Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 50

• 48 660
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
KEII супер гифчета!

# 571
HugДобро утро Hug

# 572
Ени по твоя сценарий Яска трябва да е все в Родилно отделение. За Саваш добре, нека приличат на него, но тази жена ще се съсипе от раждане на  момчета hahaha hahaha
 Пък и рекламата на Джейда в ръцете ли да оставя Laughing

Предлагам малко кафе за разсънване и размисли 

# 573
  • Разград
La'nak Ma'aya _ Savas & Yasimen

http://www.dailymotion.com/video/xig5gz

# 574
  Добро утро и от мен!

Ели, благодаря за кафето!  HugА подписа ти /втората част/ е убиец! Heart Eyes

Кеи, много хубави гифчета!  bouquet

Хубав ден на всички! Hug

# 575
  • Разград

# 576
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здрастиииии... wavey wavey wavey wavey wavey

Гледам мегдана празен... Crazy

Ортак, пусни нещо да развинтиме фантазиите... hahaha Joy

# 577
  Привет, Зизке! Няма фото, няма резюме и тъпчем на едно място. Thinking

# 578
Танче, мислих си че днес трябва да има снимки, резюме , а  то нищо още. Искат да ни държат в очакване на събитията, които предстои да гледаме. Thinking

# 579
 Ама те нещо много се моткат, трябваше още вчера да пуснат фотки и резюме! #Cussing out Да знаеш, Ели, само са ми прочели съмненията и затова го правят! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Нарочно! hahaha hahaha
 Но нищо, ще ги изтраем и сега, 54 епизода им траем приумиците, колко му е още няколко! Не знаят колко сме търпеливи. Joy Joy Joy
  С тоя подпис всеки път ме застрелваш! Не мога да му се нагледам! Heart Eyes

# 580
Момчето е чаровник с убийствен поглед
Дано не са ти превели мислите Танче, защото е крйно време да ни ощастливят със свадбата Joy Joy, Китка я няма , няма пречки за тържеството на сладурите. Гадът е извън лимита изтича му времето, то е криза на вън . Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 14:54 от eliNIM

# 581
  • На юг от тук
Няма фото, няма резюме и всички на покупки, приготвяйки се за сватбения ден.  bouquet

# 582

Здравейте- да си пийна кафето с вас Hug

Кеии    bouquet  чудесни гифчета- клонирала си Саваш,да има за вскички Heart Eyes Joy

Ели    bouquet наистина подписа ти е ТРЕПАЧ thumbsup
Танче    bouquet   мерси за колажите Hug

Да пускат вече трей или снимки- аз  съм в очакване - във всяка серия да има някаква развръзка , а не да чакаме само в последната серия newsm78

Никак не ми се иска да се самоубие Явуз Naughty но от затвора също е опасен Sick
Чичек какви ли ги мъдри и тя newsm78
Ако в понеделник  оженим нашите гълъбчета- може и да видим щерката им в последния епизод Heart Eyes

# 583
  Ели, едва ли ми четат мислите, пък и да ги четат, няма да започнат нови снимки...според мен отдавна сериите са готови, но защо ни мъчат, а не пуснат някоя подсказка. Лили, и на мен ми се иска сватба  в понеделник, защото ще пътувам и да тръгна спокойна Joy Joy Joy, пък и аз искам да видим щерка на бял свят, да не остане само във фантазиите ни Thinking, толкова много я чакаме, при толкова изпитания да я видим как оцеля Simple Smile Heart Eyes

# 584
keii   newsm10  супер гифчета  Heart Eyes Heart Eyes

не съм кръвожадна, ама си умрях от кеф  smile3508

краднах си ги от турския форум  Rolling Eyes

надявам се повече да не видим Бора  Whistling да не се налага пак да прескачаме до горичката   bash

Общи условия

Активация на акаунт