Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 354
  • 766
  •   1
Отговори
# 450
Момичета благодаря ви за информацията,днес ще зарадвам колежката.Много сте отзивчиви благодаря ви.Ако имам въпроси нали може пак да питам Hug.Да мар-го е magi333,това съм си аз и така си оставям Hug

# 451
  • Варна
Момичета ,имам запитване-ролца от раци  може ли да се приемат през ударната фаза,риба тон от консерва,както и какво е обезмаслено прясно или кисело мляко?Това 0.1 % такова ли е?И може ли да се пие през първата фаза?

# 452
Момичета ,имам запитване-ролца от раци  може ли да се приемат през ударната фаза,риба тон от консерва,както и какво е обезмаслено прясно или кисело мляко?Това 0.1 % такова ли е?И може ли да се пие през първата фаза?

На всичките ти питанки- ДА! Може рачешки ролца, както и риба тон от консерва в собствен сос, както и обезмаслено кисело и прясно мляко-0.1% е точно такова, което може да се консумира, но повечето момичета минахме на кисело мляко от 2%, защото решихме, че е по натурално, по естествено и с по малко нишесте за разлика от 0.1%. Решението обаче си остава твое. Успех!

ПП Иначе обезмаслено прясно и кисело мляко от 0.1% има вече навсякъде по магазините. Само не забрявай, че общото ти количество мляко за деня е 1кг. , като от това количество вадиш 250мл. прясно мляко, защото само толкова количество прясно мляко ти е позволено за деня. Т. е. , ако ползваш прясно мляко, то е 250мл. дневно и останалото количество млечни ти е 750гр. общо-кисело мляко и извара дневно.

Последна редакция: пн, 16 май 2011, 08:37 от Tumba_lumba

# 453
  • Варна
 Simple SmileТумба Лумба,благодаря много.Бях решила ,че съм объркала нещо с рулцата и др.

# 454
  • Плевен
euphoria_84, ти наистина ли искаш да станеш 42 кг??? То тогава не само ще ти закъснява цикъла ами съвсем ще ти спре! Ох, тези луди млади - направо нямам думи!
Аз си разнообразих вчера рибното меню с кралски скариди. Освен тях през деня хапнах пил.филе, за вечеря пък телешко задушено. Рядко ми се случва да са три вида меса за деня, обикновено е само един. Прочетох някъде, че мазнините се топят по-бързо като се оставя повече време м-у храненията. Така и така протеините засищат добре, не е лошо да си оставяме поне 3 часа м-у храненията. Днес имам пак минусче - 300 грама! Вече си влизам в някои пролетни костюмчета от миналата година! Кефче!
Приятен ден на всички момичета! Мен ме чака от утре една командировка във Варна и освен дрешките съм си приготвила и разни храни, които да бутна в хладилника, че знам какви изкушения ме чакат сега на общата маса...Ще карам на айряни и салатки, на скаричка, но да знам че имам и пилешки и пуешки филенца, както и млекца в хладилника си е успокоение за мен. Като видя че няма нищо подходящо за мен в такива случаи карам и на вода и кафе само. Сега поне съм толкова мотивирана, че нищо не ми пречи да съм режимна! Може да не се включа до петък при вас! Ще ми липсвате!

# 455
Здравейте приятно ми е аз съм Петя Hug,една позната от София много е отслабнала със тази диета не я бях виждала 10месеца и като я видях Shocked отслабнала е  със 30 килограма и ми прати сайта със диетата и от днес съм с вас нямам книгата затова ще се ръководя от вас Hug,нали може всеки ден да си пиша менютата и ако имам грешки да ме поправятееее Praynig Hug Днес ще търся трици,дано си намеря.нали приемате нови момичета опитващи се да отслабнат с много килограми Laughing.От днес почвам първа фаза мисля да е 10дни и основно да ям яйца,пилешко месо и кисело мляко нали е ок?

# 456
.....нали приемате нови момичета опитващи се да отслабнат с много килограми Laughing.От днес почвам първа фаза мисля да е 10дни и основно да ям яйца,пилешко месо и кисело мляко нали е ок?
Приемаме, разбира се, ама поради що си решила да правиш Ударна фаза - 10 дни. Нито е здравословно, нито е препоръчително, нито има кой знае какъв голям ефект. Ударната фаза не е за сваляне на излишното, а за подготвяне на организма за това, което го очаква, за режима. Пет дни ударна фаза са напълно достатъчни, като за начало на един такъв дългосрочен режим, като нашия. И не си ограничавай менюто, идеята тук е организма да не разбере, че е на режим, за да не тръгне да се презапасява, хапвай от всичко позволено във всякакви комбинации, които ти хрумнат и които са ти вкусни. Еднообразното меню, еднообразието, бързо ще ти натежи и може дори да те откаже от започнатото, а и запека ще е една неприятна опция вследствие не достатъчно богатото и разнообразно меню. И пий много вода! Успех!

ПП И не забравяй триците, всеки ден по 3.сл.!

# 457
  • Бургас
Добро утро,момичета Hug
Няколко дена се отдадох на селски фитнес,от миналата година реших да си използвам образованието и голямото дворно място с което се сдобих,за да сея зеленчуци.Може да е изморително,но поне знам с какво храня децата,които обожават плодове и зеленчуци,та вчера засяхме много и съм разглобена.По този повод килограмите ми са само с половин  кг по малко от последния отчет или за седмица общо -3,5кг.Днес ме зарадва и МЦ така че ще има поводи за радост тези дни,когато страничните влияния намалеят.
Иначе си хапвам триците на кекс с мляко,а после различно,омлети,печено месо,и май това за сега.
От днес минавам за 5 дена на ПЗ,та ще е малко по леко,после май реших да е схема 3П/3ПЗ,пък ако не е моята схема,винаги мога да я сменя.
Искам да пиша още,но една малка сладурана ме закача,затова по късно пак

# 458
Tumba_lumba благодаря ти ще ви спазвам съветите Hug искам да попитам сутрин нали може кафе със сметана или не

# 459
Добро утро,отново имам минус -1кг. Такива килограми не съм била откакто Йони беше бебе. newsm44 newsm44

# 460
....искам да попитам сутрин нали може кафе със сметана или не

Със сметана-НЕ! Само с обезмаслено прясно мляко и подсладител, ако обичаш кафето сладичко!

# 461
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Няма да казвам колко кила осъмнах днес, че вчерашната ми гала-вечеря беше гала-освинване с елементи на омазване  Embarassed

Вчера направих 1 месец в 3-та фаза: както си влязох, така съм си-и на кила (60-така си се затвърди, няма 6/5  Confused ) и на мерки. Надявах се движението да е помогнало за намаляване на обиколките, но...уви...

Добре дошли на всички нови. Четете повече, момичета, бъдете търпеливи и стриктни. Успех!

Мира1919, защо след 1-ва фаза ще правиш 5ПЗ дни и чак тогава 2-ра фаза по схема 3/3? Нужен ли е този 5-дневен ПЗ-преход? Аз бих си минала веднага на 3/3...

# 462
  • Бургас
Tumba_lumba благодаря ти ще ви спазвам съветите Hug искам да попитам сутрин нали може кафе със сметана или не
Айде аз да те разочаровам този път.Сметана не може.Може прясно мляко.
Момичета всичко с високо съдържание на мазнини не е за нас,водете се от това и сами ще си отговаряте на въпросите Peace

# 463
Добро утро,отново имам минус -1кг. Такива килограми не съм била откакто Йони беше бебе. newsm44 newsm44
браво,ти за колко време свали тези килограми smile3501 smile3501 smile3501  вие на коя страница започвате нова тема Hug

# 464
  • Бургас
Мира1919, защо след 1-ва фаза ще правиш 5ПЗ дни и чак тогава 2-ра фаза по схема 3/3? Нужен ли е този 5-дневен ПЗ-преход? Аз бих си минала веднага на 3/3...
Ми защото толкова ми е акъла.Опитвам се да пиша и да се занимавам с беба и това се получава.Разбира се че не е нужен този преход.Написала съм го по инерция,дано не съм заблудила някой.Та поправка-ще правя 3ПЗ дни и от там 3П/3ПЗ.
Благодаря за поправката Hug

Общи условия

Активация на акаунт