Ще се облека във рокля черна, за темата Дюканска юбилейна - 250

• 38 301
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Абе мани бе, тая не се търпи направо!!!   hahaha

# 571
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения Simple Smile 4-ти ден съм на ударния режим и не съм само -500гр а имам да свалям около 10кг.  Sad сега съм 63 кг искам 53 ( е и на 55 ще съм доволна)  Embarassed

# 572
  • Бургас
Без да отварям знаех кой е Grinning

# 573
Мира 1919, на тебе пък как ти се кефя на подписа!  bouquet
Радвам се,че не съм сама! Peace

# 574
  • София

Айде и тая почнА да се мАзни...  ooooh!

# 575

Айде и тая почнА да се мАзни...  ooooh!

Можете да ме наричате злобна,но подмазвачка-никога! Mr. Green
А както знаеш,мила ми Деситка ,и аз съм в редиците на многодетните мами,така че... Peace

# 576

Ай да ви поздравя тогава по случая

# 577
Момичета, някой може ли да ме светне, как качихте снимките-колажи в албумчетата си. Направих си аз едни колажчета, ама не ми излизат като снимки. Като посоча папката, от която искам да кача снимки в албумчето, ми излиза, че е празна, т.е. те не излизат.  Уф newsm78

# 578
Анафейс отде ги взе тез люти чушки  Laughing Направо се скъсах от смях  Joy Joy Joy
Отивам да работя пеейки си  Laughing

# 579
  • Бургас
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения Simple Smile 4-ти ден съм на ударния режим и не съм само -500гр а имам да свалям около 10кг.  Sad сега съм 63 кг искам 53 ( е и на 55 ще съм доволна)  Embarassed
Добре дошла  bouquet
Я сподели какво хапваш?Колко си висока?Имаш малко килограми за сваляне,за това ще е малко по бавно,ти имаш 10кг,аз 40(вече 35),нормално е аз да свалям по бързо от теб Peace
Сисссс,много сме силни сме newsm18 newsm18 newsm18

# 580
Момичета, някой може ли да ме светне, как качихте снимките-колажи в албумчетата си. Направих си аз едни колажчета, ама не ми излизат като снимки. Като посоча папката, от която искам да кача снимки в албумчето, ми излиза, че е празна, т.е. те не излизат.  Уф newsm78

veroni76 ето го твоето решение  Laughing

........ Обадих се на Тони Бг, за да я питам дали е от него. Тони ме посъветва ............. Оправих се. Благодарение на Тони

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Днеска ме е избило на петъчно, ще ме прощавате  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Иначе провери формата  на снимките, които си успяла  да качиш до момента, а после и формата на самите колажи. Най вероятно са различни и в случая не се допускат там където искаш да ги сложиш. Правиш ги с еднакво разширение и си готова  Peace
Или първо вземи и там където ти се отваря папката да си избираш снимките и уж е празна, най отдолу на типа на файла да избереш All Files  Peace Тогава би трябвало да ти се лиснат всички файлове, независимо от разширението и да можеш да си сетнеш колажите

# 581
# 582
  • Лутаща се
Баси бурята е тук.... А в Русе паднала страшна градушка  Shocked .........лошо.......  #2gunfire #Cussing out

# 583

veroni76 ето го твоето решение  Laughing

........ Обадих се на Тони Бг, за да я питам дали е от него. Тони ме посъветва ............. Оправих се. Благодарение на Тони

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Днеска ме е избило на петъчно, ще ме прощавате  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Иначе провери формата  на снимките, които си успяла  да качиш до момента, а после и формата на самите колажи. Най вероятно са различни и в случая не се допускат там където искаш да ги сложиш. Правиш ги с еднакво разширение и си готова  Peace
Или първо вземи и там където ти се отваря папката да си избираш снимките и уж е празна, най отдолу на типа на файла да избереш All Files  Peace Тогава би трябвало да ти се лиснат всички файлове, независимо от разширението и да можеш да си сетнеш колажите

Мерсаж! Абе как да питам Тони? Тя нали се е отдала сега на плетени чанти, та и във форума все по рядко влиза. Ще взема да се метна на колата и да ида да я видя, щото тя за Варна не се сеща. Пък Балчик- ей го на. Тъкмо да забърша и аз някоя плетена чанта обратно към Варна. Че лято иде, треба да се пофукам на плажо с нова фигура, пък може и с нова чанта... Joy Joy Joy
Тони, липсваш ни. Hug

# 584
Благодаря на всички за пожеланията,оффф дано не кача 20 кг от тая бременност ,че ми писна от тея килограми,дано с търченето около бебо сваля няколко и после с нови сили пак при вас.Твърдо съм решила да стана фиданка,че след бебо и сватба ме чака ,а искам хубава рокля  Embarassed Embarassed Embarassed а не да приличам на хипопотам в бяло  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт