Отговори
# 600
  • Пловдив
Лакрима, записах си час за др Троянчев. Работи в МЦ Тримонциум. Доста мами поразпитах и всички горещо ми го препоръчаха. Иначе лекаря, при който ходя по касата ми даде координати на др Даскалов от Медикус алфа, но за него не чух добри отзиви. А,да и доктор Минев много ми го похвалиха, но аз още в самото начало се насочих към Троянчев и повече не съм го мислила да ти кажа... Ще споделя отзиви лично другата седмица   Grinning ако още нещо те интересува, пиши  Hug

# 601
Seengirl, благодаря за бързия отговор и изчерпателната информация. Аз съм пациентка на Даскалов, той ми следи цялата бременност. За сега съм доволна  може да се каже  Simple Smile Но ми се искаше да намеря някой който ходи при него, за да ми каже дали и с него е така пестелив в думи и обяснения.

# 602
  • София
Леле от кога не съм влизала тук  Embarassed Вие сигурно сте ме забравили вече....
Последния път още беше старата тема.. срам....

При мен няма нищо ново.. на ФМ съм чак на 31 май... утре съм на ЖК и се надявам лекарката да се опита да види пола на бебето.. въпреки че не разчитам много на това (не очаквам много от нея). Коремчето ми все още е основно от ядене... вечер е там - сутрин почти не... абе никаква промяна...
От няколко дена само разглеждам сайтове с бебешки дрешки! Нямам търпение вече... видях че има албумче за снимки на покупки за бебето.. ще взема да снимам двете дрешки дето имам... мисля сега като взема пари да си напоръчам още.. че вече не издържам...

Сега ще попрегледам темата назад да видя какво ново при вас че и аз ви забравих...

# 603
greenland,това стягане на корема ми прилича на контракции.Чувала съм,че на някои бременни им се появяват от 4-5 месец и така до края.Те са фалшиви контракции или още се казват бракстън-хикс.Знам,че не са опасни а са подготвителни и че много бъдещи майки ги имат,но при някои са по-слаби и не ги усещат.Все пак говори с лекарката си. Дано не те притесняват често Simple Smile

# 604
  • Sofia
Грийнланд, Зеирна много точно ти е написала. Аз съм с такива контракции и сега, и с първата си бременност и пия Магнерот.

Мименцето, честито ти розово вързопче!   bouquet

Добре дошла на Поли КичуковаHug

Тони, важното е че бебче се развива нормално, пък пола все ще се покаже. Ама щом така се крие, може и госпожица да е.  Grinning

Аз отивам на преглед, стикайте ми палци!  Praynig

# 605
Здравейте, момичета.
завиждам на тези, които знаят вече пола. Аз съм на ФМ на 20.05 и нямам търпение.
Относно болките, не знам до колко е нормално, но аз си имам от самото начало и сега пия Магнерич 3х1.

Някои от вас са почнали с покупките. Кога мислите да избирате количка за бебчо?

# 606
Момичета,минавам само да се разпиша след прегледа,че хич не се чувствам добре...Обещавам,че като се оправя ще пиша повече...

Бебо е добре...и определено си има пишле Crazy Бебо е 15 см. и тежи около 200 грама Heart Eyes Постоянно шаваше,смучеше си палчето,въртя се,по едно време даже ни се и одупи...Беше тоооолкова хубаво....и е толкова оформен вече....Еххх,страхотно е....Следващия ми преглед е на 03.06,дано издържа до тогава,макар че на 16.05 съм на ФМ....

Хариелка,успех,чакаме те с добри новини...

Мименце,честито ти момиченце....

Извинете ме момичета,но наистина не се чувствам добре....Като имам възможност,обещавам да пиша повече....Целувам ви всичките! Hug Hug

# 607
Здравейте мами,как сте? Съни дано скоро се пооправиш. Исках да обсъдим, дали не знаете нещо с формата на коремчетата...има ли общо с пола на бебето или просто матката си избира къде да се разположи??? Thinking Понеже чух отзиви за наблюдаващата ме докторка,че често прави грешки с предположенията за пол...та затова ми се възвърна надеждата за момче. Praynig и то не защото не

искам момиче,а защото усещането ми е за момче,но знам ли може да се лъжа. cry
 Е... благодаря се,че има с кой да споделя дори такива леко налудничави неща ,които другите просто не разбират! целувки newsm51

# 608
  • Пловдив
 Здравейте момичета. Връщам се от ФМ , всичко е наред с бебо и пола потвърдиха. Доволна съм от прегледа. Беше много интересно, бебо как мърдаше  Laughing даже по едно време направи челна стойка  hahaha  Взеха ми кръв и за БХС,реших да направя,че първя не съм и така да съм по-спкойна.

Seengirl аз днес бях при Даскалов, останах много доволна пък и съм чувала само хубави неща за него. Но избора си е твой,аз си споделям мнение.

lacrimaaa аз като бях днес повече говореше Даскалова, но съм доволна и от Даскалов. Има разлика като знам на ЖК колко е претупано всичко.

mimenceto123 честити ти розово гащи stork-girl Ето вече и госпожиците се показват  Grinning

des_peteva аз още нищо не съм купила, но мисля вече да започвам.Нямам търпение

pow не сме те забравили  Hug

Sunny_Girl радвам се ,че прегледа е минал добре

Hariela стискам палци

Това е момичета от мен , сега ще показвам снимките и клипчетата на таткото,че днес не успя да дойде с нас

Лека вечер

# 609
Hariela, стискам палци за прегледа!!!!!! Hug
Да ви споделя нещо моми4ета, много бременни казват, 4е имат усещане за пола на бебето, аз не мога да ги разбера, нямам такова.
Хубаво е, 4е групи4ката ни се увели4ава.
Поздрави на вси4ки и само положителни емоции!!!

# 610
привет! Аз сега съм толкова щастлива, че не мога да ви опиша....Преди няколко часа бяхме на ЖК, не бяхме виждали маничето от месец и е много пораснало, риташе с крачета и видях как шава със стъпалата, толкова сладко ми стана, едни мънички стъпалца и как шават, просълзих се...от щастие.
За пола лекарката каза, че е рано въпреки че другата при която ходя още в 8г.с каза че ще е момиче според пулза 150удара в минута. но до колко да вярвам незнам, но в съзнанието си сякаш не допускам мисълта, че ще е момченце, дали това е майчиното предчувствие ще разберем. Иначе сега пулса е 140 удара в минута, нормално ли е да намалява?
за БХС казах, че съм решила да не правя и тя каза "добре, няма смисъл"   Thinking Надявам се всичко при всички ни да е наред и след всеки преглед да сме по-спокойни и щастливи  Praynig  Hug

# 611
Unvisible-напълно те разбирам, аз снощи бях на преглед и аз бях много доволна, ние винаги ходим двамата с таткото, наистина е уникално усещането да 4уеш пулса на беб4о и да го видиш как те рита по корема, пък дори и още да не го усещаш Hug

# 612
Hariela , дано всичко да е минало добре на прегледа  Peace  Hug
За това стягането в корема и аз го имам- контракции са- пия Магнерот и Но-шпа.
Лека вечер на всички  Hug

# 613
  • Пловдив
Сийнгърл,НЕ съм доволна и аз от Даскалов.Аз отидох на първата ФМ при него,даже не си направи труда да ме преглежда той,при положение,че подчертах да съм при него.В крайна сметка си плащам...нали?Троянчев е перфектен,обещавам да останеш доволна.После да ми пишеш как е бил прегледа.Аз ходих 2-3 пъти при него,като бях бременна с първото дете и много ми хареса,дано не се е променил.Беше много усмихнат,обясняваше много,огледа всички органи и отдели много време с много обяснения!След 1-2 седмици и аз ще отида при него на 4Д за пола.И той не бърка между другото,безпогрешен е в познаването на пола.
Мименце,честити ти розови гащи.И нашето бебе е момиче,аз знам Mr. Green,дано и лекар да потвърди де.
Честито и на всички други,които знаят пола вече.Добре дошли на новите попълнения!  bouquet  bouquet  bouquet
Съни,мъчно ми стана за тебе,да ти е толкова кофти.... SadДано се оправиш бързо,без лекарства!Стискам палци.
Аз се изгубих,но малкия ПАК беше болен.Повтори го и направо откачихме #Crazy #Crazy #CrazyАман вече,казвам ви!Но мина,продължава с АБ,но поне вече мина.Неможахме да се разминем без АБ този път.
Хариелка,прегледа?
Гушки!Отивма да къпеме малкия,една вана добре ще му дойде Crazy

# 614
Момичета, моето бебе е момче! Видях му пишата  Laughing Много съм щастлива, вече като знам пола и някак си си го представям по-ясно. Толкова бях усмихната и щастлива днес, ще спя като къпана ( не, че не съм хахаха )
Всичко друго му е наред според прегледа, но да видим и резултата от късния БХС. 
Честито на всички добрите новини от днес!
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт