Отговори
# 105
  • София
dessy encheva , скоро някъде гледах че има доста хубави и интересни бански за бременни. Въпроса е че е интересно как ще стоят  Thinking. Само да наближи момента за почивка и ще го измисля.

endira, lusine аз също съм при Томова на 19Май за 2 ФМ , но от 15:30ч  Sunglasses . Нищо чудно да се видим там Simple Smile

Пепи, бързо оздравяване и на двамата!

# 106
Видяхме извънземното как рита с крачета и маха с ръчички. Друго не ми трябваше преди празниците.  newsm44

И аз отсега се замислям кой и как ще гледа бебчо като навърши годинка, живот и здраве. Баткото на ясла не е ходил, направо на детска и само хубави неща мога да кажа за това. Дано с всички тия неща имаме късмет, че то е трудно и да се докопа човек до ясла  #Crazy

Леле бански! Аз ще съм като тюлен още сега по празниците, ако реша да влезна в басейна. Надявам се да се побера в банските ми, но май ще трябва да си купя цял.

# 107
Опциите за "бременни" бански са или цял, или т.нар. tankini - потниче, което покрива тумбачето, и по-плитки гащички с вързанки отстрани.
Относно визията, то е ясно, че ще приличаме на тюленчета всички - anssi, добре си го казала! Laughing

# 108
Здравейте, момичета.  Аз се включвам чак сега да се присъединя към октомврийските бебоци.

# 109
Момичета аз пак пиша да ви дам едно предложение за тия, който ще са сватбарки и аз на 14 май съм на сватба не съм обикаляла за рокля. Последното,което ми хрумна е да си сложа риза, а на ризата цвете в същия тон , в който ще са ми обувките или някаква такава комбинация нещо по раздвижено да стане. Но за тия, който ще кумуват според мен една съвсем обикновена рокля може да и сложите и на нея едно цвете ипо този начин да стане доста добре.
Windy мнго благодаря за предложението за изпращане на козунаци, мойте родители също искаха да ми пратят , но аз се отказах, защото сме доста далече и мн бавно стигат. Иначе ми казаха, че като нещо ми се яде да си хапя дланта и аз го правя така за мое успокоение.
Иначе за пратките до бг ако мога с нещо да съм ползена и да ви препратя от тук ще го направя с най-голямо удоволствие.

# 110
  • София
Тюленчета - да, но щастливи, като се има предвид какво се крие в тумбачето  Grinning . Пък и тюленчета е добре, само да не станем малки китчета до тогава  Rolling Eyes , но и това си има своя чар  Sunglasses

Patrisia , благодаря за идеята  Simple Smile

des_peteva , добре дошла при нас Simple Smile

# 111
lusine радвам се че прегледа ти е минал добре! Ами и аз си мислех че е от хормоните и питах мойта лекарка, тя каза че не било нормално да ми тече толкова много и така продължително и ми даде направление за УНГ, но от там казаха че ми няма нищо. А относно този мехлем по листовката по-скоро пише че е за отпушване на носа и никъде не пише че е кръвоспиращо, както ми писа и Patrisia .Все пак се надявам малко да ми успокои. Сега ще търся из нета някоя бабина рецепта. newsm78
Пепи дано скоро оздравяват твоите момчета. За лепилото също не знаех. Братовчедка ми миналата година се спъна в един перваз в тях и си цепна устата на ръба на бюрото и, и това две седмици преди бала. Беше изпаднала в истерия, дали ще и заздравее, че я лепиха, слава богу доста добре и зарасна и за бала почти не личеше, та си мислех че тези лепила са доста добри.
Windy наистина такива детски градини са рядкост. Незнам защо на повечето места лелките са едни криви и изнервени и имам чувството че си го изкарват понякога на децата.И аз имам лоши спомени от детската градина. Веднъж не можах да заспя и си спомням че много се въртях, тя ми се накара (още и помня името на злината- Иванова), обаче аз пак не можах да заспя и си спомням че доста се бях поизпотила от страх и в един момент тя ме отви грабна ми пантофките (никога няма да ги забравя розови и на едната и се беше скъсало на палчето  hahaha)и с едната не шляпна злобно по дупето и аз ревнах.После взе че ме премести в голямата група и ме сложи да спя срещу едно момче (гадината знаеше че ме е страх от момчетата) и аз си умрях от страх и после много плаках в къщи. Та не се и съмнявам и сега да има такива лелки, те времената се менят ама хората не.
dessy encheva и аз съм затворена по цял ден в офис и през прозореца като гледам парка и хората, а през прозореца чувам детската глъч и направо умирам да съм навън. Нямам търпение за почивните дни!
Zvezdichkova
добре дошла в темичката ни! Леко бременеене!

За банските, като че ли тази година ще се въздържа от морето, имам чувството че жегата ще ме мъчи много. А с такова удоволствие бих си топнала крачетата във морето. Много го обичам и толкова релаксиращо ми действа за разлика от милото.Хич не го обича ама заради мен все ходим. Май ще се отдадем на планината тази година!
Стана дългичко , ама все чета и после немога да ви пиша, та сега се реванширах.
Zveto тюленчета или китчета все ще сме окръглени!  hahaha
Милото още от сега ме имитира как съм щяла да ходя с големия тумбак и да пъшкам и да го врънкям все за нещо. Само ми повтаря че съм станала голяма глезана, понеже напоследък май повечко си мързелувам, а по принцип не съм такава!
Дезърт рос, Ендира, хирсен, хариела, добито, весето......нещо доста ми се губите. Къде сте момичета? По една  Hug от мен.

# 112
  • София
kisssa и ние планираме да отидем на планина. Както казваш хем ще е по-хладно, въздуха е чист, ще се разхождаме и почиваме, но ще търсим нещо с външен басейн.

# 113
  • Варна
На мен много ми се иска да успея да възпитам децата си така, че да ми споделят какво се е случило в детската градина, училище и т.н. Едва ли ще мога да ги предпазя от злобни и злонамерени хора, ако не знам какво им се случва, когата не са с мен. Например ако някоя госпожа или сестра се държи така с децата, не бих търпяла просто  #2gunfire.
Бански за бременни разглеждах в некст. Аз едва ли ще се престраша да се съблека по бански обаче  Blush, но планирам, ако всичко е наред да водя Боби редовно на плаж.

# 114
Здравейте! Hug

Моя Боян сутринта не пожела да влезе в яслата...и не го и насилвах,влязох само да говоря с гспожата...Но общо взето-нищо не ми каза,нямало причина Боян да се държи по този начин...И си го прибрах обратно вкъщи,оправих и после на разходка,че времето е супер,сега се прибрахме и той заспа,а аз минава,докато има време,че после...

Ивета,а този сайт има доставка до Б-я,нали?Може ли да ми кажеш как точно става поръчката,че си харесах доста хубави нещица...и при това на доста изгодни цени Simple Smile.

Веси,ти къде се затри...Аааа,какви са тези наминавания само за "запис"....Идвай тук на отчет,че да знаем как сте Grinning...

Ендирка,мерси за статията....Много ми е полезна,прочетох я до половината,сега ще я дочета...Ама и аз смятам,че Бо просто минава през така наречения-бебешки пубертет...

Днес при нас времето е хубаво....обаче на мен ми е криво...Май съм станала с дупето нагоре Twisted EvilИзнервена съм,всички ме ядосват....а после ми минава супер бързо...и така минавам от едно настроение на друго за няколко секунди....Предполагам,че е доста изнервящо за страничните хора,които трябва да ме търпят,ама какво да направя... Tired

Аз днес си взех още 2 козунака...от нашите си,хаха WinkАма за първи път видях,че имаши и чист-без нищо вътре....А този с плодовете и локума не е толкова хубав...Само с шоколад май ми харесва адси много...Другите и те са хубави,ама...

Иначе и аз си взех 100 вида бои,кристали,лепенки,детски комплект с боички и лепенки за Боян...Та утре или в събота ще ги боядисаме яйцата....Ама най-вероятно ще е утре,че в събота и неделя ще сме на село,та няма да имам време...

И аз никога не съм пробвала да правя козунак,обаче утре съм решила да се пробвам,пък...дано имам късмета на начинаещия Laughing

nnnnn,браво за хубавите резултати! Hug А кашлицата-много време те държи...Ходи ли на лекар? Rolling Eyes Дано минава бързо и всичко да е ок Praynig

Галка,много интересно занимание си имаш PeaceА нас за новата кола няма ли да ни почерпиш,а? Rolling Eyes Mr. Green Hug

Ние ще сме кумуве на 18.06.Аз обаче ще чакам за тоалета си...Ще го взема сигурно няколко дни преди сватбата,че не се знае с каква скорост ще ми расте тумбачето,а и как ще качвам килограми...Това обаче,не ми пречи да лазглеждам по магазините,макар че нищо не си харесах досега ooooh!

cvm,не се притеснявай...Ехографите определят термина по големината на бебчето...Но за мен това хич не е вярно определяне на седмиците,защото някои бебчета растат по-бързо и вървят по-големи,а други вървят по-мънички,така че...Смятай си термина по последния МЦ-излиза най-вярно според мен Peace

Смуси,стискам палци всичко с бебче да е наред! PraynigДа ни пишеш след прегледа и да кажеш какво става! Hug

Инка,радвам се,че Боби вече е добре! HugА,не се притеснявай....и аз след 1 седмица прекарана с Боян-бях за лудница,ама...няма как. Laughing

Пепи,дано мъжа ти бързо се оправя....А малкия големи каскади прави...Важното е,че е било малкия дявол и е само леко сцепено,че....Дано вече няма подобни изпълнения! Hug

За детските ясли и градини-бях против това да го пускам на ясла,защото все ми се струваше малък,а и ме беше страх да не се разболява често...Но пък мен тогава ме принудиха да се върна на работа...и нямаше как...нямаше кой да го гледа и се наложи да го пусна на ясла...Ходи от септември и засега,да чукна на дърво-нито се е разболявал сериозно,нито сме имали някакви проблеми с учителките.Боян свикна много бързо и нямаше търпение да влезе вътре и да играе с децата...и аз се радвах много.Сега обаче,явно той самия се променя,но се надявам да не ми създава много проблеми и да му домъчнее сега за яслата и във вторник-да влезе вътре и да е спокоен,както преди...В последствие за напуснах работа,но Боян не съм го отписвала от ясла,защото виждам,че и на него му е приятно...Има много дечица,играчки,забавления....А ако прекарва цял ден с мен-всеки ден,сигурно ще умре от скука,а и ако времето е лошо и не може да се излиза и навън-направо се полудява вкъщи....

anssi,браво на вашето извънземно LaughingИ аз нямам търпение да видя моето...ама чак н 04.05 Confused

Оххх,айде да изчезвам,че направо се улях...както винаги Mr. Green

# 115
Здравейте мами, поздрави от мен. Запътила съм се на зъболекар и умирам от страх. Преди 1 седмица ми се счупи горния преден зъб и много ме боля като го работи доктора, а сега ще ходя да го довърши, че съм с лекарство и не мога да се намеря място от страх. Стискайте палци!!!

# 116
Mama 2011,успех на зъболекаря...и дано не боли много! Praynig
Защо не си искаш упойка? Rolling EyesНякой беше казал,че има и такива,които стават за бременни...

Може да ви прозвуча като лигла...ама аз на зъболекарски стол-без упойка не сядам Blush

# 117
исках си но не ми сложи защото съм била още в третия месец, ужас просто. А да ми кажете къде ни е албумчето - имам си парола, но къде да го намеря

# 118
исках си но не ми сложи защото съм била още в третия месец, ужас просто. А да ми кажете къде ни е албумчето - имам си парола, но къде да го намеря

Еее,жалко,дано поне не те боли толкова много....
А албумчето е в снимка.бг.

Охх,сега пък мъжа ми оставил някакво секундно лепило...отворено,ама свършило,но по капачката останало и като взех да го хвърлям и ми се разтече по пръста....и преди да успея да се измия,то изсъхна на пръста ми и няма махане...и ми е много гадно,все едно ми е изтръпнал пръста...и стои един сбръчкан Tired

# 119
Здравейте момичета,
аз си казах и по-рано, че ще пиша за резултатите от изследванията ми.....ами за съжаление нямам с какво да се похваля  smile3518 казаха ми, че имам положителен австралийски антиген, каквото и да значи това, т.е. като питах, сестрата ми каза, храоничен хепатит Б  smile3518 какво означава това по дяволите, какво ще стане моето детенце  newsm45 и какво ще се случи с мен, толкова съм объркана и тъжна, не спирам да плача...не мога да пиша, излизам, ако някой знае нещо по въпроса моля да ми помогне, ще бъда благодарна на всеки, който знае нещо и ми пише  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт