Имаш си един герой 

и лекарите с техните вечни презастраховки
Но все пак ще пробвам това, което ме съветваш. Много често пръцка и предполагам, че я мъчат колики. Ние не й даваме нищо против тях.[/color][/b]
Днес имахме един акан памперс сутринта-пак от пъпа до кръста беше наакана и два много тежки пишкани.Възможно ли е жълтеницата да я започва едва сега?Уж четох,че до втората седмица трябва да се изчисти ,ако изобщо бебето я е карало
Или има ли шанс млякото ми да и е толкова достатъчно,че сама да си е направила няккаъв режим.Ето сега пак ми се събуди-2 часа след последното кърмене.Отивам да храня,а на теб предварително ти благодаря за отговора.Дано този път съм обяснила както трябва,че акъла ми никакъв го няма напоследък

Ако я кърмиш на всеки 2-2,5-3 часа, събират ви се минимум по 8 кърмения на денонощие (още по-добре, ако са 10-12), тя продължава така да пълни памперсите, лигавиците и са влажни и като натиснеш кожата и, след като си махнеш пръста, си възстановява веднага цветът, значи тогава по-скоро няма място за притеснение. Вчера помислих, че тя всяка нощ прави такива паузи от 5-6 часа и през деня пак спи 3 пъти по 3 часа, като пълни само по 2 наакани и 2напишкани памперса - затова ти писах, че това са твърде дълги интервали за малко бебе. Щом сама си се буди след 2 часа сън, би могла да се водиш по нея и да и предлагаш, дори и по-често да е. Сама си усетила, че тя започва постепенно да си изгражда свой „режим”, който обаче би могъл да претърпява доста вариации, докато расте.

.........., но и аз мисля,че без час при който и да е детски очен няма шанс 

И нашето пъпче е изхвръкнало, но 2 лекарки го гледаха и нищо не казаха. Аз си мислех, че е нормално
плюс една жена, която е и хомеопат, ама моя мъж е много анти-хомеопатите и не иска да ходим при нея. Вие при кой ходите? Аз съм готова да отида в София, само да има смисъл. П.С. И не си писала , как е бъбречето на бебенце? Дано всичко е ок.

Препоръчани теми