Цяла нощ ми беше твърда и не помогна нито помпата, нито Дари пожела да захапе или ако захапе, то за много малко, защото явно и на нея й беше трудно. След сума ти горещи душове, горещи компреси и масажи, успях на сутринта да прилъжа Дари да помогне и слава Богу, успях!
На гърдата ми беше някъде около 50 мин
, докато отпуши и добре че се задържа детето! След това дадох и другата гърда. Само не знам при положение, че към 10:15 почнахме да се храним и свършихме чак към 12:00....кога да й дам да яде?!
Тя сега спи, а пък нали това запушване се получавало и от пропускане на хранене?!
почти не сме наддали
явно тази нервност от 2 седмици насам е оказала влияние на детето и на мен. Оттук нататък много се надявам да се храни както днес сутринта!
Педи каза да продължа само на кърма още поне 2 седмици и да видим как ще са кг.....Дано да имаме успех!
http://www.momentofpeace.net/2008/bebe_gym_legs

давах през устата глюкозата. Но там ни дадоха и фенобарбитол и мисля че това изигра основна роля за по бързото избелване
. Но въпреки това след като питах доцентката какви може да са последствията тя ми каза НИКАКВИ, организма вече е достатъчно зрял на бебето
и като я запитах защо тогава е целия този тормоз, тя ми каза, ами превантивни мерки
. Лилинчо която е в америка са и казали че до 15 седмица е нормално, което е почти 4 месеца
Така че явно не е проблем , само дето нас ни притесниха.
защото и нашите са така и мисля че е нормално
или греша
аз реших да му я дам, защото при мен имаше освен другото и физически дискомфорт. А и някак си не можех да си представя че ще ми е само на гърдите, буквално до ВЦ-то не можех да отида. Всъщност взех това решение след като имахме гости и за 2 часа имах само 10-15 свободни минути
и реших че така не може да продължава, това означаваше да не можем да мръднем никъде
Аз пак си го гушкам, но без да е на гърдата. Така може и таткото да го гушка. Поне за мен беше затормозяващо. Но както казах това си е мое виждане
Аз съм забравила всичко
давай без да се притесняваш 

ако не го правиш 
Борисовата градина или Южния парк за да бъде 2в1 за мамите с по големи деца
Може и другаде разбира се
)). Въпросът ми всъщност е : може ли и до каква степен да му е по-лесно да яде от шишето, отколкото от мен, аз давам само водичката от шишето, не и кърмата, но не знам дали пак не свиква по по-лесния начин. Моля дайте своето мнение. Благодаря!!!
Цяла нощ ми беше твърда и не помогна нито помпата, нито Дари пожела да захапе или ако захапе, то за много малко, защото явно и на нея й беше трудно. След сума ти горещи душове, горещи компреси и масажи, успях на сутринта да прилъжа Дари да помогне и слава Богу, успях!
На гърдата ми беше някъде около 50 мин
, докато отпуши и добре че се задържа детето! След това дадох и другата гърда. Само не знам при положение, че към 10:15 почнахме да се храним и свършихме чак към 12:00....кога да й дам да яде?!
Тя сега спи, а пък нали това запушване се получавало и от пропускане на хранене?!
Малко късно тоговарям, но щом толкова дълго е сукала, по-добре да я изчакаш около 3 часа да поспи и ако не се събуди, тогава да я събудиш. (това като съвет, ако и друг път се случи да суче дълго, стига да е ефективно) Ако усетиш болка или напрегност между храненията, изцеждаш до облекчение. Дори бебето да прескочи хранене (макар че, във вашия случай не е добре да прескача, дори е добре да предлагаш по-често, за да накса с наддаването), ако поизцедиш и следиш внимателно гърдите си, вероятността да се получи отново запушване е малка.
това за 1 месец ли е? Направо ме шокира, мен 1.500-1.600 ми се струваше много, но ти с тези 2 кг само на кърма направо ми скри шапката 
абе ужас дано скоро вече се оправи това време.
Лошо, но не знам как да го откажа от тях. Сега дано с Ивито да не е така.
. Имаме кантар и от там виждам по колко изяжда, но той дава отклонения +/- 20 мл. и вече спрях да я тегля преди и след всяко ядене.
)). Въпросът ми всъщност е : може ли и до каква степен да му е по-лесно да яде от шишето, отколкото от мен, аз давам само водичката от шишето, не и кърмата, но не знам дали пак не свиква по по-лесния начин. Моля дайте своето мнение. Благодаря!!!
само че се зачудих това ли беше последния
и после като изтече и той, прави ли се нещо имам предвид някъде някакви документи да се подават
ама и аз как го обясних 
това за 1 месец ли е? Направо ме шокира, мен 1.500-1.600 ми се струваше много, но ти с тези 2 кг само на кърма направо ми скри шапката 

Но пък доста се успокоих , хапва си детето , какво ?!?
Ама си висим по циците по 45 мин, понякога ядем през час, час и половина.
Поне си наваксахме ... горе - долу