Въпросът ми е:има ли вероятност да и разширя стомахчето с това непрекъснато висене на гърда?Очевидно не ме ползва само за залъгалка,а всеки път си хапва,след като всеки път повръща по малко.През деня спи 2 пъти по 3 часа,а вечер заспива около 9-10 и се буди в 3(няколко пъти дори ми се налага аз да я будя),хапва си и после започва да ми се буди през половин час и така до 6ч,когато си заспива дълбоко до 9ч.Пълним си достатъчно акани и пишкани памперси-на ден най-малко по 2 акани и 2 пишкани(хубаво тежки).Притеснява ме и акото-като разтройство,жълто с гранулки вътре.

Вдъхновена от поста ти искам и аз да изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на момичета от ЛЛЛ, затова че толкова подробно и разбираемо ни съветват по въпросите ни за кърменето. Забелязала съм, че им се налага понякога да отговорят на едни и същи въпроси, но те търпеливо го правят. момичета

що дразниш хората 
напълно те разбирам и ти съчувствам. В самото начало имаше дни в които и моят се опита да ми внуши, че нямам достатъчно кърма и в резултат действително мисля, че ми намаля кърмата, но започнах да пия българския лактогонен чай и от време на време чая на Хипп и нещата се оправиха. Дори веднъж така му се развиках пред бебо, дори се разревах над бебо, докато го преобличах и никога няма да си простя това, но .... умората си казва своето. 
. Ти си истинска поетеса
, да сервирам кафето 

Няма от какво да се притесняваш, лекарите са преценили
Но, най вероятно следващата ваксина която е втората противохепатитна ще ви бъде сложена на 22, тоест да има пълен месец от предишната 

Но все пак ще пробвам това, което ме съветваш. Много често пръцка и предполагам, че я мъчат колики. Ние не й даваме нищо против тях.
Свекървата както и да е, но мъжът ти да не те подкрепя е много неприятно. Дано да ни зарадваш скоро с новини, че всичко вече е наред! 

Бих искала да попитам масажите на болезненото място противопоказни ли са? Мен вчера ме облекчаваха, но не знаех дали може да се натиска този участък болезненият.
Пръскам Стеримар и после Еуфорбиум, ще накапя и сребърна вода, дано бързо мине.
.

.
супер готино 
Ще изпратя мъжа ми в Кауфланд. Гледах и в Т-маркет, който е близо до нас, но нямаше малки пакети, а и бяха само големи размери.
Ние вчера направихме 2 месеца. Ади има много сополки, бели са, уж няма инфекция, но много й се запушва нослето. Дърпам ги с бейбивак, пръскам стеримар, ще пробвам и капките, за които казахте на д-р Михайлов
Дени уж оздравява вече, но така кашля...като дърт пушач
Ден с ден нямаме еднакви, ту се успокоят нещата и всичко е наред, ту ми правят програма - снощи Ади заспа в 2 часа, баткото се събуди и си игра до 6
Ади се събуди в 7.30 за закуска, та мама колкото спала, толкова 

Забелязвам, че покажа ли убеденост в това, което казвам, се съгласява с мен
Иначе се почват едни безкрайни обсъждания и още повече тревоги. Последният хит беше като ми каза, че е притеснен и просто искал да го успокоя, затова питал постоянно
Пък мен кой ще ме успокои 

Бих искала да попитам масажите на болезненото място противопоказни ли са? Мен вчера ме облекчаваха, но не знаех дали може да се натиска този участък болезненият.
Пръскам Стеримар и после Еуфорбиум, ще накапя и сребърна вода, дано бързо мине.