Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 718
  • 710
  •   1
Отговори
# 540
   Тuon, много благодаря за изчерпателната информация Hug!
Моля.
Ще е интересно да се види тяхна продукция,макар и силно политизирана.Аз много малко неща си спомням от комунизма - дъвките "Идеал",олиото в зелени стъклени бутилки...такива неща.

# 541
  • София
  Тuon, много благодаря за изчерпателната информация Hug!
Моля.
Ще е интересно да се види тяхна продукция,макар и силно политизирана.Аз много малко неща си спомням от комунизма - дъвките "Идеал",олиото в зелени стъклени бутилки...такива неща.

Аз помня всичко, особено добре си спомням първия телевизор в квартала, целия квартал се събираше в комшиите да гледаме лека нощ деца и по света и у нас! А когато татко купи телевизор беше луда радост, въпреки,че гледахме най-много 3 часа, толкова беше програмата.Сънчо,По света и у нас и някой филм. В петък задължително беше руски филма. Бяхме на 5-6 годинки със сестра ми.

# 542
Ехехех руските филми и аз ги помня - МУС Фильм представя... и се връткаха двама работници-колхозници... ееееххх спомени, спомени.
Но и помня по това време колко вкусно беше всичко, което си купиш - хляба като го сваляха от камионите в палети, все още горещи и как миришеше на хубаво, нектарите в бирени бутилки и т.н., и т.н.

# 543
  • София
    Днес изгледах  Cry "Първата любов на милионера", тези корейци много обичат да си убиват героите!Още подсмърчам! А вчера и днес сутринта изгледах BOSS, много ми хареса!От японските явно криминалните ми допадат повече!

# 544
Тайна,добри са им кримките на японците.
Tokyo Dogs също е много интересен и забавен. Аз също много харесвам Orthros No Inu,но той е с лека фентъзи нишка Wink

# 545
  • София
   Изгледах и "Кой спа с нея" току що, забавно филмче! Сега ще търся да видя нещо интересно, дали ще намеря качено!

# 546
  • BG
Аз пък почти свършвам i t started with a kiss. Тайванците отново избиха рибата, много ми хареса особено 2 сeзон , много добра актьорска игра и много познати и симпатични физиономии има откъм мъжката страна. Само главната ми е доста грозновата, но компенсира на 100% .

# 547
  • София
 Брр, изгледах и Psychic, страхотен филм. Как ги измислят тези корейци!

# 548
Добро утро  Simple Smile .

Нямах много време последните дни. Имах си абитуриент. Знаете как е, приятели, гости, емоции, а и за капак каката отпътува миналият ден на бригада в САЩ. Всичко се струпа на куп и естествено не остана никакво време за филми. Но снощи вече нещата се успокоиха и захванах  "49 дни" . Започна интересно, ще видим по нататък как ще продължи.

Една виртуална почерпка от мен за здравето на дечицата ми

# 549
Здравейте ! Започнах да гледам "Secret garden". Моля някой ако го е гледал да ми каже дали е хубав, защото видях за 2 минути края му и ми се стори,че умират главните герои. Аз обичам сладки филмчета с  happy end. Ще бъда безкрайно благодарна ако някой ми отговори. Хубав ден !

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 16:10 от Reza

# 550
  • Пловдив
ovi3,гледай  Secret garden,филмчето не е лошо и края няма да те разочарова  Peace

# 551
  • BG
2в1,да ти е жив и здрав абитуриентът и много успехи в бъдеще му желая  bouquet
Радвам се, че се позавърнахте след празничните дни, беше голямо мъртвило в темата.

# 552
  • София
    2в1, честит ти абитуриент, да ти е много здрав и късметлия в живота!На дъщеря ти пожелавам хем да се нагледа на хубави неща, хем да си изкара добри парички!

Аз започнах снощи Golden Bride, подлъгана от многото страници с клипчета, мислейки ,че е целия, без да прочета предварително информацията за него и се оказа,че е 64 серии, а са качени само 23! Сега ще търся друг.

ovi, за да не цитираш цялото първо мнение, кликай на бутон отговори под последното мнение, от последната страница ,вместо на цитат на първото мнение от първата страница! Тайната градина и  аз го изгледах, но ... ми беше малко досаден, както не съм възторжена и от БОФ! Но нали затова сме хора, всеки човек си има собствени вкусове и мнения,така,че не ме слушай мен!

# 553

Кастинга в Япония за Ангели!

За пореден път се убеждавам ,че корейците по ми харесват отколкото японците.... Wink

2в1 ,честит ти абитуриент,да ти е жив и здрав имного успехи от тук нататък.Успех и на дъщеричката. Peace Hug

# 554
Благодаря на всички ви за пожеланията  Hug .

Поздравче и още едно  smile3508

Защо ли ми се приходи на море newsm03 .

Общи условия

Активация на акаунт