Отговори
# 630
  • Sofia
Момичета, включвам се с ужасни новини ...  Cry  Cry  Cry При мене е започнал родилен процес в следствие на вътрематочна инфекция. Докторите в момента правят всичко възможно да спрат процеса, да излекуват инфекцията и да ми направят серклаж, но нещата са критични. Изобщо не знам дали ще го имам това бебенце, а то все повече започна да се движи и да ми напомня, че е тук и иска да живее...  Cry  Cry  Cry Нещата са много сложни и док не ми дава гаранции за нищо, само знам че прави и ще направи всичко, което е по силите му. Молете са за мене и бебка, защото на мене друго не ми остана, освен да се моля...  Praynig  Praynig  Praynig  Cry  Cry  Cry

# 631
Hariela, много ще стискам палци нещата да се оправят и да си родиш бебчето  Hug Hug
Просто не знам какво да кажа. Бъди силна и вярвай.

# 632
  • Варна
Хариелка, миличка,  Hug Hug Hug, много  Praynig Praynig Praynig. Дано се справят докторите  Praynig Praynig Praynig.

# 633
Хариела, когато думите свършат, остава надеждата  Praynig  Praynig  Praynig

Ще мисля за теб и твоето бебче и ще те очакваме с добри новини!

Стискаме палци!

Кураж, мила!  Hug Hug Hug

# 634
Хариелка миличка ще се моля за теб всичко да е наред. Вярвай, че нещата ще се оправят и бебчо ще остане с вас. Винаги има надежда. Ще те очакваме с добри новини. Прегращам те силно и те целувам. Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig  Praynig

# 635
Хариела, сега най-силно от всякога трябва да вярваш и да си сигурна, че всичко ще е наред! Надявам се да се преборите и скоро да ни пишеш с добри новини. Ще се моля за теб!
Бъди силна!

# 636
  • Пловдив
Миличка,стискам ти палци!Вярвам,Вярвай и ти с цялата си душа,че бебка ще остане с вас!!!!Моля се за вас и дано Бог помогне всичко да свърши благополучно и да си я износиш безпроблемно до края!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 637
Hariela така както виждам всички сме с теб! Praynig Praynig Praynig и те подкрепяме!От все сърце се надявам проблемите да приключат скоро по най- добрия начин!Да сте добре всички и най вече ти и бебето Hug HugПочивай си повечко слушай докторите!Ще чакам и аз добрите новини Peace
Поздрави и целувки!  love001

# 638
   Привет отново момичета.  Радвам се, че и днес мога да ви пиша, успях да си открадна само минутка, при мен има хубави новини, но по-късно ще ви споделя. Първо искам да кажа на Хариелка в никакъв случай да не се отчайва, знам че е трудно, ние всички мислено ще се молим за теб и бебчо, бъди силна и всичко ще е наред. Чакаме те отново да пишеш newsm17 newsm17 newsm17 Чао-Чао засега от мен  Praynig

# 639
Хариела,  Hug
ще се моля за вас  Praynig надявам се нещата да се оправят Praynig не губи надежда!  Praynig Praynig Praynig

# 640
Hariela , мила много е гадно това, което ви се случва.Дано всичко завърши добре за теб и бебка.Ще се моля за вас Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 14:54 от nadenceto84

# 641
Хариелка, дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig
Изпращам ти цялата си позитивна енергия и те чакаме с хубави новини Heart Eyes

# 642
Hariela Дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Не се отчайвай и не губи надежда!!! Дано скоро да пишеш хубави новини че всичко е наред и с бебока и с теб  Praynig Praynig Praynig

# 643
Хариелка, с теб съм! Бъди силна и вярвай, че нещата ще се оправят!  Hug Praynig

# 644
Hariela миличка  Hug прегръщам те силно, не се отчайвай и вярвай с цялото си сърце и душа, всичко ще се нареди и бебка и ти ще сте добре, всички сме с теб, ще видиш, че всичко ще се нареди, прегръщам те силно и се моля за вас  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт