Отговори
# 615
Добро утро мами , тъкмо си мислех да ви питам за покупките и Дес ме е изпреварила , аз купих онзи ден едни чорапки,количка няма да купувам  защото моята приятелка ще ми даде , само кошара но таткото не иска да бърза , от каката имам доста дрехи въпреки , че трябва да ги прегледам като си отида да провинцията и мисля да продължа да купувам по малко това онова.
Днес ще ходя на ЖК и като се върна ще пиша стига да имам време. Приятен ден на всички 

# 616
  • София
За количките - ние имаме един приятел, на който баща му е вносител на една от фирмите и ще видиме какво намаление може да ни спретнат Simple Smile Но те техните са от скъпите и незнам дали ще можем да си вземем .. щото си представям как с намалението ми кажат едно 1000 лв.. или 800.. няма да мине пред таткото... Иначе легълце майка ми каза, че искала тя да вземе. разбира се обаче държа да си го избера сама... Искам нещо такова

да е дървенко и колкото може повече от страните да са му с решетка.. не с цяла плоскост.. незнам защо така искам...

Днес съм на ЖК Simple Smile Стискайте палци да се види пола Simple Smile (въпреки че незнам там дали гледат на дупотопния им ехогрф такива подробности..)

# 617
  • варна
И аз тези кошарки много ги харесвам, практични са ,могат да се изоплзват повече време.

# 618
Здравейте!
Много симпатично легълце. И нашето беше такова, после махнахме предната решетка, а най-накрая младежът стана твърде дълъг  Simple Smile Но до към 3 годишен си спеше в него.
Сега мислим да вземем от тези сгъваемите кошарки, че и място вкъщи няма много. Пък живот и здраве на по-късен етап ще се наложи да се промени детската стая за повече маймуни.
Ей не мога да се наспя аз и това е- или ставам 3-4 пъти и се разсънвам, или кошмари разни сънувам. То и времето само на прозявки ме кара.
Хубав ден от мен и само приятни случки!

# 619
Здравейте момичета  Hug
Много се радвам на хубавите новини за малките душички  Heart Eyes И аз днес съм на преглед да гледаме пола ако бебчо ни позволи естествено  Laughing
За фолиевта киселина - аз я спрях след 12 г.с. - така ми каза доки:след 12г.с. като ми свърши да не купувам друга,но я започнах 2 месеца преди да забременея.

Лек и усмихнат ден на всички   Peace

# 620
Добър ден момичета Hug
Честито на всички с хубави новини от прегледи Grinning
Аз вече се надявам другата седмица при лекарката да видим пола, че нещо ме човърка отвътре. Не че има значение, но поне като го знам ще мога и нещо да му купя. Сега нищо интересно не намирам, което да е универсално Rolling Eyes
За количка и аз гледам, но си харесвам по-скъпи...ще видим.
За легло не съм разглеждала, но със сигурност ще трябва и сгъваема кошарка да вземем, че ние сме по принцип от София и често си пътуваме.
Да питам майките вече за столчета за кола каква марка препоръчвате от гледна точка на сигурност и за новородени кошници ли се използват?
На работещите да е лек последният работен ден от седмицата и после да се отдават на почивка.
Как ще прекарате празника?
Ние нямаме засега нищо запланувано, ще се разходим, може да разгледаме колички и други неща из някои магазини, някой филм да гледаме...

# 621
  • Пловдив
http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=48 … 8392fdd3c0e8e56cb
Aз да пусна линк на филма на National geographic:In The Womb/В Утробата/.
Може и да сте го гледали,но аз си го имам свален и само си го пускам EmbarassedМного ми харесва да гледам какво се случва с мен и бебето по седмици.
Кошарката и нашата е такава.Много сме доволни,препоръчвам.Баткото до раждането ще е там,после бебето,а той в ново легълце.Идеално се застъпва като време Laughing
Количка аз съм си харесала,тя ще е.Мога да я покажа,ако някой иска.Старата е изхвърлена отдавна,искахме да сме с новичка за новото бебе.И така ще стане де. Heart Eyes
На всички,които сте на преглед днес,пожелавам само хубави вести и да си покажат пола всички бебоци. HugПосле да пишете.
Хубав ден,аз отивам да нареждаме пъзели hahaha

# 622
Дезъртче, моля те покажи количката. При мен това ще е една от сигурните покупки, но нищо не разбирам.

# 623
  • Пловдив
Привет, момичета   Hug
Дезърт, да ти кажа още като говорих с др Троянчев по телефона останах супер очарована, беше невероятно любезен и по тона му личеше, че е много приветлив човек. Зададох му няколко въпроса, всичко ми отговори, всичко ми обясни  Grinning Предполагам, че и на живо ще съм доволна, ще споделя другата седмица след прегледа. Иначе съм съгласна с Калиопа, че всичко е въпрос на личен и избор и преценка, едни са доволни, други не...но няма как...различни хора сем все пак  Grinning
А Дезъртче, аз бих се радвала да видя каква количка си харесала Simple Smile Ние с милото обикаляхме по някой друг бебешки магазин,ама аз съм толкова неориентирана, че направо не знам какво ще трябва да взема, надявам се до края да влезна в час  Joy пък и тука като споделим и обсъдим...  Rolling Eyes Иначе милото още не ми дава да купувам нищо, не бил суеверен, ама така го усещал  Joy и понеже си го обичкам много, ще се съглася с него  Heart Eyes
Съни, радвам се, че всичко с бебчо е наред, дано и ти бързо се оправиш  Hug
Лузин, честито синьо щъркелче   bouquet
Радвам се за всички, които имат добри новини от прегледите. Чакаме сега и другите да се похвалят.
Хариелка още не се е отчела... Thinking
Офф, айде стига съм дрънкала, да ви оставям.
Хубав ден от мен  Hug

# 624
Seengirl, мерси за честитката  Grinning
От както знам пола непрестанно се усмихвам, а и освен това вече съм сигурна, че го усещам да ме побутва. Аз четох, че около 17, 18 седмица бебетата вече съзнателно започвали да се движат и експериментирали докъде могат да се мърдат и какво могат да правят с корема. А и нали в тези седмици започват да чуват и мисля довечера да му пуснем детски песнички, за да го видим дали ще реагира.
Момичета, дайте ми идея къде да ги търся тези магазини за колички и детски дрешки и тем подобни, че не мога да се ориентирам и сигурно затова не съм стъпила в нито един. Ох, защо просто няма Бейби Витошка.
Не си спомням коя мама пита за корема, но да си кажа мнението. Моят е широк, а не остър, но бебето ще е момче. Според мен това си е до структура. При мен позна това, че ако корема е ниско значи е момче. Казват, че момичета застават по-високо, а момчетата по-ниско. Това било защото момиченцата имали повече нужда от близост и закрила, а момчетата били по-самостоятелни. Остега ми бяга  Wink
Голям студ навън, но поне е зелено!
Приятен ден от мен Simple Smile

# 625
  • Пловдив

Ето я.Има я в различни цветова и е мнооого лекичка.Аз я огледах скоро в Бейбиленд и много ми хареса.Девойката ни направи една демонстрация набързо и я побутахме.Цената да я казвам ли?Мисля,че е приемлива.430лв е без кошницата.С кошница е 579лв.
Преди си бях харесала една на Чиполино,но в летния вариант е много малка.На 1г  дете я запълва.И това ме отказа.Докато тази е по-дългичка.

# 626
Честита количка. Това е Малибуто на Хоук нали?

# 627
  • София
Момичета,може ли да ми споделите колко струват частните прегледи с ехограф и колко често ходите?Аз за сега само по здравна каса ходих,но понеже искам да раждам при предишната ми докторка реших да отида в частния й кабинет и се чудя дали е скъпо или нормално,просто скоро не съм ходила на частно и затова.

# 628
Дезъртче, количката изглежда разкош - хем готина, хем практична... така се размечтах  1stroller smile3504

# 629
Ники и Кати,  аз ходя на прегледи в Шейново и ехографа е 40 лв. Мога да ти препоръчам д-р Станков.

Общи условия

Активация на акаунт