Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 50

• 48 609
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
# 616
При Чичек господства тъгата и яда.За прежияванията на Явуз обвиняващата Балдар-Чичек, след среща с брат си подивява.Решава да изкара наяве несправедливоста направена на него и се среща с първенците на аширета и адвокатите.След края на тази среща Чичек я очаква неприятна изненада.

ДАНО РАЗБЕРЕ НАКРАЯ ЩО ЗА ЧУДО Е АБИТО

АЛИ, ВАНЯ Много благодаря за превода и фрагмана!  bouquet  bouquet

Нургюл и Мурат са чудесен тандем, много са красиви,харизматичен млад мъж и сексапилна съвременна жена, направиха професионална игра, пресъздадоха великолепни роли, много ми харесват .  Мисля, че друга артистка не  би изиграла толкова убедително ролята на Ясемин. Не и беше никак лесно, имаше противоречиви и силни моменти , вече се повтарям,но израстна от Пепеляшка и се превърна в истинската съпруга на Пашата на пашите.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 20:06 от eliNIM

# 617
# 618
Танче, в този клип си събрала всички мноооого готини интимни моменти. Браво! Насладих му се.

# 619
Tанче, клипа е великопепен, музика, шепот и още нещо Embarassed Hug

Дани, обожавам Енрике и фемили, ти си знаеш Hug

# 620
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Прибирам се от командировка и първата ми работа е да вляза в темата.

Ели, Лили,aleynam, Ваня,      newsm51 newsm51 newsm51

Радвам се, че сватбата е реалност (Танче,  Hug ).
Надявам се неприятната изненада за наша Китка да е истинта за аби.
Ясно беше, че Джейда няма да се откаже лесно - май идва ред на папарашките снимки.
Тежки дни за Назан, тежки и за Фидан. И докато за Назан съм сигурна как искам да постъпи (през девет планини в десета, далече от пора Бора), то за Фидан имам известни колебания. Направих първия си клип за вуйка и вуйна. И докато към Фидан определено имам слабост - неоткъсната от традициите, но приела модерното, човечна, грижовна, обичлива... много мога да изреждам. За Пала... особено към днешна дата, не мога да кажа нищо добро, затова по-добре нищо. Ядосана съм му. Ако много се разкае и си заслужи прошката, нека да му прости Фидан, която го обича и макар и наранена, далеч от него няма да е щастлива.

Танче, събрани на едно място всичките тези кадри на фона на една много обичана от мен песен е истинско удоволствие за сетивата ми. Благодаря ти!

Позволявам си да ви разкажа малко за историята на тази песен. Момичетата, на които е известна, моля да ме извинят.

Авторът на най-еротичната песен за всички времена - Je t"aime ... moi non plus - е Серж Генсбург, който я пише през 1967 година по време на романа си с Бриджит Бардо. За първи път авторът я изпълнява  в дует с актрисата.  По молба на 33-годишната тогава Бардо, записът не е пуснат, тък като тогава тя е на върха на славата си и е омъжена.

Парчето превзема ефира малко по-късно, но в нов вариант - женският глас е на Джейн Биркин, следващата голяма любов на  автора и трета негова съпруга. А записът с Бриджит Бардо все пак се появява, но едва   5  години след  смъртта на автора си.

Рожденото име на Серж Генсбург е всъщност Люсиен Гинсбург. Той е роден в Париж през 1928 година. Родителите му са руски евреи,  имигранти  във Франция
http://www.teenproblem.net/s/18250.html

# 621
Танче клипчето е един път smile3525
Даниии Енрике е страхотен smile3525
Морски очи и аз си мисля,че вече Чичек пропусна момента с Хакан.Като гледам по снимките ми се струва,че пак ще има нещо между Хакан и Пелин.Еми Чичек като прави само стойки така ще е.
Мен ми се струва,че Чичек и Назан са от една порода.Истината докато не ги блъсне право в лицето не вярват.Саваш колко им говори и на двете ама те слушат ли ?Не едната лапнала в любовна заблуда по Бора трябваше да види истината по най-брутален начин,а другата също ще види истинското лице на батко си в скоро време.Само че поне при Назан има едно цяло семейство което я подкрепя. Чичек не я ясно кой ще я подкрепи newsm78Дали майката която е със мислене на жена от 16 век или брат тинейджър дето  за него някой трябва да се грижи.
Елдо не я знаех историята на песента.Благодаря,че я сподели smile3525

# 622
# 623
ЕЛДО благодаря за историята на песента, не я знаех.

# 624
# 625
А Л И МЕРСИ ЗА ПРЕВОДА Hug

ТАНЕ РАЗСТОПИ МЕ ,БЕ ЖЕНАААА- С ТОЗИ ГОРЕЩ ГОРЕЩ КЛИП

ЕЛДО  bouquet  bouquet  bouquet

# 626
  • Пловдив
EPISODE 55 TIPS

Savas: When you laugh.. I feel like I am lost when I look at you.. I forget the whole world, and then its just you and me. All I can think about is that I love you..

Yavuz is caught at last. Çiçek visits her brother in prison. Yavuz has another visitor.

Hakan and Pelin meet again but Hakan's thoughts are with Çiçek.

Savas has a surprise for Yas. Yas is trying to solve a problem in her company.
Ceyda continues to use Pala.
Nazan is in hospital again and this time the situation is serious.

And the finally the long awaited day arrives. Savas takes Yas to the boat with some excuses.
A wedding ceremony and a honeymoon on a boat will be very different..

Yasemin:Savas.. what are you up to?
Savas:Can I ask a question too?
Yasemin:Ok...
Savas his first line to Yas in episode1 ) Do you like Boats?

And some bonus lines from me..
Savas:My wife, my one and only..
Yasemin:My husband... My only love.

Поназнайването на английски думички не ми дава самочувствие да публикувам превод. Моля някоя дружка да преведе подсказката. Откраднах си я от арабския сайт. Laughing

# 627
Все пак Явуз го прибират в затвора. Сигурна съм, че Ясемин разбра за намеренията на Саваш, при обаждането в колата от мъжа в дома на Явуз. Ясемин ще помогне на Саваш с полицейска защита и това е краят на гада, затова се появява Китка и е бясна на Балдар.
  Хакан и Пелин  нямат бъдеще, той мисли за Китка.

# 628
EPISODE 55 TIPS

Savas: When you laugh.. I feel like I am lost when I look at you.. I forget the whole world, and then its just you and me. All I can think about is that I love you..

Yavuz is caught at last. Çiçek visits her brother in prison. Yavuz has another visitor.

Hakan and Pelin meet again but Hakan's thoughts are with Çiçek.

Savas has a surprise for Yas. Yas is trying to solve a problem in her company.
Ceyda continues to use Pala.
Nazan is in hospital again and this time the situation is serious.

And the finally the long awaited day arrives. Savas takes Yas to the boat with some excuses.
A wedding ceremony and a honeymoon on a boat will be very different..

Yasemin:Savas.. what are you up to?
Savas:Can I ask a question too?
Yasemin:Ok...
Savas his first line to Yas in episode1 ) Do you like Boats?

And some bonus lines from me..
Savas:My wife, my one and only..
Yasemin:My husband... My only love.

Поназнайването на английски думички не ми дава самочувствие да публикувам превод. Моля някоя дружка да преведе подсказката. Откраднах си я от арабския сайт. Laughing

И аз не претендирам за много добър превод.Но най-важното ,че Саваш пита Ясемин -Харесваш ли лодки newsm62
Пелин и Хакан се срещат отново но Хакан мисли за Чичек

And some bonus lines from me..       И един бонус от мен

Savas:My wife, my one and only..      Моя съпруго,единствена моя

Yasemin:My husband... My only love.  Съпруже мой,единствена моя любов.

Назан отново е в болница и този път положението е  сериозно.

Чичек отива на посещение на Явуз в затвора.Явуз има и друг посетител.

Саваш-когато се смееш ,чувставам се изгубен когато те погледна.Забравям за целия свят и оставаме просто аз и ти.Всичко за което мога да мисля е колко много те обичам.
Не е много добър превода но става колкото да се разбере основния смисъл.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 22:35 от Eny87

# 629
Ени, и какво ли пък ще отговори Ясемин, да познаем ли newsm03 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт