Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 50

• 48 616
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Ели направо не знам какво би отговорила на този въпрос smile3521

# 631
Момичета, превеждам го-2 мин. още ми дайте!

# 632
Саваш: Когато се смееш .. Имам чувството, че се изгубвам, когато погледна към теб .. Забравям за целия свят и сме само ти и аз. Всичко, за което мога да си мисля, е, че те обичам ..

Явуз е хванат най-сетне. Чичек посещава брат си в затвора. Явуз има и друг посетител.

Хакан и Пелин се срещнат отново, но мислите на Хакан са насочени към Чичек.

Саваш прави изненада на Ясемин. Яс се опитва да реши проблемите в нейната компания.
 Джейда продължава да използва Пала.
 Назан е в болница отново и този път ситуацията е сериозна.

И най-после дългоочакваният ден пристига. Саваш взима Яс на лодката с някои извинения /това много не ми стана ясно/.
 А сватбеното тържество и меден месец на лодка ще бъдат много различни ..

Ясемин: Саваш .. какво ще правиш?
 Саваш: Мога ли да задам един въпрос ли?
 Ясемин: Добре ...
 /Дават кадър от 1 еп. когато Саваш пита Ясето: Харесвате ли лодки?/

/И един  бонус от мен ..
 Саваш: Съпругата ми, моята единствена ..
 Ясемин: Съпругът ми ... Единствената ми любов.

ЕНИ, извинявай, не видях че си допълнила и превела и останалото. Нищо.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 23:21 от Морски очи

# 633
Морски очи smile3525
Ей най-накрая тоя Явуз да отиде там където му е мястото-в затвора.
Ааа няма нищо то не боли глава от повече smile3521

# 634
  • Пловдив

"Сваляш ли ме?"   Laughing

# 635
Морски очи smile3501 newsm51 newsm51

ТОВА МИ ХАРЕСВА  Саваш: Когато се смея .. Имам чувството, че се изгубвам, когато погледна към теб .. Забравям за целия свят и сме само ти и аз. Всичко, за което мога да си мисля, е, че те обичам ..

# 636
# 637

"Сваляш ли ме?"   Laughing

Ех, какво направи Саваш след този въпрос, а и какво последва след отговорът на Ясемин  loveuuu 1crib

# 638
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Изчетох ви на един дъх. Момичета, страхотни сте Hug Hug Така хубаво се допълвате Hug Hug
Танче, размаза ме....ама мнооого ме размаза----- Ама и румънката, дето е пусната от Ганка си я бива. Светкавично е действала. Чак фона на канала си е обновила с розовото коремче. Въобще форумите сигурно са подлудели от кеф.  Laughing Laughing

# 639
# 640
Даааа след този въпрос се появи това  newsm07При Ясето имаше много  newsm45После се срешнаха отоново със Саваш и имаще Two Hearts Kissing Heart lovekissКоето отново ще доведе до newsm07

# 641
  • Пловдив
Ели, в онзи момент идеята беше   Joy

Но това й е хубаво на любовта, че понякога идва толкова ненадейно, че изенадва и нас самите.

# 642
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)

# 643
МОМИЧЕТА,СТРАШНИ СТЕ!!!БРАВО И БЛАГОДАРЯ!!! ЩЕ ИМА КЕФ НА МАКС!!! smile3501 newsm10 newsm51 newsm68 newsm44  love001 newsm44 newsm68 married luvbed txtloves preggo  ylinfant newsm07 stork-girl stork-boy newsm04 newsm32 Misc Baby Bottle newsm64 newsm63 smile3504 Heart Eyes family  remybussi family6БЪДЕЩОТО СЕМЕЙСТВО БАЛДАР

# 644
Да момчето се влюби, но и накара Ясемин да повярва в любовта и спечели доверието му, както каза Надя в него има дяволски косъм. Е успя дори виждаме, че се жени за момичето което търси и чака една година, въпреки тежките обстоятелства свързани с традиции, семейство, Китка.

Общи условия

Активация на акаунт