Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 746
  • 710
  •   1
Отговори
# 90
Напоследък яко съм закъсала с новините около новите проекти. Я метнете тука наготово малко инфо за И Мин Хо и новия му сериал "City hunter". Като гледам заглавието, да не играе роля на детектив? Този сладур не ми е в първата тройка любимци, но харесвам как играе и го гледам с удоволствие.

2в1, политика, политика..... Ако при нас се случи президент да е замесен във финансов скандал, никаква друга клюка не би изместила тази новина от първото място. Започвам да си давам сметка, че макар и по- бедни, обществото ни е по- осъзнато от това на южно- корейците. Опитите за манипулиране на общественото мнение, отдавна са неуспешни. Може да си траем, но сме наясно.... Я, май се превръщам в патриотка...ха,хахаха.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 11:24 от dimetra56

# 91
Малко информация за драмите предстоящи да излязат през лятото newsm44

City Hunter - очаква се да започне на 25.05.11

Lee Yoon-Sung/Lee Min Ho работи в отдела по комуникации на Синят дом (резиденцията на корейският президент)(другата информация е, че той е детектив-плейбой и работи само по случаи свързани с жени), Kim Na-Na/Park Min Young е бодигард в Синия дом и ще се влюби в него, а
Kim Young-Joo/Lee Jun Hyuk ще изиграе ролята на прокурор,който също се влюбва в нея. Триъгълника е налице, а останалото ще видим в края на месец май.

Goodbye Miss Ripley - очаква се да започне на 30.05.2011

Micky Yoochun  е собственик на хотел, а Kim Seung Woo е изпълнителен директор. Двамата се влюбват в Lee Da-Hae, която е сирак и е била осиновена в Япония. Връщайки се в Корея, започва работа в хотела с фалшиви дипломи за образование.
Говори се, че драмата е базирана на истинска история за Shin Jeong-Ah, която е работила като професор по изкуствата в Университета Dongguk и е била главен уредник на Музея по изкуствата Sungkok. По късно се установява, че е фалшифицирала дипломите си на бакалавър от Университета в Канзас и докторска степен от Иейл. За назначението и е помогнал президентският съветник Byeon Yang-Kyoon с когото е имала романтична връзка. Уволнена е и прекарва 18 месеца в затвора.

Lie To Me - очаква се да започне на 09.05.11

Обикновената Yoon Eun Hye/Gong Ah Jung попада в скандал, след като за неин съпруг погрешно е взет Kang Ji Hwan/Hyun Ki Joon, арогантен богаташ и управител на луксозен хотел. Нещата се заплитат още повече, когато на сцената се появява и бившата му годеница, която е и близка приятелка на по-малкият му брат.

The Greatest Love очаква се да започне на 04.05.11

Goo Ae Jung/Gong Hyo Jin е член на известна в миналото момичешка група. Решава да участва в популярно шоу, където трябва фиктивно да се "омъжи" за много популярната в настоящето звезда Dok Go Jin/Cha Seung Won. Той пък е имал тайна любовна връзка с Kang Se Ri/Yoo In Na бивш член на същата момичешка група, която започва да ревнува, когато разбира, че бившето и гадже започва да се влюбва в Ae Jung, на която тя винаги е завиждала. Yoon Pil Joo/Yoon Kye Sang е лекар по алтернативна медицина, който се интересува само от билки и откриването на ново лекарство и изобщо не е запознат с "бляскавия" живот на звездите. Но бива намесен в техният любовен триъгълник, след като ненадейно се влюбва в Ae Jung.

Manny - излъчва се от 13.04.11

Той Kim Yi Han/Suh Ji Suk е мъж и е топ-бавачка - "man + nanny" или накратко manny. Работи за самотна майка с две деца Seo Do Young/Choi Jung Yoon, която поставя кариерата над брака. Janice/Byun Jung Soo е директор на агенция за модели и в миналото си е имала някаква история с него. И двете са по-големи от Kim Yi Han и явно всяка една от тях ще се опита да го спечели.

За сега толкова  Wink .

# 92
  • София
   Информацията изглежда много интересна, дано не съм загубила интерес, докато ги пуснат и после преведат  Peace!

# 93
2в1 , ти си цяло съкровище. Голямо благодарско. Мин Хо в ролята на детектив - плейбой, оле мале, ще се гледа задължително.
 И моята любима Да Хе. Ей, хора, любимците ми са мъже, ама тая дама наистина ми е на сърцето. Страшно я харесвам. Голям образ е. Така ми изпълва екрана, създава ми страхотно настроение.
Manny ми се наби в очите, още като тръгна. Дано се хване някой с превода, щото ми изглежда много интересна историята за мъж- детегледачка.
Така като гледам, скоро няма отърваване от екрана, ах, тия корейци. Сюжетите на всичките привличат вниманието. Напоследък съм минала на тайванска вълна, ама явно ще си гледам и корейското.

Тайна, защо да ти мине интереса? Докато се преведат, ще гледаш друго. И не на маратон, а постепенно, дал господ доста преведени сериали. Дори ти завиждам, че сега почваш. А аз като изпусна нещо, когато нямам време, яко се нервя.

# 94
Мин Хо, Мин Хо Laughing Заради него зарязвам всичко и отивам в Корея. Много го харесвам.
Като се замислих не само заради него Grinning След малко ще постна отново със снимков материал заради кого бих заминала и милиони да ми дават тук Laughing

# 95
  • BG
След малко ще постна отново със снимков материал заради кого бих заминала и милиони да ми дават тук Laughing

Joy Joy

# 96
 Hug
Няма нужда от благодарности.

Аз пък И да Хе така и не можах да я харесам. Още от "Моето момиче" ми беше антипатична, не знам защо. Красива е, но не ме впечатлява. По същият начин е и с тайванката Барби Сю. Много красива, но излъчваща някаква студенина.

Превода на "Manny" засега са го почнали само DarkSmurf.

А след като си на тайванско ти препоръчвам Summer's Desire и Autumn's Concerto . Down With Love също не е лош.

Аз гледам Gumiho: Nine Tailed Fox и веднага си харесах песничка. Затова ........ поздрав Peace

http://www.youtube.com/watch?v=ed7zvMXsN8Q&feature=player_embedded

# 97
2в1, да ти кажа, за Барбито сме на едно мнение. И аз като теб, не можах да приема тая нейна красота. За Да Хе - то. Е, няма начин всички да сме на едно мнение. Тя просто ме разсмива само като я видя на екрана. Приемам я откъм смешната й страна.
За Manny прочетох в asia-team, че са го почнали само DarkSmurf. Пишеше още, че не се наемат да превеждат от тях, защото правели машинен превод. Руснаците бяха уточнили същото, само дето не споменаваха за машинния превод. Но руснаците, за разлика от испанците, се заемат и с преводи от Викито, как го правят, не ми е ясно. Надявам се и сега така да направят.
Summer's Desire и Down With Love в момента само ги трупам на компа преводите, а  Autumn's Concerto изобщо съм го пропуснала, ще трябва да видя, дали някой от мойте езици го е започнал.
Мерси за клипчето, много сладка песен. Ако това са сцени и от сериала, значи трябва да му издирвам субки и да се гледа. Блазя ти за английския, ех, ако не бях толкова стара....

И така, да се допълня. Преди малко свърших най- после Dream High. До 10 серия ми беше...голяма мъка. Но после глътнах останалите серии за два дни. Взе, че ми хареса как се развива действието и героите. Децата много се промениха, но най се зарадвах за промяната в бащата на едното момче. Края му обаче,така и не ме задоволи. Не стига, че прехвръкнаха в година, която още не е дошла, ами изобщо не ми стана ясно точно какво е станало с тях. Сигурно са го направили заради втория сезон.

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 11:10 от dimetra56

# 98
Много хора не разчитат на преводите на смърфовете, но аз изгледах Dae Mul точно с  превода на мацката, която направи и сайта след това. Ако разчитах на Haru още ще си го чакам, макар че те имаха договорка да ползват нейните субтитри като само ги редактират, ако се налага. За още някой сериал бях свалила и техни субтитри и такива от Вики. Честно казано нямаше голяма разлика в превода след като нарочно изгледах серия и с двата вида. А и смърфовете вече доста се развиха и след пълното редактиране и QC субтитрите са си добре.

Autumn's Concerto при руснаците е под заглавието  Next Stop, Happiness . А Nine Tale Fox е преведен до 12 серия.  Wink

ББ С какво си се заела, ако не е тайна? Аз се справям с английския и руския достатъчно, за да не ползвам речници докато гледам, но си нямам никаква представа как се правят субтитри.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 23:53 от 2в1

# 99
Та както казах - ето го снимковият материал. Част от любимите ми актьори и ух не само Laughing Потекоха ми леко лигите докато гледах снимките, та чак огладнях Grinning
И да не е само снимки, да питам и аз за Manny, някъде с английски да го има онлайн?

# 100
2в1, голямо сладурче си. Веднага го хакнах линкчето. Мерсииии!!! Боже ,тези руснаци са златни....
ББ Ще ти пиша на лични.[/white]

# 101
  • София
Тайна, защо да ти мине интереса? Докато се преведат, ще гледаш друго. И не на маратон, а постепенно, дал господ доста преведени сериали. Дори ти завиждам, че сега почваш. А аз като изпусна нещо, когато нямам време, яко се нервя.
  Интереса ли, ами аз нали само онлайн гледам, каквото е качено, при руснаците ми влачи, накъсва или спира по средата на серията и като изгледам ,което е качено във вбокса , после няма да има какво да гледам!

# 102
Та както казах - ето го снимковият материал. Част от любимите ми актьори и ух не само Laughing Потекоха ми леко лигите докато гледах снимките, та чак огладнях Grinning
И да не е само снимки, да питам и аз за Manny, някъде с английски да го има онлайн?
Ето го онлайн, но мен напоследък викито така ме изнервя, а може и от нета да е. Последните няколко дни трябва да чакам да се зарежда много време, а преди ми беше добре. Но при теб може всичко да си е наред.
Manny

Лелеее, ами то и аз заради тях бих се запътила към Корея, само да бях по- млада. Ееее.......

# 103
Хаххахахаха аз им влизам в годините, само Ким Бум е по-малък от мен, но и на него не съм такава фенка Laughing
Да ме гонят мен корейските фенки да видят те какво е жилаво българско девойче Laughing Ще им скрия и кимчито и соджуто в малкият джоб Laughing
Мерси много за линка. При мен си зареди веднага.

# 104
Хаххахахаха аз им влизам в годините, само Ким Бум е по-малък от мен, но и на него не съм такава фенка Laughing
Да ме гонят мен корейските фенки да видят те какво е жилаво българско девойче Laughing Ще им скрия и кимчито и соджуто в малкият джоб Laughing
Мерси много за линка. При мен си зареди веднага.
Тая вечер ми идва много добре това форумче. Направо ми вдига настроението с такива коментарчета. Корейците не са видяли какво е българско момиче, верно си е. Трябват им 10- на там, на място да им обяснят и покажат как се гони, пази и подкрепя мъж. А може и как се вадят очи....хахаха

Общи условия

Активация на акаунт