Жената Лъв - тема 50 + 1

• 15 354
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Пооооол,  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Оправи ми настроението  Joy

Кам, ЖуHug Hug Hug Hug

# 61
Абе, Джуджи, ти още ли си в София? Марш към Троян бързо!  car003

Норче, ето това е празник - да сготвиш вкусно, да си поканиш гости, да си го изкараш както си му е реда. Весело изкарване! Hug

# 62
Абе като каза Троян, мислехме да ходим натам, ама май се отказахме. Освен ако Хаясчето не ни вземе да спим у тях.  Mr. Green
Майтап, ХаясчеHug

Жу, как си душко. Пуши ли ти още главата?  Hug

# 63
Пол, тук съм още, поне вече съм вкъщи и стягам багажи. Мъжа ми е на работа още. Ако ги пуснат по-рано да тръгнем по-рано ще е супер иначе ще е яко гмеж, ама живи и здрави само да стигнем.

Кам, идвайте, място няма много, но то като има комапния няма да спим много или на график ще лягаме  Joy Поне ще си направим един як шопинг.

Ооо, да се похваля, шефа пусна заплатите по-рано  newsm68 newsm44

# 64
....Ооо, да се похваля, шефа пусна заплатите по-рано  newsm68 newsm44

Нашите великденски заминаха отдавна. Mr. Green
Дано да успеете да тръгнете по-рано, че си представям какъв трафик ще е после. ooooh! Но бърза работа нямате. Живи и здрави да стигнете. Peace И да не си забравиш фотото. Crazy

Кам, вие защо се чудите? Като имате възможност, духвайте нанякъде. Peace

# 65
И на мен ми драго,Пол  Hug
Кам,не се притеСТИСКай и аз съм така...Козунаци,курабии..нищо няма да правя.Еееее,на магазина бол,колкото за традицията ще взема  Wink

п.п. това го писах преди час но съм забравила да го пусна,че Васко прибра  Crazy

# 66
  • София
Боядисах Ицата за има няма 20 минути  Mr. Green. Свеки е тук и удари едно рамо - свари ги докато откарам детето на училище, а като се върнах, само ги намазахме без излишни украси..., нещо ме домързя.
Аз чакам милото да се прибере от командировка и изобщо не знам какво ще правим по време на празниците. Много им забавиха заплатите и не знае дали ще им изплатят всичко, което имат да получават  ooooh!.

Пол, посмях се с твоя Ник  Joy  Hug!

Рени, на твоите деца все едно самия Ленорадо ДаВинчи им е рисувал очите! Много са красиви!

# 67
Пол, напоследък ни закъсняват заплатите, имаме финасови затруднени и не се знаеше ще има ли заплати въобще. Великденски само през крив макарон, но така ми е по-спокойно като знам, че картата е заредена, въпреки че са разпределени предварително.

Никога не съм боядисвала яйца в четвъртък, винаги в събота  Crazy Дано свекърва ми не ги е боядисала, че мисля да и оставя помагачка  Mr. Green

Нещо тая година настроение Великденско - ЙОК! Не само при мен май.

Хайде за последно весели празници, ако намеря нет там, ще пиша пак.

# 68
Вени, благодаря! Боилчо е малко кривоглед според баща си, но в интерес на истината аз само на снимки го забелязвам  Laughing.
Мен днес ме домързя да правя козунак. Свекър ми беше в къщи, а аз не обичам някой да ми седи в кухнята като меся и сигурно утре или в събота ще се заема с тази задачка. Тази година ще пробвам козунака на Джема, че много познати и хвалят рецептата. Яйцата ги оставям за събота и мисля да ги оставя на децата. Само се притеснявам, че ще има много жертви  Twisted Evil.
Уффф, аз започнах сериозно да чета пак. нали не успях да се справя с последния ДИ и сега съм пак на пангара.
Да ви призная, много ми се ходи в Рила. Вуйната на моя мъж е от там и сега си дойдоха от Испания за празника. Много ми се ще да им направим едно гости, децата да видят малко гора и чист въздух, ама моят се притеснява да ги пита дали може да им погостуваме  Rolling Eyes. Вярно, че е нагло от наша страна да им се треснем за празника, но 4 дни не ми се виси в София  Tired.
  Хаяси, хубаво да си изкарате и лек път / то сигурно вече пътувате, де/!
  Стефче, да не си във Велинград? Загуби се.

# 69
....п.п. това го писах преди час но съм забравила да го пусна.... Crazy

Жу, що така, душА? Намери си нещо по интересно за вършене сигурно. Joy
ВасЕто как е?

Вени, типично по български да сме без заплати баш за празниците. ooooh! Дано все пак го изненадат приятно мъжа ти. Peace
Дай да видим яйцата. Flutter

Джуджи, тръгнахте ли? Да си изкарате много хубаво. Hug

Рени, де го измислихте това за кривогледството? Нищо му няма на детето според мен. Красив, красив, пу-пу-пу.... Heart Eyes

Аз ще стягам пак багажи на децата. Ще нощуват у сестра ми.

До скоро, любими! Hug

# 70
  • Балчик
Дружинааа , привет и от мен;
нас ни зарадваха днес шефовете дадоха заплата имаше и плюс ;
аз днес ще боядисвам яйцата, че утре първо ще мина през козметичката и
от там - към Плевенско.
Хаясче пътя ни е през Троян  Wink;
Тази година не искам да се разправям с козунаци;
в събота ще бъдем у лелята на мъж ми ;
голяма родА са , ще се видим с тях , че скоро не сме
се виждали.
Смятаме живот и здраве да си пътуваме за Пловдив в неделя.
Нашето семейство така си почиваме най- добре  като пътуваме- особено горе на Беклемето ;
голяма красота от там.
До скоро девойки. Hug

# 71
Я да ви изненадам аз  Whistling крадна си от някой нет и ви наглеждам  Mr. Green

Люско, къде ще пътувате, че минавате през Троян и Беклемето?

Аз мисля утре да щурмувам магазините, днес като пристигнахме направих една бърза разходка с оглед и определено се намирват хубави неща. Времето е прекрасно, а най-хубаво е, че дребната щурее на воля и определено по-чист въздух от София.

Взела съм апарата, ако се сетим да снимаме ще показвам.

# 72
Ха, добър ден Hug
Аз малко бях без комп една седмичка, та поизчезнах Crazy
Не съм ви чела, ама да не ви изпускам нататък, викам дай да се разпиша Mr. Green
Надявам се да сте добре всички и да си изкарате страхотни празници Praynig Hug
За протокола добре съм/ изключвам пререканията със свеки/,вече в осмия, качила 4 кила и търкаляща се  Joy
Ето ви една статийка да си четете  Blush
http://www.ladyzone.bg/story/453399205-Velikdenski_yaytsa__dekup … tka_i_beltak.html

# 73
  • Балчик
Хаясче отиваме до едно селце в Плевенско и пътя ни винаги е през Беклемето и Троян.
А в Троянските магазини има страхотни стоки , винаги имам ли възможност ги наобикалям.
Може и да се засечем ще те позная  Peaceособено ако си с малката  Crazy

# 74
Ко правите, бре? Днес нали не се работи?  Crazy
Ходихме да пазарим насам-натам да търсим колела на децата и се прибрахме в сто часа. Деня пак мина.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт