Тук сме се събрали,фенове на Азиатските сериали -3

• 45 774
  • 710
  •   1
Отговори
# 120
  • София
http://myplanet.bg/destinations/Asia/2/South-Korea/8/
 Наистина площта е по-малка, а само в Сеул живеят 10 милиона  newsm78.

Забелязали ли сте,че те май нямат звук Ф, където е ф ,те казват п, фенове, кафе,шеф ?

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 12:50 от Тайна

# 121
Тая година нещо ме е споходил късметът, пу-пу-пу Laughing , в четвъртък децата боядисаха яйцата, а пък сега любимият образ реши да прояви мъжката си мощ и да помогне в месенето  newsm09 . И аз тук при вас  Whistling .

По нещо май си приличаме с корейците. И те както и ние не са много вярващи.

Не само звукът Ф нямат, и В също нямат. Аз затова казвам, че моето име Весела е непроизносимо за тях Joy .

# 122
  • София
  А корейците си приличат с турците, по венците, който слагат и пращат по повод разни официални събития!На мен тези венци ми действат ужасно потискащо!

2в1, тя и дъщерята е Весна, как ли тогава ще ви произнасят там имената! А бащиното и фамилията на децата, и моята и на мъжа ми фамилии също са с В.

# 123
Представям си такава малка площ обитавана от многомилионно население. Не е за вярване. И защо ли бях останала с впечатление, че повечето са християни? Явно съм се заблудила. newsm78

И моите яйца вече са боядисани, но аз правя само червени и то за три къщи. Който иска шарено, да си играе, на мен и това ми стига. Козунаци, курабийки - всичко от магазина. Довечера правя  плънка с лук, ориз и лапад за половин час, пълня една плешка, бутвам я във фурната към 23 ч. и я оставям завита във фолио през нощта на около 100- 130 градуса и.....това е цялата философия. Утре само я вадя, слагам картофите в сока, после една салатка и готово. Улеснявам си живота, колкото се може повече. Навремето, когато се претрепвах от работа с готвене и чистене по празниците, родата, включая деца, родители, баби и прочие, дойдат, наядат се и си тръгнат по- живо, по- здраво, а на мен чак ми се отяждаше от преумора. Всеки ходи и си легне, а за мен и прибирането после. Хахаха, май добре  и навреме съм се ориентирала.  smile3532

# 124
  • София
   В Сеул, Възкресение Христово, ще настъпи след 3 часа и половина!

# 125
  • BG
Здрасти, тъкмо днес ще свърша Мерито, две серии ми остават още. Не е лошо сериалчето, както някоя от вас каза не трябва да се отказвам преди четвърти епизод LaughingГън Сок все повече ми харесва,музиката на сериала май е изцяло негово изпълнение-страхотен глас вади тоя човек значи. Давам му веднага второ място( първото ми е заето знаете от кой Sunglasses)
После мисля да почна 1% of anything само дето трябва да се регистирам в друг сайт, че филма е качен там.
Тinkerbella, кога тръгваш за Сеул, идвам с тебе Laughing
Все се каня да ви питам тези корейци на каква възраст ги вземат в казармата, щото май скоро някои от любимците ни ще се запътят натам Cry
ПП Мойте дребосъци пак са болни в екип, дойдат ли празници и все такива ми ги сервират,  кой от градината, кой от у-ще , няма отърване.

# 126
'Айде, да ви зарадвам с нещо ново от Гън Сок  smile3534

http://www.youtube.com/watch?v=fkTl86srawk&feature=player_embedded

В казармата ги взимат между 18 и 30 годишна възраст. Като цяло звездите им имат донякъде право да избират кога точно да влязат, но трябва да е преди да навършат 30. Казармата е задължителна и продължава около 2 години.

# 127
  • София
'Айде, да ви зарадвам с нещо ново от Гън Сок  smile3534

http://www.youtube.com/watch?v=fkTl86srawk&feature=player_embedded

Благодаря ти за клипа!Пуснах го с голямо желание, но ... не ми харесва този стил! Сигурно ще ме обявите за луда, аз уж от 3 дни гледах  Witch Yoo Hee, ама хич,хич не ми върви, не ми харесва този филм и уж само за малко да погледна Ангелчетата, уж само избрани моменти, но до 4,30 сутринта си го изгледах за трети път!

# 128
  • BG
Тайна, и аз скоро ще го повторя Ангелите Peace
2в 1, мерси за клипчето  bouquet
Мoля за малко помощ, имате ли идея откъде мога да изтегля Cinderella's sister? Bg share не става, please help Praynig

# 129
Аз пък ще повторя "4-те бога". Хем ми се гледа нещо фентъзи,хем с Bae Yong Jun  Heart Eyesи има  любовна история.

# 130
Тinkerbella, кога тръгваш за Сеул, идвам с тебе Laughing
В момента, в който забърша някой друг милион, за да мога да си поживея там докато забърша някой от снимковият материал. Може и не в тази последователност Laughing
От сестрата на Пепеляшка и аз се интересувам.
Ама жените в Мани нещо са ми грозновати. Младежът бива, вярно не е Аполон, но е симпатяга. Ама Аджумите хич не ме грабнаха. Особено Джанис с тази прическа. Laughing

# 131
Мoля за малко помощ, имате ли идея откъде мога да изтегля Cinderella's sister? Bg share не става, please help Praynig
Ето от тук Cinderella’s sister можеш да го свалиш без регистрация. Отвори където пише "скачать видео". Линковете са към мегаъплоуд, а паролата е дадена отгоре над тях.

Иначе ще ти е най лесно да си направиш една регистрация в am-addiction. Безплатна е и става за секунди. Там има почти всичко и субтитрите на повечето групи съвпадат с линковете дадени за сваляне.

# 132
  • София
  "Христос возкресе" - по Сеулско време!Те са с 6 часа пред нас!Ама съм луда и аз  Joy, съвсем откачих!

http://www.timeanddate.com/worldclock/

# 133
Нощен гост, защо да правиш регистрация за 1% of anything. Ето ти директен линк на папка в мегата, даден е и в Спирита. Има и бг субки май до 18 епизод в спирита.
1% of anything

Гледам, че някой се готви да повтаря Ангелите. И аз съм го "повтаряла" и то 3-4 пъти. Хич не сме луди, просто си харесваме момчето.
По препоръка на 2в1 , започнах тайванския Autumn's Concerto и сега как ще издържа да чакам следващите преводи, хич не ми е ясно. Ама си струва.

# 134
  • София
  Аз в момента гледам Kurosagi !Нещо не ми се захваща сериал!

Общи условия

Активация на акаунт