Отговори
# 480
Здравеите и от мен Hug
И ние вчера добре се разходихме в това хубаво време. Днес е мрачно, но пък тъкмо ще се отдадем на пазаруване, подреждане и т.н.
Вчера съм заспала в 21.30 и днес станах в 9...направо си проспах живота Crazy Наи-странното е, че за всичките тези часове не ходих до тоалетна.
За хапването наблягам си на плодове и се чувствам добре, не ми се подува за сега корема, но може да пробвам Фрутилакса, тъи като някакъв запек се опитва да се обажда.
Нашият пулс на ФМ в 13 г.с беше 163 Laughing
За ностната костица и аз мисля, че размерът няма значение. Важното е да я има, а  размерът е важен за НТ.
Лек ден ви пожелавам за сега, ние отиваме да напълним хладилника, че нищо не е останало ooooh!

# 481
Здравейте, мами Simple Smile
ezaria  , добре дошла.
Kaliopa02, Seengirl, mela, dani_aquarius ,да са ви честити сините вързопчета  Simple Smile
До сега док не ми е казвал колко е пулсът на бебо  newsm78 Ще попитам другия път, когато отида.
За носната кост и аз мисля, че няма някакъв размер, на който трябва да отговаря- важното е да я има.
Аз снощи не съм спала- болеше ме коремът и някъде в дясно- под гърдите. Сега продължава да ме наболява- все едно нещо ме боде... Ако и днес продължи, ще отида на доктор.
целувки на всички   bouquet

# 482
Момичета благодаря ви за топлото посрещане  Hug

anssi, dani_aquarius мерси за информацията   bouquet

# 483
  • Sofia
Здравейте, момичета!
Ние сега се прибрахме от разходка, ходихме до манастира Св. Мина, беше пълно с хора, а и времето не е лошо, топличко, нищо че е без слънце, не вали. След като минахме през храма и чудотворната икона, изкарахме цял час и половина в градината на манастира. Още по-хубава са я направили, има пързалки и различни люлки за децата. Софи разбира се през цялото време беше на "оките", така им вика на люлките.  Grinning

Езариа, добре дошла при нас!  Hug

Дани, честито синьо вързопче и на теб!   bouquet

Мари, какви са тези болки?! Бързо да минават!

Пепи, благодаря, хремата вече отшумява, но кашлицата борим сега с домашни чайчета. Преписала съм си куп рецепти при кашлица с бабини лекове и ако те не помогнат (но досега доста често са й помагали), тогава прибягвам до хомеопатични средства. Хубаво е да си имаш село, там е много приятно през пролетта и лятото, навсякъде зелено, въздуха чист, птички ти пеят... и едно спокойствие... Тези моменти са ми любими на нашето село.  Simple Smile

Анси, браво за резултатите. Все така да са, нали и аз ги следя тези антитела... Wink

Люзин, ти си много изобретателна с този колан!  Grinning

Съни, и аз от утре официално влизам в 5-ти месец.  Grinning Бавно и славно напредваме...  Grinning А ти сега трябва да ограничиш дългите разходки за известно време, докато ти преминат болките, повече почивка и спокойствие ти трябва.

Приятен и усмихнат следобед на всички!   bouquet

# 484
здравейте мамчета, някой може ли да ми каже, колко струва прегледа на 3D и става ли с направление от личния? newsm78

# 485
  • Пловдив
Здравейте, сладуранки  Hug

Езария, добре дошла Simple Smile

Хариелка, рокличките са страхотни и аз съм си набелязала няколко подобни  Party

Дани, честито ти мъжле   bouquet ама айде вече и някоя друга мадама да вземе да се появи де...  Joy На Дезърт и желая от сърце да се похвали с розово щъркелче, ама щом толкова много го иска, няма как да не стане  Crazy

Лузин, колана наистина е много добро решение, браво за креативността  Peace

Пепи, да ти кажа, няма нищо по-хубаво от село Simple Smile ние преди няколко години си взехме място в едно село близо до Пловдив и сега си живеем тук...страхотно е...толкова се радвам, че бебо ще има възможност да расте в такава серда... Така че възползвайте се Simple Smile

А сега и нещо да ви питам-както вече казах пия магнезий 3х1 , но пак усещам леки болки от време на време...мога ли да пия и но-шпа с него, ако болките се засилят или са несъвместими?

Айде, че пак прекалих... Гледам,че и други се притесняват, че пишат дълги постове, но аз лично с интерес изчитам всичко и хич не ми е неприятно Simple Smile
Бай за сега от мен   bouquet

# 486
  • Пловдив
здравейте мамчета, някой може ли да ми каже, колко струва прегледа на 3D и става ли с направление от личния? newsm78

Ичето84, цените са различни... Мисля, че са в порядъка на 60 до 80 лв., но зависи от доктора, клиниката и т.н. Със сигурност не се покрива от здравна каса...

# 487
  • варна
Естествено ,че можеш да ги пиеш въобще не се тревожи.

# 488
  • Willebroek, Belgium
Здравейте мацки  Hug

Не съм се включвала отдавна, но просто нямам никакво време.  Tired
Хванали сме се да работим едно кафе и постоянно съм там.
Надявам се, че всички сте добре  Simple Smile

На 26 април бях на БХС и всичко е наред с бебо. Развива се добре за тези седмици  Party Кръвните изследвания и те са добри. След 6 седмици ще ме праща пак на БХС или ФМ, не разбрах точно Embarassed
Сега ми сложиха дата на термин 23 октомври  Crazy Мисля, че това ще ми е крайната дата вече  Laughing
Ставам , че пак трябва да излизам  Hug   bouquet

# 489
  • Варна
Момичета, да ви попитам за козметиката, която използвате, включително  и за лице. Съобразявате ли се с това да липсва алкохол и витамин А? Струва ми се , че във всички кремове има алкохол и вит. А. Досега не се бях замисляла по този въпрос, но днес една позната ме изненада с подобно твърдение. Леко ме притесни дори  Simple Smile

# 490
  • Sofia
Сийнгърл, можеш да ги пиеш и двете, не се притеснявай. Ако ти се засилят болките обаче, питай док, дали няма да ти спре магнезия и да ти увеличи дозата на но-шпа.

Ннннн, досега не съм съблюдавала за това, а не съм и знаела.

# 491
Hariela 19 ли съм писала ...18 съм .Извинения,ако съм те притеснила. Wink

# 492
  • София
Здравейте момичета!

Съни, Дезърт Роуз благодаря, че сте забелязали отсъствието ми  Hug

Отдавна не съм писала, но имах много работа след празниците, а и на Мишо му се възпали палчето след една игра в пясъчника и след неколкодневни усилия да овладеем инфекцията вкъщи (по лекарска препоръка), се наложи да прибегнем до хирург и да му изрежат възпалените участъци...Сега малчо е добре, пръстчето се оправя, но пие антибиотик за инфекцията  Tired Утре сме пак на преглед, дано всичко е наред вече  Praynig

Иначе с бебчо всичко е наред, със сигурност е момче, и аз чак видях ясно  Blush Качила съм за месец 1,5 кг., да видим занапред как ще е  Thinking Както каза лекарката, екстра си си след всичките яйца и козунаци  Laughing

Хариела и аз от безалкохолната бира на Бавария си пийвам, когато ми се припие  beer

За мамолог - ходя всяка година. С предишната бременност ми казаха даже, че са ми се отворили вече млечните каналчета - беше месец преди да родя Simple Smile

За тези колани, аз направо си поръчах от mothercare ето тези: http://littlemama.co.uk/2010/mothercare-belly-band-2pk/ много са удобни  Peace НО и идеята на Лусин е добра Simple Smile

За козметиката, да съобразявам се и то много. Не използвам козметика с парабени, с ретинол (витамин А), нито с предишната бременност, нито докато кърмех. Нито сега  Peace Вярно, може да ми се появи някоя нова бръчица, но поне ще знам, че не съм навредила на децата си заради собствената си суета.

Радвам се, че всички се отчитат с хубави новини от прегледите, и че притесненията ви са неоснователни!!!!Все така да е!

А наистина все повече момченца се раждат, както сега жените са повече, май ще се обърнат нещата в скоро време....

На всички болнички бързо оздравяване и прекрасна нова седмица от нас!

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 19:30 от endira

# 493
Здравейте,момичета! Hug
Аз днес цял ден си почивах.Моите мъже заминаха за риба Laughing,а аз си стоях самичка цял ден.Ходих си до село за 2 часа,после оправих вкъщи,сготвих,даже остана време да се епилирам,да си оправя веждите и ноктите,та съм мноого доволна! 4470

Времето беше хубаво до обяд,после се смрачи и заваля,обаче е топло...Но пък времето не успя да ми развали хубавото неделно настроение ppp

Сега пиша набързо и изчезвам да се къпим с Боян,да вечеряме и да го слагам да спи,че утре е на ясла.

На мен обаче цял ден ми се пишка през 5 минути,а като отида до тоалетната има само по 2-3 капки TiredЛошото е,че и ме наболява като пишкам,а носа ми е запушен,което ме навява на мисълта,че май се разболявам ooooh!Започнах да пия Инфлуцид,пък ще видим...

Алтер Его,радвам се,че дъщеря ти е приета на градина...Само мога да преполагам какво е в по-големите градове,след като сте чакали толкова много ooooh!Моя Боян го приеха много бързо,отидохме началото на май месец,казаха ни че през септември ще "изписват" много деца и тогава той ще може да започне и така....Приятно изкарване в Сандански  Simple Smile!

За кръвното-моето на предния преглед си беше нормално 120/80,а и с предната бременност бях така до към 6-тия месец,после ми беше 110/70.

Пепи,няма лошо...на село си е хубаво и поне децата тичат на воля Wink.Ние в четвъртък ще отиваме пак на село,ще спим там и в петък вечерта или събота сутринта ще си дойдем.Пак ще се събираме фамилията,че има много именници в семейството,а и рожденници Laughing.Ще взема лаптопа,обаче като знам,че там глобулския интернет е толкова бавен,от сега ме хваща бяса Mr. Green

ezaria,добре дошла!   bouquet Вече си на първа страничка Hug

Дани,честито ти момченце! Hug

Смуси,оххх,благородно ти завиждам за дългия сън Blush.

Относно пулса на бебоците-на 02.04 бях на преглед последно,вече не помня в коя седмица съм била,ной май беше в 14 г.с.-бебока беше с пулс 147,а е момче.

Доби,радвам се,че се разписа и че сте добре...Наминавай по-честичко! Hug

nnnnn,аз от козметиката за бременни използвам Мама Дона и съм доволна,а иначе за лице използвам крем на Дева от скоро,обаче съм много доволна.Не пише да има алкохол,пък не знам.

Хариелка,Дезъртче  Hug Hug Hug

Абе,Ендира и Еванджелина ми се губят...Уинди и тя....

Ааа,аз докато пиша и Ендирка се появиии... Hug

Много кофти преживяване сте имали с Мишо Cry,но пък важното е,че сега е добре.Дано няма повече такива инциденти Praynig

# 494
  • Sofia
Hariela 19 ли съм писала ...18 съм .Извинения,ако съм те притеснила. Wink

О не, няма с какво да ме притесниш, миличка.  Hug Просто попитах, да не би да ти изчисляват термина, спрямо това, което показва ехографа.

Общи условия

Активация на акаунт