Жената Лъв - тема 50 + 1

• 15 336
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Кьолн
Реа, да идеално ще е да вървим заедно! Peace Дъщеря ми свали 20кг с нея. Имало е дни в които е прегрешавала. Все пак е дете. И Всички и се възхищаваха и питаха за диетата и. И сега си поддържа кг с фитнес. Много е щастлива. Аз затова и препоръчах тази диета, защото се яде всичко и салати по много и плодове.

# 661
И аз натам вървя, към диетата де, ама от понеделник.  Mr. Green
Реа, на мен много ми прескачаше окото. Близо 2 месеца.  ooooh! Сигурна съм че е от притеснение. Казват, че невробекс много помагал, но не съм пила, че никак не обичам лекарства.  Naughty

# 662
Моз, аз съм сигурност вече знам кога ще прегреша - др събота, че съм на РД, надявам се преди това да удържа фронта.

Камче, други ден е понеделник  Wink . Преди малко ви използвах услугите. Плати едни ваучери  Flutter
И аз не обичам лекарства да пия. Особено пък такива.

Ходих да си купя миди, скариди и риба, ама магазина затворен беше. Върнах се и децата ги нямаше у дома. Мъжа ми набързо ги спретнал и ги изпратил с чичо им за риба  Mr. Green Сега ще си почивам  Wink

# 663
# 664
Аз пък ще правя св. флейки с гъбен сос.   chef От кога ми се хапват. eat
Реа, ти си ни много редовен клиент.  Flutter
Най накрая купихме колела на децата. Как може едно детско колело за една въшка/малката/ Laughing да стува 150лв. Пу, баси скъпотията.  ooooh! Иначе съм доволна, че В. свикна бързо и вече кара. Не очаквах да стане толкова бързо. Сега учи дребното, но той не вдява нещо.  Mr. Green

# 665
Честито на дечицата ти Камче, да карат безаварийно  Grinning

Реа, ти си ни много редовен клиент.  Flutter
Ми като сте най-удобните и добрите  newsm03

Другите дека сте?

# 666
Честито на дечицата ти Камче, да карат безаварийно  Grinning
Мерси  Hug
Не мога да не се похваля, че одеве за първи път пратих В. до магазина да купи прясно мляко. Не знам как не е гътнах от притеснение докато се върне, ама така е, трябва да свиква.  Crazy Crazy Crazy

Много са смотани тези синоптици Crossing Arms По празниците, дъжд и студ. При нас беше толкова приятно времето.

Деске, къде се чекна днес, бре моме. Ще вземеш да се секнеш.  hahaha

# 667
Добро ви утро.
Ама пък познаха синоптиците. Казаха, че въпреки всичко ще бъде дъждовно - и ей го на, тук от сутринта не е спирало. А аз мислех да отида до Карфур.  newsm78

Ками, ти посвикна на новата работа нали? Изморяваш ли се? Все се канех да те питам - сигурно е свързана с много шофиране, а? Thinking

# 668
Добро утро! Hug

Едно ми е смотано, и не знам що. newsm78 Иначе снощи валя малко, сега е ок.
Стеф, филма го гледах. Харесвам такива,както и криминални книги. Любими са ми. Peace

# 669
Добро утро!
За играенето на окото има една приказка, че то какво е видяло и нищо не е казало, а пък ти сега веднага го издаваш Laughing По принцип знам, че не се казва. Аз съм си забелязала кое око ми играе "на хубаво" и кое "на лошо"... Е, Ич не съм суеверна Mr. Green А невробекса е витамини от група"В" Wink
ИзказАх се Laughing
И тук е едно мрачно и валежно...
Ками, със здраве да си ги карат Hug Свеки купи на малката джвъчка една триколка за горе-долу същите пари ooooh! Обаче човекът не се усеща да завива още, само напред си джитка hahaha
Оф, утре съм на работа вече... А какво сънувах ooooh! Не съм У ред Crazy #Silly tongue

# 670
Добро ви утро, лъвки
Тук е мрачно и валежно, бях запланувала велосипеден ден, но се провали. Така че ме чакат разни безобразни домакински задължения, но нещо не мога да се разбудя още и пия второ кафе....поне съм сама ....
Ходя до новото дом и правя снимки. Оказа се , че терасите се разпаднаха и сега мъжа ми ги гради наново. Тепърва имаме много да къртим, да реформираме банята, там трябва да се избива стена , за да се разшири. Хола ще го правим с трапезарията и кухнята заедно, и там имат да се режат стени , да се поставя гипсокартон....Уфффф, тия 2 или 3 месеца, които ги предвиди мъжа ми, май ще се окажат най малко 5 или 6 ....стискайте ми палци на нервите .

# 671
  • Балчик
Добро утро момичета , Hug
Поли  Hug
Стеф е писала в П-в си валии ;
а вчера  си беше хубавко , ние имахме спортен полуден-
на гребната база, че честно да ви кажа тоя режим , който съм си
внедрила- от  леглото - в колата - в офиса и обратно  ooooh! ще
ми докара някоя болест. 
Гери времето не е важно , важно е че си имате ваш си дом и ще
си го направите както си искате.
Тетко голямото ти момченце ще кандидатства ли ?
Кам не са скъпи колеленцата , заплатите ни са малки  Mr. Green
със здраве да си ги карат децата.

# 672
Добро утро!  Hug

Отдавна не се бях събуждала толкова късно (10ч.).Сега варя яйца и ще направя ала "английска закуска" - не знам дали така се казва,  Blush по малко от много неща и всеки да си маже филиите  Mr. Green После ще готвя и други подобни отегчителни дейности.

Кам, честито за колелата, много е хубаво да карат децата, мойто кара, ама като съм до нея с друго колело. А и тук в квартала въртим едни колела, стане ли малко даваш го на някое по-малко дете, пък винаги се намира да ти дадат по-голямо. И аз искам колело. Така да обичам да карам.

Стеф, времето при нас е точно такова каквото го обичаш, мрачно, не вали (обаче духа). Но бива.

И аз гледах "Целуни момичетата" , а снощи и "Пурпурни реки" и той ми хареса. Абе падам си по криминалета и книги такива чета.

Теди, какво събнувА, а?

Гери, за това, което сте планували ми се види много кратък срока, но пък ако оправите най-важните и основни неща, може да се нанесете и да продължите. Пусни малко снимки.

Хайде хубав ден, после пак ще намина.

# 673
Тед,какво сънува?    Hug

Имам да оправям дрехи,половината са за  трансфер в  кофата,но пък нямам черни чували.  Thinking
отлагам мероприятието  Crossing Arms
По-скоро положението е мързел,не толкова- липсващите торби.

# 674
Ками, ти посвикна на новата работа нали? Изморяваш ли се? Все се канех да те питам - сигурно е свързана с много шофиране, а? Thinking
Посвикнах, Стеф. Взеха вече дори да ме ядосват.  Mr. Green Иначе ако не замествам някоя колежка съм в колата. Харесва ми, въпреки, че в началото ми беше трудно да свикна с ръчните скорости. Голям майтап беше. Последните 6години съм карала само нашата кола, която е автоматик и така се раздавах с тази в началото.  Mr. Green
Хаяси, и аз много обичам да карам колело, дори сега се чудим от къде да съберем 500в. да си купим и ние с мъжа ми. Crazy
Гери, може и да съм те питала, ама къде си взехте жилище.  Blush
Пол Hug
Теди, какво сънува? А. поне кара напред, а К. само върти назад.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт