Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 757
  • 710
  •   1
Отговори
# 105
Хахаххаахх направо си правя два пръста със заострени нокти (като рускиня) и започвам да ги питам кое око си избират Laughing То и ние не сме виждали тук настоятелни фенове, ама заради един такъв корейски Аполон съм склонна и бронежилетка да нося, че и с каска в комплект Laughing

# 106
Хм, фенки box . Като им тропнеш няколко бутилки Троянска сливова и един казан шкембе чорба с много чесън, па да видим какво ще направят с тяхното соджу и кимчи. Паднали са под масата още преди да се усетят Drunk . Е, най много да ти се наложи да си носиш Аполона на гръб, ако реши да се присъедини, ама важното е победата  smile3532 .

# 107
И без това съм слушала, че не могат да пият.... та и в това ще ги надвият българките. #2gunfire

# 108
Не могат да. В предната тема бях писала, че азиатците не носят на алкохол понеже ензимите, които разграждат алкохола при тях са по-слаби или нещо такова беше. Ние нямаме такъв проблем. smile3533
2в1, няма да ми трябват няколко бутилки. С една ще натряскам цял фен клуб, барабар с Аполон-а Laughing
Ще го нося, какво да се прави. Жена юнашка! Нали ще съм ги размазала като товарен влак, пък нека хвана дископатия. След нашата си ракия една седмица няма да могат да се освестят : newsm62
Аз се загледах в Мани. Аджума-та тоя път сууууупер отнесена. Напомня ми за Oh my lady. И там беше малко Тра-ла-ла  hahaha

# 109
И аз съм чувала това за ензимите, но това което виждам в сериалите им ме кара да мисля, че тези хора имат или ще имат в бъдеще сериозен проблем с алкохола. Не ви ли е правило впечатление, че пият много. Винаги когато имат някакъв проблем сядат да пият и то докато не заспят на масата или не паднат от стола. Независимо дали са мъже или жени. И това като, че ли не прави впечатление на околните. Дори някой да се въргаля по земята те си минават покрай него все едно това е нещо нормално или най-много да му се присмеят. Не знам дали е така в действителност, но за мен е доста странно.

# 110
Странно си е да.
Соджуто не е с високо съдържание на алкохол. Затова и общо взето не мога да кажа, че пият много. Бутилките са по половинка. Ама и всъщност това, че за мен е малко, не значи, че за тях не е много.
Може и да си имат проблем, понеже съм забелязала как постоянно бащите или някой от родата е алкохолик. Дали в случаят правят цялата сценка заради самият сериал или се опитват да внушат нещо не знам, но наистина има поне по 1 такава сцена Laughing

# 111
Добър ден smile3525 .

Имате ли проблеми последните два дни с влизането тук? Нещо много често ми дава някаква грешка и не мога да разбера дали е от моя нет или проблема е за всички.

Отлитам afwitch да меся козунаци chef .

# 112
  • София
   Имам!Изглежда изключват временно, за разчистване или поправки! Нищо няма да меся, купила съм два и те са много. От яйцата ми, едно здраво не остана,още докато ги варих, да не говоря,че по три различни вида бои от всеки цвят сложих и пак бледи ми останаха.Ето затова,всяка следваща година,все по-малко желание имам да правя нещо!

# 113
И аз имам. Вчера, днес отново.
Като стана въпрос за козунаци. Наистина ли в Корея не празнуват Великден?
Още една причина да отида там Laughing Да ги науча, не че за друго  hahaha

# 114
  • София
И аз имам. Вчера, днес отново.
Като стана въпрос за козунаци. Наистина ли в Корея не празнуват Великден?
Още една причина да отида там Laughing Да ги науча, не че за друго  hahaha
 Там има католици, щом празнуват Коледа, би трябвало и Великден да празнуват!

Южна Корея религиозност
религия          процента    
Никоя религия    
   46,5%
Будизъм    
   22,8%
Протестантство    
   18,3%
Римокатолическата църква    
   10,9%
Други религии    
   0,7%
Спечели будизма    
   0,3%
Свидетелите на Йехова    
   0,3%
Конфуцианството    
   0,2%
Cheondoism    
   0,1%
Ислям    
   0,1

# 115
Атеисти ли са повечето? Интересна информация Grinning Ама вярно има логика.
Не аз за Коледа знам, че празнуват, но понеже четох една статия, в която пишеше, че повечето Азиатски страни не празнуват Великден, въпреки, че празнуват Коледа.

# 116
  • София
Атеисти ли са повечето? Интересна информация Grinning Ама вярно има логика.
Не аз за Коледа знам, че празнуват, но понеже четох една статия, в която пишеше, че повечето Азиатски страни не празнуват Великден, въпреки, че празнуват Коледа.
Поне католиците и протестантите би трябвало да празнуват освен Рождеството и Възкресението!Аз така мисля, пък те си знаят! От 48,5 милиона, предполагам,че има доста християни!

# 117
По прости сметки са около 14 милиона. Католици и протестанти са около 30% от населението.
Хахахах, че те са повече от нас. Какво питам и аз дали празнуват Laughing

# 118
  • София
По прости сметки са около 14 милиона. Католици и протестанти са около 30% от населението.
Хахахах, че те са повече от нас. Какво питам и аз дали празнуват Laughing
 А ние сме само 7,5 милиона и не всички са християни!

# 119
Именно Grinning А като площ Корея е по-малка. Хората се размножават Laughing

Общи условия

Активация на акаунт