Наистина както каза marinels, е страхотен лекар и кабинета му е страхотен
И най-важното всичко ни е наред с крачетата
. Някой питаше за цената на прегледа при него - 40лв е, но си заслужава
Привет и от мен, момичета!
И при нас всичко е наред, слава Богу! 

ако не е закачена на гърда, то спи отгоре ми. За колики давам биогая, днес педито ми препоръча горещо бифидус, но най-вече Белослава се успокоява ако суче. Вигантол и цимафлуор също ми изписаха, но тя и докторката знае, че няма да давам.
И той ми каза избери си или ще го храниш през 1 час по немската система или по френската май беше през 2 часа.И аз
супер се разтроих това означаваше детето ми през цялото време да реве.И аз не го послушах.После дойде една друга акушерка и ми вика максимум по 10-15 мин на гърда.После майка ми милата и тя така ми повтаряше,как на времето имала мастит колко било лошо и да слушам лекаря какво ми говори и да не се правя на всесзнаеща. 

Днес бебчо е постоянно гладен, а от няколко дни не иска да спи през деня, спи по малко само ако го държиш или ако лежа до него и цицата е опряна в лицето му, да усеща, че съм там. Понеже сме постоянно гладни днес (съдим по това, че постоянно си лапа и дъвче ръкавичките; реве, но не рита с крачета за колики) и аз си му давам, но то няма как да са ми постоянно пълни до горе гърдите и свекървата само ми мели да не би пък да ми е намаляло млякото, да не би пък да не му стига, дали е хранително... и аз започвам да вярвам и да се притеснявам, че може да е намаляло от нерви и ще се побъркам, идва ми да и се разкрещя. На мъжа ми се опитах да му обясня, че може би иска да яде повече, защото е в такъв период на усилен разстеж и трябва време, докато започне да се произвежда повече кърма, но той май нещо не разбра, защото настояваше да му дадем вода, може да е жадно, а и нали аз съм нямала кърма
Имам чувството, че съм на ръба на нервна криза.
Усещам, че има желание да суче, но още преди да е захапала гърдата почва да плаче и да се нерви. Или пък захапва и пуска. Направо е някакъв ад и ми е много гадно....Като настъпи момента да се храним, направо се плаша. И снощи не можах да я успокоя на гърда...просто си ревеше.
,спи си и мирува,ама вкъщи...Нищо не мога да свърша.
-ама съм и скромна иначе
Какво да ви кажа-то простотията не ходи по гората
.Пак да кажа-никой не искам да съдя,но какво освен незнание( друга дума ми идва да напиша,но ще се въздържа) са изрази като:просто ми спря кърмата,не е хранителна,вкисва се и т.н.Как пък всички доброжелатели знаят,че бебето не се извеждало до 40 дена,кърмачка да не замръквала и тем подобни глупости,а да ти дадат адекватен съвет как да си кърмиш мирно и спокойно не знаят.

и аз съм в подобна ситуация,но аз съм голям инат
и знам какво знам.За да ти покажа,че мислиш и действаш правилно-и моята щерка има абсолютно същото поведение.Гърдите почти винаги са меки(не е като да преливат),но си наддава детето повече от добре.Това което си описала не значи,че детето е гладно,а че има нужда от спокойна мама.Ти само гледай да не си докараш хиперлактация от много такива хубави съвети.Била нехранителна
и с вода да го хранели
Моичкия пък настоява да съм и изплаквала устата с вода след кърмене
и че едва ли не,аз съм виновна,че детето го боли коремчето понеже трябва да съм на диета.Казвам му да вземе да прочете,ама не-на него инфото му идва свише.За да не повишавам тон просто му казах да напусне стаята.Ама съм му набрала де-ще видим кога ще се разправяме.Аз малко с неговите камъни по неговата глава-казвам му да спре да ме ядосва и да ми противоречи щото ще ми спре кърмата от веднъж
,но знай,че си на прав път и имай повече вяра в себе си.