Отговори
# 585
cvm , не, не съм ходила друг път. Отидох на консултация при нея след преглед при моята докторка и тя нещо се усъмни. Честно казано, доста добри неща прочетох за доц. Карагьозова. Ето нещо, на което попаднах http://www.maichindom.com/public/files/medics/19/cv/cv.pdf

# 586
Аз пия ФК все още и ще продължавам така до края, по изрично предписание на лекаря ми.
Освен това пия и феро форгама , където и там има ФК, и в витамините ми за бременни и там има. И аз в началото се уплаших колко много трябва да пия, но доки каза ще пиеш. И аз изпълнявам и пия.

# 587
Благодаря ти Мари , и да те питам доц. Томова къде работи на мен ми се иска да си е направя тази кардиография в 3-та гр. болница , но утре съм на консултация и ще питам доки къде е най -добре ,
Добре дошла  Поли Кичукова

# 588
Добро утро на всички прекрасни мами,днес почивам и си поспах малко повече!!!Въпреки лошото време пожелавам слънчев ден на всички!  Hug

# 589
Здравейте
 newsm46 Днес така ми се спи,просто ми се затварят очите....
Вече 15 дни не съм видяла бебо и малко се притеснявам Blush дали всичко му е ок.
И аз ходих на ФМ в МЦ Марков и останах много доволна от Др. Павлова. Много е мила и обяснява подробно,отделя време, изслушва, което може да се каже,че е жизнено важно за нас притеснените мами...

За фолиевата киселина - и аз пия още newsm78 моята АГ не ми е изписала витамини за бременни и тн каза ми да си продължавам фолиевата киселина, като я питах до кога и тя еми ще си я пиеш....

Следващата седмица ще ходя на преглед.

# 590
Записах си час при доц. Томова в МЦ "Надежда"; не съм сигурна, но мисля, че доцентката преглежда и другаде, но не знам къде. Успех, cvm  Hug
Poli_Kichukova , добре дошла и лека бременност   bouquet

# 591
  • варна
Здравейте момчичета ,влизам да ви се поваля ,ще си имаме момиче  Hug Hug толкова съм щаслива ,доктора каза че всичко е наред ,тежим 200 гр и сле дълги 15 см  Hug
Съни ,можеш да ми сложиш розов щъркел

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 13:06 от mimenceto123

# 592
Момичета,моята лекарка каза,че няма смисъл вече от фолиева киселина и вече пия комбинирани витамини за бременни.И аз като някои от вас не съм виждала бебето скоро и ми е някак напрегнато,особено заради глупавите генетични изследвания,които не направих.Най-вече напоследък ме тормозят главболията.Вече 4-ти ден без почивка ме боли глава а имам и малко детенце и не мога да си позволя лукса да си полегна на тъмно.Понякога болките са направо непоносими.Някоя от вас не знае ли бабешки лек (или друг)за това?Пия единственото позволено лекарство-парацетамол,но не ми помага въобще.

# 593
Мименце, честити розови гащи Hug
Много искам и аз такива, но кога ли ще ги видим не знам и аз, най-много на втората ФМ при Балев...вие там ли ги видяхте? На първата нищо не ми каза за пола, та се надявам на момиче нали те по-късно се виждали Rolling Eyes
За фолиевата и аз продължавам да си пия, но аз съм още в 14 седмица. На следващия преглед другата седмица лекарката каза, че ще ми даде витамини.
Да ви питам нещо аз имах малко болки в корема и отидох спешно до Майчин дом. Лекарката каза, че всичко е наред, но ми направи впечатление, че спрямо диаметъра на главичката отговаря на 13 г.с и 4 дена, а по принцип днес съм 14 г.с и 0 дни, има ли проблем според вас? И на ФМ миналата седмица пак по главичка беше малко по-мъничко Rolling Eyes

# 594
  • варна
Според мен не се тревожи нормално ,нашата пък на миналия преглед вървеше по голяма .Знам, че до 2 седмици разликата е нормална при теб е само няколко дни.

# 595
Смуси, mimenceto123 правилно  те успокоява. Мое бебче също на прегледите по ехограф, по едни размери е по напред няколко дни , по други по назад няколко дни отколкото са моите седмици по последна менструация.
Правилно ти е казала мименцето, че за няколко дни проблем и място за притеснение няма.

# 596
  • Пловдив
Здравейте, мамита  Grinning
Мименцето, честита ти госпожица   bouquet тази седмица май на женски е тръгнала  Joy скоро ще се изравнят, ако продължава така  Grinning
Смуси, не се тревожи изобщо. Аз така като гледам почти при всички има разминаване. То си зависи и от цикъла, и по-точно от овулацията и от други неща,но не е притеснително. Моя бебок по едно време беше с 10 дни напред, сега е с една седмица, но моя цикъл е по-кратък и доки каза, че е нормално.
Аз днес си записах час за втората ФМ, за 13май. Пада се петък 13 ама на мен винаги ми е вървяло в тези дни, така че няма да се параноясвам заради суеверия Simple Smile този път ще се видим и на 4д Crazy вече нямам търпение, добре , че е само 1седмица чакането  Wink
Айде за сега хубав ден, макар и да е малко мрачно. Вие се усмихвайте, за да ви е слънчево  Hug

# 597
Seengirl, вийждам ,че си от Пловдив. Къде ще си правих ФМ ,сподели?

# 598
Здравейте мамета  Hug
mimenceto123 честито розови гащи   bouquet
много се радвам, че вече знаете пола на бебчетата, а и че ги усещате, аз още не съм усещала бебо, но имам търпение и чакам  Wink
Poli Kichukova добре дошла в октомврийския ни отбор, пожелавам ти леко бременеене и пухкаво бебче на финала  smile3522
Да ви кажа на мен доки ми каза, че ще трябва да пия Фолиева Киселина до края, но аз излязох Rh-, така че най-вероятно е заради това.
Смуси моя термин е за 30,10, и днес съм в 14 г.с. и 3 дни, как така ти си с термин 29,10, а си по-назад с три дни от мен и си в 14 г.с. и 0д.  newsm78
Пожелавам хубав и усмихнат ден на всички, макар, че времето е мрачно и дъждовно, усмихвайте се повече  Mr. Green

# 599

Здравейте момичета аз много отдавна не сам писала имах гости от чужбина и трябваше да съм с тях.Да ви питам че се притеснявам на някой от вас втвардява ли му се стомаха ниско долу от 2-3 дни усещам такова нещо ,аз и с парвата бременност имах такав проблем ма  беше кам 6 месец сега  доста по рано май ще трябва  да звъня на доктора  Cry Cry дано не е опасно преди пиех магнерот Sick сега да видим какво ще каже .Уффф все нещо ще излезе значи че да не сме спокойни Sad Sad Sad Sad    е хайде ставам корема ме боли така седнала пред компа Joy Joy хааххаха хайде бадете  здрави и спокойни

Общи условия

Активация на акаунт