. Ние почти не сме наддали и Дари продължава да нервничи като се храни....дърпа зърното, захапва го, пуска и пак така. Направо вече не се издържа!
А не може да са колики.....това по цял ден. От гърдите си не мога да изцедя много....едва изцеждам по 10-20 мл
Аз също се замислям до дохранвам
но този път беше малко и успях да премахна втвърдяването навреме.
Взех да плача заедно с него и така още повече го раздразвам и става една .... Затова са толкова ценни съветите от майки, които са преминали през тези трудни моменти...Ще опитам с носенето, мисля, че би могло да помогне и при нас
Ние имахме такъв проблем - когато беше на месец. Нервничи , дърпа се, плаче, опъва ме като ластик (след това бях с разкъсано зърно) , мислих си "дали му стига" . Тогава се изцедих преди поредното кърмене и видях,че от двете гърди събрах около 250 - 260 мл (т.е. проблема не беше в глада) ... Гушках го , носих го аз , баща му , баба му , дядо му , леля му , абе изобщо цялата фамилия
с биберон пробвах , а тооо милото знаеш ли как се успокой - Като му дрънках с една играчка - дрънкалка, останала от както аз съм била бебе
И от тогава си знам
Всяко бебе си има свои начин за успокоение ... пробвай едно , друго , трето 

. Ние почти не сме наддали и Дари продължава да нервничи като се храни....дърпа зърното, захапва го, пуска и пак така. Направо вече не се издържа!
А не може да са колики.....това по цял ден. От гърдите си не мога да изцедя много....едва изцеждам по 10-20 мл

, а също и да споделиш как си с голямото бебоче. 
Засега малката не иска да се върне на гърдата - като я сложа се сърди,плаче,бута зърното,но аз се старая колкото може повече да цедя с помпата и на ръка. Но днес споделих на една приятелка и познайте какво ми каза:"Аууу,не,не,не в никакъв случай щом веднъж си спряла недей да започваш пак,защото ДЕТЕТО ЩЕ ИМА ЛОШИ ОЧИ"
Не знаех да се смея ли,какво да й отговоря и накрая казах,че не вярвам в тези бабини деветини и тя ми отговори,че не искала да ме плаши с разни истории за хора които не вярвали,но им се случили много лоши неща.В кой век живеем бе 
Пристяга й всички възможни места,докато накрая не си призна че не може да й вземе кръв.Тръгнахме си и реших,че там повече няма да стъпя.
Здравейте мамчета,
Бяха ни дали една вълшебна люлка на заем за малко и Ивана взе,че я хареса.Чак вълшебна не де,но поне имах сигурни 15-20 мин дълбок сън.Днес си я взеха и с мъжо обиколихме 100 магазина и никъде я нямаше.За капак ивана се скъса от рев в колата.Нищо де и утре е ден,ама аз като съм се запънала,че днес трябва да е...

Препоръчани теми