Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 50

• 48 666
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Скъпи приятелки, благодаря на всички за прекрасните пожелания, за красивите цветя, за музикалните поздрави. Невероятни дружки сте, огромно БЛАГОДАРЯ  на всички.

Време е да гръмнем шампанското.

# 556
И на мен ми е мъчно,но ще я караме на OZET и ще чакаме новите им проекти.

И в този ред на мисли- сега да не се хилкате или да ме вземете за умопобъркана фенка- ама си мислех скоро да спретна едно писмо на Нова телевизия с предложение за закупят този сериал. Вижте БТВ следва схемата и дава сериалки с Къванч. Нова пък защо да не продължи с Мурат. Те даваха вече два сериала с Туба, да вземат и с нашия човек- ама да е точно Л и Н.
Само трябва да намеря имейла им- не съм се ровила.
Ако това е спам- сори spam2  , ама като дават пари, поне свестни неща да купуват, а не бози. До сега с "1001 нощ" и "Аси"-то добре се справиха, ама имат и доста тъпни купени и излъчени.

# 557
Морски очи аз съм с теб!

# 558
  • Пловдив
Морски очи аз съм с теб!

И аз, и аз!

# 559
# 560
Еее недейте така момичета има още серии от нашия сериал.Не се депресирайте от сега,че и на мен почва да ми става мъчно.От сега се чудя какво ще правя понеделник вечер като свърши ЛиН.
А моят мечтан финал е следния:
Бора е намерил някоя друга нещастна женица с много пари и я е омаял да се ожени за него.Пак си върши естествено неговите обичайни простотии и поради тази причина бащата ,брата и братовчеда на съпругата назбарват наш Борчо и го пребиват от бой и после го оставят на сред гората в тъмната нощ.Камерата се отдалечава от окървавения Бора и зрителя само чува писъците му.Гадничък завършек за Бора знам ама той напълно си го е заслужил.Не се научи тая гнида бе.Саваш няколко пъти му прости щото е добричък ама ако беше някой друг щеше точно ей тъй да завърши -два метра под земята.
По моя сценарий Явуз завършва в някоя психиатрия.Обаче никой не го посещава ,даже и майка му се е отрекла от него.
За Саваш и Ясето само хубави неща има в моя сценарий.Второто бебе обаче не е както иска Саваш момиче,а  е пак момче  newsm62Дават ги след да речем 10 години Ясето е пак бременна ,а около нея търчат 4 момчета smile3521Ноооо последния опит на модерния ага да направи момиче е успешен и се ражда така желаната от него малка принцеса.И мисля с това да завърша сценария,че леееекинко се поолях.
И на мен ми е мъчно,но ще я караме на OZET и ще чакаме новите им проекти.

И в този ред на мисли- сега да не се хилкате или да ме вземете за умопобъркана фенка- ама си мислех скоро да спретна едно писмо на Нова телевизия с предложение за закупят този сериал. Вижте БТВ следва схемата и дава сериалки с Къванч. Нова пък защо да не продължи с Мурат. Те даваха вече два сериала с Туба, да вземат и с нашия човек- ама да е точно Л и Н.
Само трябва да намеря имейла им- не съм се ровила.
Ако това е спам- сори spam2  , ама като дават пари, поне свестни неща да купуват, а не бози. До сега с "1001 нощ" и "Аси"-то добре се справиха, ама имат и доста тъпни купени и излъчени.

Морски очи подкрепям те напълно.Ха дано се сетят тия от нова да пуснат ЛиН по телевизията,че пак с начале да си го гледаме smile3501 smile3501 smile3501

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 23:17 от Eny87

# 561
Eny ти пак за наказание мислиш-как 4 момчета-аз с две не мога да се справя

# 562
Eny ти пак за наказание мислиш-как 4 момчета-аз с две не мога да се справя

Техните всички ще приличат на баща си. newsm53 newsm53 newsm53
Ама като ти гледам аватара, Дани, и твоите са сладурковци.

# 563
Дани сладко наказание е това smile3521
Естествено,че на баща си ще приличат.И дъщерята и тя на него ще се метне.Той ага ли е или лукова глава newsm62

# 564
# 565
  • Пловдив
Ени, пак си се пременила. Много сладък подписа.

Как толкова много кючюк аги. От модерна работеща жена, в домакиня ли ще я превръщаме. Освен по милост да вземем Китка за гувернантка???  newsm78

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

# 566
Благодаря Елдо smile3525
Нека да има дечица  тя Яска е оправна.И дечицата гледа и бизнеса си върти.Пък тия две баби вкъщи за каво са .Те глведат малките аги.
А Китка съм я планирала да я оженя за брадчеда  и после да заформи една любовна интрига с Хаканчо.Ще има материал за цял отделен сериал.

# 567
# 568
HugЛека нощ Hug

# 569
  • Варна
Саваш и Ясемин - 54 епизод - гиф картинки

Общи условия

Активация на акаунт