Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 708
  • 710
  •   1
Отговори
# 75
3 часа не мога да вляза тук.
На тези, които си боядисват яйцата днес, приятна работа.

# 76
Яйцата вече са боядисани easter . За пръв път от много години от мен се искаше само да ги сваря, а с украсата се справи домочадието Innocent .

И сега една клюка, която се очертава да прерасне в огромен скандал.
Seo Taiji stuns industry with news of his secret marriage to actress Lee Ji Ah

Накратко: Актрисата Lee Ji Ah (Атина,Четирите бога,Бетовен вирус), която в последно време се спрягаше, че има връзка с колегата си от "Атина" Jung Woo Sung е имала 14 годишен брак и две деца със Seo Taiji (известна к-поп звезда) и двамата са крили това през всичките тези години. Всичко излиза наяве след като се появява информация за техният развод, който тече в момента.
От агенцията и KeyEast са казали, че не са знаели нищо не само по въпроса за развода, а че изобщо не са имали представа, че актрисата е била женена.

Като ги знам корейците какви са ми става жал за мацката с това, което ще се изприказва и изпише за нея  no .

# 77
3 часа не мога да вляза тук.
На тези, които си боядисват яйцата днес, приятна работа.
И аз чак сега успях да вляза, Simple Smile но за сметка на това успях най-после да си догледам Принцесата. От 3 дена ми остават 2 епизода и все не мога да се наканя да седна и да го довърша този сериал. (смятайте как ме е обсебил  Laughing)

2в1 не мога да разбера как се крие 14 годишен брак и 2 деца  newsm78 при условие, че е доста известна актриса. Но иначе съм съгласна с теб за отражението на това върху живота и на двамата.

# 78
  • София
   Аз си мислех, че само по филмите им това е проблем! А то ставало и наистина! Аз тъкмо започнах филм с нея! Witch Yoo Hee!

# 79
Явно са се опитали  личния им живот да остане личен и само за тях, но накрая са се издънили.

# 80
  • BG
Здравейте, аз яйца ще боядисвам в събота Peace
2в1, това което си пуснала като инфо направо ме разби и надмина всички невероятни неща, които сме гледали в сериалите им. Прави ми впечатление, че няма никакви новини около личния живот на повечето артисти/артистки. Това някой да е засечен някъде с някого не съм чела досега. Чудех се дали е просто заради работохолизма им и липсата на време за личен живот или е зле за имиджа им да се знае, че имат половинки.
ПП Започнах да страдам от липса на интерес към сериалите- започнах Мерито , Гохимо, Over the rainbow, обаче нещо не приковават интереса ми, явно ще трябва да си дам почивка Thinking

# 81
  • София
Здравейте, аз яйца ще боядисвам в събота Peace
2в1, това което си пуснала като инфо направо ме разби и надмина всички невероятни неща, които сме гледали в сериалите им. Прави ми впечатление, че няма никакви новини около личния живот на повечето артисти/артистки. Това някой да е засечен някъде с някого не съм чела досега. Чудех се дали е просто заради работохолизма им и липсата на време за личен живот или е зле за имиджа им да се знае, че имат половинки.
ПП Започнах да страдам от липса на интерес към сериалите- започнах Мерито , Гохимо, Over the rainbow, обаче нещо не приковават интереса ми, явно ще трябва да си дам почивка Thinking
  И аз събота!Гледа ли Мистър Мозък, страшно много ми хареса, много,много, много, ама малко недовършен ми дойде!

# 82
нощен гост
за корейците незнам, но японците много грижливо крият личния си живот. Една от причините е, че феновете не са никак лесни и кротки. Най-малкото е да ровят в кофите за боклук,чела съм за случаи със заплахи към половинката,следене  ...
Ако можете прочетете "Обици и змии" на Хитоми Каханера, описва един доста по-различен свят от този във филмите. Направо е страшно.

# 83
  • BG
Tuon, вярвам ти, че положението им никак не е за завиждане, верно че печелят много и славата им е голяма, но на каква цена - те си знаят.
 Тайна, този филм корейски ли е, в спирита не можах да го намеря в темата за корейските сериали. Засега ще погледам още от Мерито, защото съм на 3 еп. Може да стане интересен.Тайна, твоя човек е още по-хубав без молив на очите и с дълга коса, много му тича на Гън Сок да играе роля на музикант и гласът му много ми харесва, един дълбок и плътен и със затворени очи ще го позная щом го чуя Grinning Обаче за разлика от него Мерито е в окаяно състояние, де да можех да се докопам до сценичните и тоалети на момента щях да ги изгоря тея дрипи.

# 84
  • София
Tuon, вярвам ти, че положението им никак не е за завиждане, верно че печелят много и славата им е голяма, но на каква цена - те си знаят.
 Тайна, този филм корейски ли е, в спирита не можах да го намеря в темата за корейските сериали. Засега ще погледам още от Мерито, защото съм на 3 еп. Може да стане интересен.Тайна, твоя човек е още по-хубав без молив на очите и с дълга коса, много му тича на Гън Сок да играе роля на музикант и гласът му много ми харесва, един дълбок и плътен и със затворени очи ще го позная щом го чуя Grinning Обаче за разлика от него Мерито е в окаяно състояние, де да можех да се докопам до сценичните и тоалети на момента щях да ги изгоря тея дрипи.
Налии, сладурче е! Японски е Мистър Мозък, криминална комедия, много ми хареса!И е само 8 серии! С Ме Ри-то ще се поизмъчиш малко, мен ми беше доста тегав, но го гледах заради  Гън Сок!

http://www.vbox7.com/collection:1240508?&ord=name Ето го тук Mr Brain!

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 16:59 от Тайна

# 85
Тия азиатци ненормални ли са? Като са женени защо да го крият? Това е най- нормалното нещо на света. Или при тях ако си женен, губиш славата си и нямаш фенове? Бях написала в една тема в Естърна, че смятам това общество за доста жестоко. Може да са успяли в икономиката, ама там дали изобщо изучават специалност психология, да ги светнат малко, кои са нормалните неща в живота. И сега ще направят тежък живота на двама талантливи хора, само защото са били женени!!! Горката двойка. Не им завиждам.

# 86
# 87
Ситуацията е наистина абсурдна. Откато започнах да гледам азиатски сериали съвсем естествено се заинтересувах от техните популярни лица. В началото бях шокирана от тази идиотска на моменти фенщина и то не само в Корея, а в Азия като цяло. Не, че в останалите страни няма някой и друг луд фен или папарак, но там са по-скоро изключения. Докато в Азия е някаква истерия. Гледала съм клипчета с ужасяващи сцени. Хиляди побеснели дечурлига, а понякога и жени на възраст, пищящи по летища или на премиери, опитвайки се всячески да се докоснат до любимеца си, дори с риск да го смажат и задушат. Висящи пред агенциите и домовете им нон-стоп само и само да зърнат някоя звезда. Чела съм дори и за смъртни заплахи срещу половинките им. Всъщност това, което се вижда в сериалите за мен си е самата истина. Не смятам това за нещо нормално по каквито и да е стандарти. Колкото и известен да си, все пак имаш право на личен живот. Това, че си публична личност не дава правото на фенове и медии да навлизат до такава степен в личното ти пространство. Би трябвало да има някакви граници, които не се прекрачват. И в крайна сметка повечето от тези звезди са нормални млади хора, а не машини. Естествено е да се забавляват, да се влюбват, разлюбват. Но нормите и изискванията на обществото, феновете и медиите правят живота им абсолютно неадекватен. Принудени са да крият връзките си, ако изобщо имат такива, приятелите си особено, ако са от противоположня пол, за да не бъдат обвинени, че това е нещо повече от приятелство. Чела съм, че дори някои компании включват в договорите си с тях клауза за забрана на такива връзки, докато са при тях и до определена възраст. Общо взето нещата никак не са наред. То затова може би има толкова много самоубийства в тези среди.

Последната информация за скандала е, че Lee Ji Ah и Seo Taiji са се оженили в Америка през 1997 г. През 2006 тя е подала молба за развод и през 2009 той е бил финализиран. Нямат деца, а съдебния спор, който се води в момента е за финансовата страна на нещата. Дали това е истината могат да кажат само те двамата.
Въпреки това ситуацията е доста неприятна не само за "бившите" съпрузи, но и за настоящият приятел на дамата Jung Woo Sung, който се води за един от най-желаните ергени в момента и само преди около месец официално обяви, че се срещат.

Споменава се още, че този скандал се появява в доста подходящ момент, само няколко часа след като е станало известно, че настоящият президент Lee Myung Bak е замесен в манипулации на фондовия пазар и това е начин да се отклони вниманието на обществото от обвиненията срещу президента.

Сладуркото И Мин Хо го очаквам с нетърпение да се появи с новия си сериал "City hunter". Има доста сладки снимки от сцените в Тайланд, където се снима част от сериала, който пък се очаква да излезе през месец май.

# 88
  • София
   Там май младите нямат право на мнение и личен живот. Цял живот някой ги командва,планира им всяка крачка и целия им живот,живеят съобразявайки се с хиляди неща. Да дойдат да живеят тук, тук фенките им не са толкова луди, а и те не са толкова мега известни!

Винаги ми е било смешно, като гледам по филмите, как някои герои се чудят къде да се скрият от преследвачите си и все им "давам акъл" да дойдат тук, никой няма да ги намери!

# 89
Леле ,момичета, нямата изчитане, та и до шеста страница сте стигнали. ooooh! Айде връщам се да чета.

Общи условия

Активация на акаунт