Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 712
  • 710
  •   1
Отговори
# 555
  • София
   Сега май аз ще изоставя за малко сериалите, защото дъщеря ми ми поднесе хубава изненада по обяд- звънна ми от долу, както винаги , без да ми каже е долетяла от Брюксел! Много обича да се прибира изненадващо  newsm44.

# 556
  • в мъжки прегръдки
2в1, честит ти абитуриент. Да му върви леко нататък живота и да му се сбъднат мечтите.

merydit, специално за тази актриса не съм на твоето мнение. И аз не съм фен на японците, но Хорикита Маки определено си струва да се гледа. В няколко сериала и филма съм я гледала и за мен е изключителна актриса и голяма сладурана. Особено пък с Ямашита Томохиса в Куросаги Mr. Green.

Тайна, приятно изкарване с дъщеря ти. Сигурна съм, че си много щастлива и няма да се сетиш за сериали в такъв момент. 

# 557
2в1,от къде намери бг субтитри за 49,защото аз намерих само до 7 епизод.Ако ти се намират руски,може ли да ми ги пратиш?

# 558
merydit, руски до 18 еп. тук, английски при darksmurf .

martisun, благодаря за пожеланията  Hug .
А Хорикита Маки и аз много я харесвам.

Да се радактирам малко.

Изгледах "49 дни" и противно на многото мнения, че краят е ББ гаден и не струва, на мен ми хареса. Някак си най-логичен ми се стори, вземайки в предвид различното отношение на източните народи към смъртта и живота. Малко в повече ми дойде историята за сестрата, но като за корейска драма се преживява Wink .

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 13:41 от 2в1

# 559
  • BG
Аз пък почнах why why love, изгледах 13 еп. и сега не смея да продължа Cry

# 560
Аз пък почнах why why love, изгледах 13 еп. и сега не смея да продължа Cry
Гледай си го спокойно Wink.

Аз за малко минавам на друга вълна. Почнах "Борджиите", но те са само 9 епизода така, че бързо ще ги приключа.

# 561
  • BG
2в1, ще те питам нещо, че не ми стана всно ББнакрая след операцията останаха ли и двамата братя живи, че така го претупаха финала, чак ме оставиха в голям размисъл. Не го разбрах много.

# 562
ББ И двамата останаха живи

# 563
  • BG
ББ И двамата останаха живи
Мерси за отговора, и аз така си мислех, сега тегля bull fighting, аз както съм ги подкара сериалите с Майк Хъ , да видим после дали ще ми се гледа нещо друго LaughingОбаче при рускините има много тайвански сериали преведени, но пък картина е направо ужасна.

# 564
Сега си тегля Bad Love с този сладир

Kwon Sang Woo Flutter

# 565
  • София
   Доста тъжен филм!Както в повечето филми, губят много време от живота си,разделени, заради разни измислени причини, които накрая вземат та изчезнат...или се оказват не толкова важни.А сладура много сладко фъфли, в това му е чара  Peace!

Аз изгледах "Ще вали ли сняг по Коледа" и "Жена, която все още иска да се омъжи"! Малко се поизмъчих, защото danko11 ги е качил заедно(смесени), на едно място!

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 12:58 от Тайна

# 566
Сладурът не само, че фъфли сладко, ами се и води за "Мистър Перфектно тяло"  newsm08  и усилено стремящ се към титлата "Мистър Перфектен татко"  smile3501 . Към края на годината се очаква да излезе нов филм с него, за сега известен под заглавието "Pain", където играе ролята на мъж, неспособен да изпитва физическа болка след претърпян инцидент, който се влюбва в жена, която пък е прекалено чувствителна към болката. Партнира му Jung Ryeo-won. В момента се снима и в китайски филм "Love Again", а се говори и за съвместен проект с Джеки Чан със заглавието "Zodiac".

След малка почивка с "Борджиите" и с новата версия на "Красавицата и звяра" - Beastly, започнах The Duo. Още съвсем в началото съм и историята се върти около детството на главните герои, но се заплитат доста интересни взаимоотношения. Ще видим как ще е по-нататък.

# 567
Beastly е лек и забавен.Обаче не е точно по книгата,но въпреки това не останах разочарована.
П.П И главният става,нищо,че не харесвам руси мъже.

# 568
  • София
Сладурът не само, че фъфли сладко, ами се и води за "Мистър Перфектно тяло"  newsm08  и усилено стремящ се към титлата "Мистър Перфектен татко"  smile3501 . Към края на годината се очаква да излезе нов филм с него, за сега известен под заглавието "Pain", където играе ролята на мъж, неспособен да изпитва физическа болка след претърпян инцидент, който се влюбва в жена, която пък е прекалено чувствителна към болката. Партнира му Jung Ryeo-won. В момента се снима и в китайски филм "Love Again", а се говори и за съвместен проект с Джеки Чан със заглавието "Zodiac".

След малка почивка с "Борджиите" и с новата версия на "Красавицата и звяра" - Beastly, започнах The Duo. Още съвсем в началото съм и историята се върти около детството на главните герои, но се заплитат доста интересни взаимоотношения. Ще видим как ще е по-нататък.

Наистина има перфектно тяло  Peace! Аз колкото и да съм си мислила, че там всички си приличат, и няма как да се каже на някое дете, че е одрало кожата на майка си или на баща си, бебето наистина му е одрало кожата, точно негово копие е  Joy. Аз на жените не обръщам особено внимание, те са ми просто допълнение (хубаво или неприятно) към красивите актьори  Embarassed! Започнах Lovers, началото е добро, дано по-натам да не го разводнят.

# 569
"Lovers" е много добър. Както и Lee Seo Jin Flutter . Пък и харесвам и партньорката му Kim Jung Eun.

А една песен от него все още си ми е любима

Общи условия

Активация на акаунт