Жената Лъв - тема 50 + 1

• 15 350
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Фрапенце, честно да ти кажа, козунаците, а и всичко от тесто, не е чак такава философия, както го мислим всички. Peace
Норче, успех! Peace

Мацки, планирате ли почивки лятото?
Аз чакам оферти от работа и тогава ще го мисля. Thinking

# 46
Добро утро Hug

Днес съм в почивка и реших да освободя и Гери от училище. Ще си направим един шопинг, после ще ходим да боядисаме заедно с кумичката яйца! Изобщо - купон !

А козунаци... Blush "замесих и опекох" снощи в магазина  Mr. Green

# 47
Вийче, много добре си го измислила. Peace
Ние Яйца къмто събота сигурно ше боядисвам с щерката. Днес малко ще се разходим с дреб. Времето е слънчево, май не много топло, но пак доволно, че не вали.

# 48
Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug

На работа съм  Crossing Arms обаче мисля до обед да приключа и да си ходя.

Аз ще чакам на свекърва ми да приготви всичко. Ще взема латопа с мен, но най-вероятно няма да имам нет.

Така че ви пожелавам весели празници и не се преуморявайте.

# 49
  • ПЛОВДИВ
Поли, така си е, но печката ми е стара и ме е страх да не занося материала.
hayasy , весели празници и на теб.  Hug

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 10:10 от sladko_frape

# 50
Фрапенце, честно да ти кажа, козунаците, а и всичко от тесто, не е чак такава философия, както го мислим всички. Peace
[

Лесно е да се каже когато си имаш машинка  Mr. Green

Ще бягам в обедната почивка да си взимам агнешкото бутче  Grinning поръчано в началото на седмицата  Peace

Като за велики четвъртък - имам много работа  ooooh! Само се ослушваме някой няма ли да ни пусне от раб , ама явно няма да ни огрее

# 51
Дзак, има ли някой?

# 52
  • София
Привет  Hug!
Аз съм тук, ама за две минути, че трябва да бягаме към училището с малкия.

# 53
ХИлоУ   bouquet
Имам бая жертви,чакам ученика да се прбере та да започнем вапцането.
Вие как сте?

# 54
[
....Лесно е да се каже когато си имаш машинка  Mr. Green...

Twisted Evil
Но си права де. Месенето е важно. И когато има кой да те отмени, супер. bowuu Но пък аз не винаги съм имала машина. Wink
Ти не намери ли подходяща за теб?

Камче, аз съм тук за малко. Излизахме, след малко ще лягам с дреб да спим.

Охооо, Жу, радвам се да те видя! Hug
И да си снимате яйцата, ей! Crazy

# 55
Аз съм добре. Бачкам си тука на компа и хвърлям по едно око. Абе защо така нямам никаква муза, ни за яйца ни за козунаци.... Май ме е хванал пролетен мързел.  Mr. Green

# 56
Аз съм добре. Бачкам си тука на компа и хвърлям по едно око. ....

Завид. Flutter Hug
И аз така с музата, но заради детето /голямото/ ще се хвана. Малкото не се вълнува от яйца. В момента си е сложил една шапка на фея, и ме кара да танцуваме, щото гледа шоуто на Слави. Mr. Green

# 57
 hahaha Представям си. Който си има кака е така. Моят все се разкарва с едни пистолети, саби, мечове и коли из къщи. Е сега е при баба си, ама по принцип.  Mr. Green

# 58
 Joy Joy
Ееее, така е. Ние и гривни си слагаме, и разни шапки. Flutter Сутринта като се гласях за излизане, ме кара да му слагам и гланц на устните, а иначе редовно иска да го парфюмираме hahaha.

# 59
АААА веселите се тук.  Hug
Пол, голяма веселба при вас днес.  Heart Eyes

Я да се стягате всички и да ви почне великденското настроение или ще взема пръчката  newsm66

Аз ще имам гости в събота и ще правя агнешко с ориз, ще меся, втасвам  Crazy и т.н.. Всяка година си каня едно приятелско семейство на гости за Великден.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт