Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 50

• 48 638
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
 ThinkingЯ newsm78Я ooooh!Я Какво ли ще изненада Китка? Не ми е много по вкуса да я гледам в новата серия, но ще го преживея. Беше толкова спокойно без нея! Тя не заслужава Хакан. Ще ми се да се усети, че е влюбена в него, но той да се е върнал отново при Пелан-тя по- му подхожда.И за да не губим тонус, без напрежение няма да мине!Усойницата Джейда няма да миряса така лесно и ще има пак "Оф Пала,ОФ, ОФ"

# 646

"Явуз има и друг посетител."  

smile3508 smile3508

# 647
Ели направо не знам какво би отговорила на този въпрос smile3521

"Сваляш ли ме?"   Laughing

Eldo, много ме изкефи с твоята светкавична реакция. Страхотен момент, а в 55 еп. ще бъде още по- готин.

Пенде, и ти. И аз мисля, че този ще е посетителят на Явуз.

А Назан- сега да не пометне...

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:33 от Морски очи

# 648
ООО, аз бях на кино в съседна тема, а вие сте изписали нашата ooooh!
връщам се да чета

# 649
# 650
  • Пловдив
Дани,  newsm10 newsm62

Единият чоджук обаче ти се губи.  Joy Joy

# 651
# 652
Дани, на Саваш май му е чок зор  ooooh! hahaha hahaha

май така ще се получи  Confused Sad  то вярно, че бебето е на Бора, ама все пак   Sick
и може би пак ще гледаме щастието на нашите хора  married Two Hearts  на фона на нечия мъка  Sad, в случая на Назан, Фидан, болестта на Шахнур...

# 653
Зор му е зор.То за това петия чоджук бабите го дондуркат.

# 654

май така ще се получи  Confused Sad  то вярно, че бебето е на Бора, ама все пак   Sick
и може би пак ще гледаме щастието на нашите хора  married Two Hearts  на фона на нечия мъка  Sad, в случая на Назан, Фидан, болестта на Шахнур...

Да, вярно, но пък в противен случай, ако всичко е наред, ще е твърде захаросано и сапунисано. Е, май няма как да оставят отрочето на един използвач, предател и долен плъх като Бора- съдбата му май беше предопределена. Сценаристите намекнаха за това в 54 еп., когато се каза, че Назан е добре, но още има опасност от спонтанен аборт.

Дани, както винаги незаменима в колажите.

# 655
  • Пловдив
Да взема да открия всенародните тържества, послучай дългоочакваното събитие. Ей това парче слушам цяла вечер. Малко е дълго, но пък и удоволствието е по-дълго.

# 656
  Дани, малко милост към Яска, какво е тая детска градина!? Joy Joy Joy Joy Joy Стига им Йомер и малката Шахи сега ще се появи... Heart Eyes Пък Саво има западно образовение, време е да се научи да използва предпазни средства, няма да кара като братята-роми hahaha hahaha hahaha Интелигентен мъж е все пак Simple Smile
  Жалко за Назан, но пък Он гледа от горе и си знае работата Naughty Всяко зло за добро, както се казва Naughty

# 657
Охо Тина  супер е тая  жена smile3501
А пък той Савашчо  уж от Италия дойде ама още преди 2 години направи бебе на Ясето тъй че тва неговото образование е само от към ученето в университета.Или пък може все да е куцузлия и да му се къса предпазителя newsm62

# 658
 Joy Joy Joy Joy

Отворихте тема за презервативи,и аз се сетих как да ви пожелая "лека нощ" Peace

18+ Heart Eyes Joy

# 659
Ох Лили умори ме с тоя клип newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Ох представете си само Ясето да Викне Лейля да помага за презерватива.А може Саваш да помоли вуйчо Пала да даде нов  щото вуйчото е палавник последно време rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 00:44 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт