултата е на лице - 500гр вода много ясно,ама и това ме задоволява.Сега ще закуся,а после съм на доки да видим ша ли да раждам скороооооо  Wink
Закуската кисело с лен и овес
Обяда и вечерята довечера ще ги докладвам.Сега отивам да се оправям,че и детенце на градина да заведа  Grinning хубав и режимен ден на всички пожелавам.   bouquet

# 206
Чела съм, че освен със захар, ги тъпчат сушените плодове и с глюкоза.
Черен шоко е в пъти за предпочитане пред сушените плодове, изобщо
не бих се замисляла да избирам между тях. Яла съм преди, знам как се
чувствам след тях, знам как се качва от каране на сушени плодове. Не
ми е присъщо, но спокойно мога да сложа това емотиконче  Sick

# 207
Всъщност не съм чела достатъчно за сушените плодове,но и не смятам,че са в режима.
Според мен, черен шоколад е по- добре, отколкото сушени плодове. Нали го дават добър антиоксидант Simple Smile Но ако много ми се яде сладко, аз лично си правя: кисело мляко, какао, канела, малко извара за плътност, става като шоко крем /може и нескафе мъничко/
Така си е!И то не всеки ден!

# 208
Ами не са. Освен това ги сушат със сяра. Не знам дали е добре или не. Изобщо гадост си е. Глад за сладко нямам. Просто баща ми правеше много сушени плодове. Всичко, което не се е изяло от реколтата му го сушеше. Естествено не със захар, глюкоза, сяра и прочие помии. От години не е правил. Просто правих козунаците със стафиди, та хапнах. Кантара не е мръднал от шеепа и половина естествено, но все още ми се повдига като се сетя за "тръпката", която изпитах след яденето им.
Щък, мноооого леко раждане ти пожелавам.

# 209
 wavey
Здравейте, момичета!
Сушените плодове са в голямата графа с неща, които изобщо не мога да хапна, с единствено изключение - фурмите. Тях ги обичам, ама се сещам да ги хапна веднъж на две години сигурно Laughing...
Козунаци правих, ама не ядох, щото и тях не обичам...
И още един куп други сладости не ям (вафли, бисквити, голяма част от тортите, парфета и т.н., да не изброявам, че не е мястото тук Blush)...има моменти, в които направо се чудя защо имам 20кг. отгоре, като така и така се храня без повечето вредности newsm78, че и алкохол не пия, а повече от година - и газирано...
Както и да е...явно, докато не си размърдам д-то да поспортувам по-сериозно, резултат няма да има.

Та с две думи - положението след Великден е без промяна при мен. Въглени не съм яла, защото ми става лошо след тях, приспива ми се...изобщо, знаете как е, а имах 3-дневни гости, та  трябваше да съм в кондиция.

Вчера попаднах на много интересна, кулинарна техника (поне за мен, защото обожавам пушени меса Crazy). Ето, ако на някой му е интересно - http://cathyshambley.blogspot.com/2011/03/how-to-make-tea-smoked … mon-swimming.html
Аз изчаквам едни финансови подкрепления в обозримо бъдеще и отивам да се сдобия (най-сетне) с чугунена тенджера...първото, което ще направя в нея е това от линка Crazy Peace

Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт