Това като "бърза помощ", стискам палци да мине бързо и ти пожелавам приятно и безпроблемно кърмене!

. В началото не я насилвах, тъй като сукателния рефлекс й се беше много позагубил заради това, че десет дни не беше хранена с биберон, и едвам изпиваше по 30-40 мляко, просто ме беше страх да я тормозя и с вода. Сега хапва повече, но водата я отказва категорично. В началото се притеснявах, но когато ходихме при един педиатър по друг повод, той изрично ми каза, че независимо че е на АМ, тя пак си приема достатъчно вода с млякото /а този педиатър е един възрастен, та му имам доверие/. В момента единствения начин тя да пие някаква водичка е, като й махна едното хранене. Но още ме е страх, тъй като не е започнала да пие по-големи порции мляко, които да компенсират това хранене. Но както и да е , не се притеснявай за водата, явно не е чак от такова значение.
Честита нова тема!
.Не знам при вас как е,но на Боби много зле му се отразява,когато има много хора в къщи.След това почти не спи,плаче,неспокоен е и така около едно денонощие
.После нещата се оправят и си е пак спокойничък и само се буди да яде и веднага след това заспива
.Сега ми е 

.След неуспешен опит с първото дете(сега си давам сметка колко е лесно,но същевременно колко трябва да си информиран)сега и аз кърмя и резултатите са налице 1680гр.за 1 месец,при положение че не остава нищо за изцеждане.
Препоръчани теми