Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 348
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета! В МЦ съм и се чувствам страшно подута и дебела. Имам и малко над килце отгоре, но се наявам като премине всичко да се нормализира.
Лека и отслабваща вечер!  bouquet

# 481
Благодаря за топлото посрещане вие сте страооотни Много сте отзивчиви и много инфо ми дадохте newsm74.Да си напиша менюто за днес и утре днес з-варено яйце по късно трици 2с.л. 1с.л.ленено семе във 3с.л.кисело мляко о-пилешко бутче печено без кожата в-едно кисело мляко0.1% .Моята позната ми каза много да наблягам на рибата много се сваляло с нея и кожата ставала хубава та за утре менюто з-едно варено яйце,2с.л.трици 1с.л.ленено семе и 3с.лкисело мляко о-печена във фолио скумрия в-едно кисело мляко0.1% Мислите ли че това менюе добре или е малко newsm78 Hug Много хубаво всичко е описано и засега нямам въпроси,ще гледам да не ви досаждам много

# 482
Благодаря за топлото посрещане вие сте страооотни Много сте отзивчиви и много инфо ми дадохте newsm74.Да си напиша менюто за днес и утре днес з-варено яйце по късно трици 2с.л. 1с.л.ленено семе във 3с.л.кисело мляко о-пилешко бутче печено без кожата в-едно кисело мляко0.1% .Моята позната ми каза много да наблягам на рибата много се сваляло с нея и кожата ставала хубава та за утре менюто з-едно варено яйце,2с.л.трици 1с.л.ленено семе и 3с.лкисело мляко о-печена във фолио скумрия в-едно кисело мляко0.1% Мислите ли че това менюе добре или е малко newsm78 Hug Много хубаво всичко е описано и засега нямам въпроси,ще гледам да не ви досаждам много

Напиши ни колко си висока и колко тежиш сега. Колко искаш да станеш. Струва ми се, че ядеш прекалено малко. Какво е това 1 кис.мляко за вечеря. Ами това яйце? Ако не ядеш достатъчно, за да се чувстваш сита няма да можеш да отслабваш качествено. Вещи много пъти е казвала "При Дюкан се яде". Ако не ядеш достатъчно, организмът ти ще се старае да граби възможно най-много калории от малкото храна, която му подаваш. Аз напр. не винаги ям нещо друго за закуска освен 150 гр. обезмаслена пр. мляко и трите лъжици трици в него. Но има дни, в които си правя дюкански хлебчета или кексове, тортички от трици. На обяд изяждам по две скумрии, на вечеря също. Пак си слабея и без да гладувам.

# 483
Калории не се броят, но и не бива да се прекалява. Аз например отслабвам само при намалени количества, а не в П дни, или пък в ПЗ. При всеки е индивидуално.

# 484
Ето примерно ядене за П дни за новите девойки (То след Тумбето  Hug няма какво много да се допълни, но все пак....):
Закуска – тричав сандвич с пилешко филе, варени яйца, фалшиво мляко с ориз, попара, палачинка, бисквити, крекери, кексче, милинки, тутманик (всичко това е направено от трици – някой да не се засили към баничарницата, ей..), 1 кис. мляко на айрян...или просто трици накиснати в 1 кофичка кис. мляко
Междинна – кафе с прясно мляко, яйчен пастет, подсладена извара, родопска закуска, консерва тон, варени яйца, и прочие
Обяд –поне 300-400гр месо – бистра пилешка супичка, бистро телешко варено, рибена чорбичка, пилешки пържолки/бутчета/бяло месче, дробчета, воденички, съчица, риба на скара/на фурна, телешко, заешко, телешки гнезда, кюфтенца, яйца по панагюрски...всичкото си го готвите както го готвите и преди това като ИЗКЛЮЧВАТЕ мазнината и намаляте солта, подправки, лук и зеленина – магданоз, копър, гьозум и прочие може
Следобедна закуска – като междинната, или кис. мляко със степче, или нещо друго..
Вечеря като обяда
Ако прегладнете вечер – като междинната закуска!
Само си следете количеството млечни – примерно 250гр прясно мляко за деня и 1 кофичка кис.мляко и 1 бомбичка извара
Всичко това гарнирано с поне 2л. вода, чай, степчета и прочие течности.
Тук се яде на корем – първото правило е яденето, а не в гладуването! И второто правило е – гответе си!
baby_doll мерси и успех  Peace

# 485
ANNAFACE, близо кг месо на ден, не е ли много?
Давам моето меню за днес: закуска- кофичка мляко с трици, обяд- яйца по панагюрски, вечеря - порция цаца с жълтък и 1л. трици.

# 486
Искам да ви помоля нещо малко встрани от режима. Става въпрос за една програма за gsm , която "разкодирва" Е-тата. Преди време си я бях дръпнала от сайта дюкански рецепти , но си смених телефона и програмката се затри   Sad
 На някои може да се стори смешно , на други налудничаво или просто вманиачаване , но в крайна сметка ми беше страшно полезна , особено при избора на храни за малкия.Нямате представа /пък може и да имате/ колко вредни Е-та има в киселите и нишестетата , които се продават по магазините.
Рових се повече от час в сайта , но не успях да я намеря и молбата ми е , ако някой има информация къде мога да я намеря да ми даде линк. Също търсих и с гугъл , но без резултат   Sad

Благодаря ви предварително !

# 487
Здравейте отново. Искам  да благодаря за отзивчивостта ви и за топлото посрещане. А също така да споделя с вас менюто от първия ми ден и много моля, ако има нещо, което не е както трябва не се притеснявайте да ме коригирате. Ще се радвам много да получавам съвети от вас. И така за закуска изядох 3 суп.л. овесени трици с прясно мляко подсладител и канела след това кафе с мляко и подсладител. За обяд си сготвих супичка от пилешки воденички която застроих с яйце и лимон. За вечеря си направих гювече с пилешки воденички, извара и яйце. За десерт 1 кисело мляко със степче. През деня съм изпила около 2 л. вода и още 2 кафета.
Ами това е от мен. Лека и спокойна нощ.

# 488
 ArhMih, отговарям веднага Innocent. Наистина искам да достигна 42 кг. Веднъж качих до 55 кг. (по-рано поддържах 45 кг., но въпреки това изглеждах пухкава), след което отслабнах до тези килограми. Без особени затруднения ги поддържах (около 5 год.), даже хапвах повече от мъжо, а той е едър мъж. Не че се гордея с количествата, които поглъщах, но това не ми представляваше никакъв проблем до преди да забременея. След като се появи моята принцеска, вместо да отслабвам с кърменето, както много майки споделят, аз напълнях с още 10 кг. ooooh!. Мечтата ми е пак да се видя със старата фигура. Но ако се харесам 46 килограмова, както калкулатора показа, може и с тях да се задоволя. Не по-малко значение има и ръстът ми – 154–155, както и факта, че нямам ханш и талия. Затова и с тези си килограми се чувствах най-добре,..., и най-важното - харесвах се. Те, това е... Heart Eyes

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 03:08 от euphoria_84

# 489
Да се разпиша и аз, че отдавна не съм се обаждала.
Режимна съм, ама нямам пауър! Mr. Green Уморих се нещо! Tired Но нали резултатът е повече от очевАден, та не си и помислям за прегрешения и кривване.
Много се закучи обаче работата. В края на миналия месец успях да сляза под 70-те килца, ама пусто, там си и и останах! ooooh! 69-70-69-70 и т`ва е... Знаех си аз, че колкото по-малко остава, толкова по-трудно ще става, ама се надявах, че лятото ще успея да вляза в трета и да вкарам по някой и друг плод. След няколко дни стават 6 месеца, откакто съм във втора фаза и добре, че съм месоядно, та поне то не ми е омръзнало. Ама тая сутрин например, насила си сварих яйца Crazy , че отдавна не съм яла. Луда работа! Ама имам дни, много напоследък ooooh! , в които хич не ми се занимава да готвя и гледам да мушна нещо на бързо и да приключа с яденето. Мляко не ми се яде, яйца не ми се ядат, извара не ми се яде, риба не ми се яде... Останаха ми само пилешкото, зеленчуците и най-вече триците Blush , които за сега ми се услаждат. За капак бях и болнава и все още се сополивя и накашлям, та...
Такива ми ти работи!

# 490
Добро утро момичета! Мимс, Тони, къде сте? Свикнах да си пия кафето сутрин и да си хапвам мислено от вашите закуски.
Мразя МЦ #2gunfire, трети ден кантара ми показва едни цифри, дето преди месеци си мечтаех да ги видя, ама сега хич не ме радват.  Cry
(не)Обикновена, нали знаеш, че колкото по малко остават, толкова по не се предават Twisted Evil Понякога и аз се уморявам. Поставя си за цел една дата да вляза в трета, то датата идва, пък резултатите незадоволителни. Ето сега на 24/05 вместо да ям агнешко на сбора като гала обяд, аз пак ще набивам пилешкото или рибата. С този цикъл не виждам начин да вляза скоро във трета.
The same myself, имам въпрос към теб. Колко си висока и колко тежиш? Ако една жена тежи 80-120 кг., ще изяде едно пиле на обяд и едно на вечеря- повярвай ми. Особено ако току що започне режима. Лишава се от хляба, с който се е тъпкала до тогава. Лишава се от сладкишите и другите въглехидратни храни. Нали не мислиш, че едно бутче ще й стигне да задоволи гладът си. Но нека си кажат старшите, които от 120 кг. сега станаха по 60-70 или от 80-90, сега са по 55-60 кг.

# 491
Здравейте,момичета ще ви послушам и ще ям повече.Меню за днес з-кисело мляко с 2с.л.трици и 1с.л.ленено семе,яице кафе със пр.мляко1.5%(просто не съм гладна) о-снощи пекох скумрйика и това ще ми е обяда ама поне една ще изям в-или пак скумрия или кисело мляко че ще съм на работа.имам въпросчета вие вечер в колко часа вечеряте и някой ползва ли ленено семе и дали е по дюкянски,мислите ли че това меню е ок за първа фаза или е много HugБлагодаря ви Hug

# 492
  • София
... Но нека си кажат старшите, които от 120 кг. сега станаха по 60-70 или от 80-90, сега са по 55-60 кг.

Казвам си веднага: Аз съм свалила грубо от 90 на 60 кила и мога да кажа, че сега ям ПОВЕЧЕ от колкото преди режима. Това го отчитам като нежелан страничен ефект на режима, като нещо, което трябва да контролирам и променя, но е факт. Не смятам, че трябва да бъде така, напротив, но и съм категорична, че колкото повече се ограничава човек във 2-ра фаза, толкова по-голям провал ще претърпи след нея!  Peace
Аз лично смятам, че е важно месо да има на всяко основно хранене. За мен 'яйца по панагюрски' примерно е гарнитура/предястие, но в никакъв случай основно. Цаца пък никога не съм яла, даже не бих се сетила за нея, мислейки си за риба... 1 кис. мляко може да ми е десерт, или следобедна закуска, но в никакъв случай вечеря...

Та в общи линии по повод публикуваните менюта, моето мнение е, че на The same myself е изключително бедно и ограничено, на p_i_i  също е много ограничено, а на kiki.riki е хубаво, но еднообразно от към месо.

(не)Обикновена, радвам се, че с еразписа. Не се демотивирай от застоя, знаеш, че е нормално и за съжаление неизбежно...

# 493
  • Пловдив
И аз съм в застой........ Whistling,но продължавам напред.Ще ги преборя тези гадни кг.Айде оплаках ви се !

Успешен,усмихнат и ползотворен ден на всички Hug

# 494
  • Варна
вечеря - порция цаца с жълтък и 1л. трици.

Shocked А как я приготвяш тази цаца?Аз обичам цаца,но се сещам само за пържена и затова не кусвам.Дай линк за рецепта,ако имаш такава.

Общи условия

Активация на акаунт