Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 341
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Мирка75 удивена съм от пълната ти промяна PeaceАз за съжаление съм от тези,които не успяха да задържат кг си и съм на поправка.Но ще успея и при влизането в трета този път,ще се ръководя от съветите на успелите Дюканки Heart Eyes

Целувки на всички и усмихнат ден от мен  love001

# 361
  • София
... Тази мускулна и мазнинна маса, я мери кантарчето ти ли? Това НЕО, което се показа тук в темата?
Да, точно този кантар. Освен това мери и процентът вода в тялото и необходимите за деня калории, съответстващи на килограмите.
Би ли споделила на какъв принцип работи машинката? И само се мериш на него или си слагаш някакви по-специални неща - колани, жици и т.н. Не е само на база стандартни изчисления, по пол и кг, нали?
И аз качвах много от кърменето (майка ми също), не толкова от бременността.... а, уж от кърменето се слабеело, но уви при мен ставаше ужасТ, а не съм яла кой знае какво различно или повече... предполагам, че наистна хормоните са виновни...
Мира, браво и от мен за куража.   bouquet
Моята 3-та върви ОК и аз варирам с около 2 кг, но видя ли 52 се стягам за ден два (чисти П) и отново виждам 50. Плувам по два пъти в седмицата и се чувствам добре.
Целувки и много минусчета тази седмица за всички!

# 362
Здравейте!
Да се отчета и аз,днес се навършват 3мес. от както сме на режима.Дали свалянето на кг. е нормално вие ще кажете.
Аз също през бременностите си качвах10-12кг. като и двете бяха големи бебета и след втората качих 10кг.
VERONI,браво за достигнатия калкулатор,желая ти още минуси ако и ти ги желаеш!!!

# 363
Здравейте мацки  Hug
аз да се отчета макар и със същите резултати.75кг и няма мърдане,обаче какво разбрах Mr. Green
всеки ден изминавам по 6км и 800метра всеки божи ден,до училището на дъщерята и обратно.Хич несъм се и усетила,нали си блея по магазините а те километрите си се навъртат.Дано това помогне и скоро килата пак да се устремят надолу.
Хубава и спокойна вечер Ви желая  Hug

# 364
  • София
Привет и от мен. Рядко пиша, но да се отчета: - 20 кг (от началото на февруари с 10 дневно прекъсваме). Надявам се обаче на още 15 - 20  Wink
Скоро ми предстои 7-дневна екскурзия с автобус, респективно ядене по шведски маси и ресторанти. Притеснявам се, че често няма да има нищо подходящо за мен и затова освен триците, ми се иска да си взема още някаква храна за всеки случай. Обаче не се сещам за подходяща (която е трайна и може да се съхранява на стайни Т). Някой да има идея какво мога да си взема?

# 365
  • Плевен
 Лекси, моето предложение за храната е - риба тон консерви в собствен сос и някой телешки суджук (но не е много за препоръчване). Все пак по шведските маси може и да има нещо пилешко, риба, зеленчуци. В Кауфланд продават хубаво чисто телешко филе. За първите 1-2 дни  (за по път) можеш да си направиш някакви пържолки, бонфилета или телешки кюфтета, печени в-у хартия във фурната. Ако си на ПЗ - краставици в добавка - измити, нарязани на 4, в една кутия и готово. И вода!!! Неизбежно е минаването на ПЗ - поне филета и зеленчуци ще има на закуска. По една супа на обяд...Зависи и от обстановката - може да не е удобно да си носиш консерви...Иначе сама също можеш да си консервираш в малки бурканчета някаква храна с пилешки хапки. Но най-важни са емоциите - с тяхна помощ ще свалиш грамчета и няма и да усетиш кога ще мине времето!
Аз пък - вчера бях на чист П - само пилешки филета на 3 пъти ядох, плюс 1 кисело мляко - половината сутрин с триците, 2 яйца и чаша прясно мляко, вода, вода, вода и накрая тази сутрин кантара отчете + 500 грама! Ееее, като почне луната да нараства и аз с нея! Аман! както и да е - не се разстройвам толкова, но не е приятно!
Успех на всички!
Браво gardenia1979! Добри са резултатите!

# 366
Здравейте,вече съм 74,ама не съм си сменила лентичката.Отдавна не съм писала ама и много време нямам де.Имам един проблем,получих разстройство,не знам от какво,какво да ям че да не си наруша диетата.Днес понеже положението беше катастрофално,ядох малко ръжен сухар,знам,че не трябва,ама положението беше отчайващо.Моля помогнете ми със съвет.Лек ден на всички Embarassed

# 367
  • Плевен
Mishel_Sambora, за стопиране на разтройството - варени/печени моркови в комбинация с вода, в която се е варил ориз. Мисля, че ако изпиеш и чаша вода с изсцеден половин лимон в нея ще се оправят нещата! А от лекарствата - Лопедиум и Имодиум

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 13:36 от ArhMih

# 368
Здравейте,вече съм 74,ама не съм си сменила лентичката.Отдавна не съм писала ама и много време нямам де.Имам един проблем,получих разстройство,не знам от какво,какво да ям че да не си наруша диетата.Днес понеже положението беше катастрофално,ядох малко ръжен сухар,знам,че не трябва,ама положението беше отчайващо.Моля помогнете ми със съвет.Лек ден на всички Embarassed
Mishel_Sambora, преди 2 месеца получих р-во и повръщане. Мислех си, че е от режима. Обадих се на Тони Бг, за да я питам дали е от него. Тони ме посъветва да ида на лекар. Вероятен вирус според нея. После и малката получи такава чревна инфекция. Идеше ми да пръждосам по дяволите режима и да извадя  и ям сухари /винаги имаме под ръка заради малката/. Не съжалявам, че не го направих. Пих Ентерол и Линекс. Оправих се. Благодарение на Тони аз се мобилизирах и продължих стриктно режима. Днес съм щастлива от решението си и резултатите.
Днес пробвах едни рокли, които съм си купувала преди време. Сега ми стоят много по добре от преди Mr. Green Ще взема да си направя една фотосесия и да кача снимки в албумчето си. Wink

# 369
Аз да попитам-фатално ли е,ако през повечето време карам на ПЗ и да речем-1,2 дни седмично само на П.Много ме изкушават салатките,не мога да им устоя.

# 370
  • Бургас
Добър ден ,момичета  bouquet
Днес кантарев ме зарадва с още 0,5кг минус,за 3 ударни дни общо 2,5кг,доволно.
Разтройство си получавам редовно,според мен не е свързано с режима,както идва,така и си отива,а го получавах и доста често, когато не бях на режима.
veroni76,чакаме фото сесията,да ти се радваме и ние на постижението  Simple Smile
Лекси,колкото и да не толкова препоръчителни,можеш да си вземеш,пържолки и пуешки филета,вакумирани,все са по подходящи от другите неща,а и малко свинско да си позволиш,стига да не е мазно, не е фатално,това ти го казвам от личен опит,дано и при теб,както и при мен да не води до плюсове.
Гале,твоите килограми за сваляне са малко,според мен,може да си хапваш салатки,които винаги можеш да ограничиш,ако няма сваляне.
Нещо нямам апетит,що така,трябва да се взема в ръце,че не е хубаво това.
Лек ден,момичета!

# 371
Ох,Мире ,то аз не мога да разбера свалям ли и по колко-имам два кантара вкъщи -и двата показват различно.Поисках от една дружка нейния кантар да го донесе-нарочно,че да се тегля на едно и също място и нейния ме изкара трети кг. Mr. Green.Единия ме показва 68,другия ,66 а третия 64-на кой да вярвам се чудя newsm78

# 372
  • София
galinna_pj, на този, който показва 64  Wink
Благодаря, момичета   bouquet Хич не се бях сетила за консерви и вакумирани месца (каква ли им е трайноста обаче на стайни Т  newsm78). За нарязани зеленчуци също  Grinning Сигурна съм, че все ще се намери какво да ям, но забелязвам, че откакто съм на режима, постоянно ме е страх да не остана без подходящи храни и имам навика да се презапасявам. Никога досега не съм била толкова загрижена за прехраната си  Mr. Green

# 373
Благодаря ви за подкрепата,не смятам че е от режима,само според мен киселото мляко ме провокира,ще взема да го спра за малко Peace

# 374
galinna_pj, на този, който показва 64  Wink

Мдаа,и на мен така ми се иска Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт