.Какво е това зъбоникнене нейното се чудя аз.Всичко започна когато беше на 5 месеца и все още няма пробило зъбче.Ритуалите си ги имат-чак жал ми става.Отиват да се преспиват в 7 часа и бебка заспива понякога и в 11.Ще се изпробва това за кутрето задължително
Иначе тя кърми седнала ,а бебето спи до нея.Просто не може да се откачи.Такова нещо като дълбок сън няма.Вчера се събуди когато комшията пусна водата в тоалетната
.Споделя,че ако детето спи в нея не му пречи нищо-нито шум,нито светлина.

, за съжаление catwalk се е включила заради проблем. Кетуолк, преди да са се включили от ЛЛЛ с компетентно мнение, да споделя и аз - понеже и моето първо бебче уж не наддаваше както трябва /беше наддало точно колкото твоето/, ми препоръчаха да го кърмя и от двете гърди, и макар че те въобще не се втвърдяваха, все си седяха мекички, явно се хранеше бебо, защото после си наддаде ок, но аз бях тъпа и упорита и нито веднъж не го бях дохранила с АМ. Това за успокоение, иначе ще чакаме професионалистите. /П.С. А за цеденето, не знам как всички го правите, аз никога не съм можела да изцедя повече от 20 грама, независимо от помпата или на ръка. /
Пробвах различни пози ,даже я кърмя почти в седнало положение само , за да я улесня , но виждам , че не се получава .След като се измори от непрекъснатото давене заспива и до 30 мин ,максимум час пак търси ядене,
,няма никакъв режим през деня , но пък вечер е друго, тогава си прави голяма пауза от 4-5 часа ,когато се буди за ядене не се дави и вече си мисля ,че не правя нещо както трябва
.Моля дайте съвет как да постъпя ??
тоест малката хулиганка е 6. 300кг и е 54.5 см .Но с ваксините имахме проблем - много я боляха , и при самото поставяне и след това не даваше да я пипат по крачетата и се наложи два пъти да и дам панадол и всичко отшумя- мислех да мине без хапове. Това за сега връщам се да ви дочета

и ти е писала вече и за наддаването, и за предлагането на двете гърди, и за цеденето. Подкрепям напълно споделеното от нея, мога само още малко неща да добавя. 
).
. Според прогнозата в синоптик.бг от 05.05 слънцето се завръща, така че предлагам в седмицата след Гергьовден да се организираме. Може да пуснем анкета за дата и място в темичката, ако момичетата от другите градове нямат против или пък в Календар на събитията? 
Но за външни е страхотен. Дори Проктогливенол-а не ми подейства толкова добре-само облекчаваше временно, а този направо ги свива и изчезват. 
А защо иска толкова често да яде това дете, не ми е ясно. Осъзнавам, че не на всяко ядене поема еднакво количества кърма-понякога суче доста вяло, понякога-по-добре, но не издържа 3 часа и това си е.
Голямо плюнчене на тези гърди-цял ден само това правим.
Благодаря ти за инфото за болничния, ще ходя значи при ЛЛ на Ади.
.Моля дайте съвет как да постъпя ??
Препоръчани теми