Лято в Албена 2011 (тема 3)

• 59 474
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Ами нали всички родени след 31 дек 1959 година плащат още 2 %  допълнително обществено осигуряване към някой УПФ или ПОК. Та навремето като въведоха това, ни дадоха право на избор към фонд да се осигуряваме и ако не изберем, ни разпределяха служебно. Аз тогава избрах Доверие. Това е, надявам се да съм го обяснила добре Simple Smile

Много ви благодаря за отговора, аз знам, че се осигурявам за допълнително пенсионно осиг., но незнам къде към кой фонд съм, трябва някак да разбера.

# 31
  • Луната ни пази
Ами нали всички родени след 31 дек 1959 година плащат още 2 %  допълнително обществено осигуряване към някой УПФ или ПОК. Та навремето като въведоха това, ни дадоха право на избор към фонд да се осигуряваме и ако не изберем, ни разпределяха служебно. Аз тогава избрах Доверие. Това е, надявам се да съм го обяснила добре Simple Smile

Много ви благодаря за отговора, аз знам, че се осигурявам за допълнително пенсионно осиг., но незнам къде към кой фонд съм, трябва някак да разбера.
Мисля, че начина е да попиташ в НОИ по постоянен адрес. Там би трябвало да ти дадат тази информация. Аз така разбрах мъжа ми в кой фонд се е осигурявал.

# 32
  • БГ

Точно,   Peace   и аз така, от 98г. съм техен клиент. А услугата, от която се възползваме е т.нар. програма Активна грижа, ето линк към инфото от страницата им (някъде по средата):  http://www.poc-doverie.bg/?cid=18&clasifier_id=&city=%D0 … D0%B4%D0%B8%D0%B2

# 33
  • В светлината на слънцето
Да, това с "Доверие" работи гарантирано - на мен още като си направих запитването и веднага ми приспаднаха 10% заради този фонд. Съответно ми изпратиха оферта с калкулирана цена. Само че аз както казах и преди в темата, съм от късните резервиращи. Запитването си го направих преди няма и една седмица. Предупредиха ме само, че при пристигането в хотела трябва да нося картата от "Доверие", която да удостовери, че наистина се осигурявам там. В случая и двамата с мъжа ми сме към този фонд, така че все тая чия карта ще носим.

# 34
  • В.Търново
И аз така си мислех.Моя мъж е към тях. Simple Smile

# 35
  • София
Аз също се възползвах от отстъпката на Доверие, като правих резервацията за Компас.Доволна съм много , защото не е малка разликата.

# 36
Айде, от днес и аз вече имам потвърдена и капарирана резервация. Grinning В крайна сметка се отказахме от Орлов. Ще сме в Лагуна маре от 24 юли за една седмица. Получи се разлика от 500 лв между двете оферти и решихме да си ги спестим и похарчим за развлечения на децата в курорта. Така че ако има някой в този период в този хотел да свирка. Grinning

# 37
  • Sofia
Вместо запис искам да ви цитирам какво написаха от Албена във ФБ страницата си под коментара на един господин, който ги "замеряше" с нашата тема  Grinning

"Относно сайта, който посочвате - това, че не се намесване в комуникацията между участниците във форума, не означава, че не четем какво пишат. Правим го всекидневно и обръщаме огромно внимание на коментарите там с цел подобряване на качеството, което предлагаме!"

На свой ред аз им написах следното "това, че четете бг мама е хубаво, ще зарадвам момичетата там Simple Smile) Надявам се, отчитате съдържателните забележки и коментари."

Ами това е, отчетох се  Mr. Green Качили са готини снимки на хотелите, като качат и Лагуна Маре ще дам знак.

# 38
Ние всички си знаем, че ни четат  Mr. Green, затова не им спестяваме нищо  Peace

# 39
  • В.Търново
Ние всички си знаем, че ни четат  Mr. Green, затова не им спестяваме нищо  Peace

Wink

# 40
Някой има ли все пак хубави отзиви за Боряна,че май се разочаровах от коментарите тук. Rolling EyesВсе пак се излягат да искат 1204 лв (за 7 нощувки) за стара и отвратителна база. Tired Ние тепърва трябва да внесем още 602 лв и сме готови, ама като прочетох тук...и шапката ми падна.

# 41
Пропуснала съм лошите отзиви за Боряна, уж чета темата. Но поне ще си на първа линия.

# 42
  • В.Търново
Някой има ли все пак хубави отзиви за Боряна,че май се разочаровах от коментарите тук. Rolling EyesВсе пак се излягат да искат 1204 лв (за 7 нощувки) за стара и отвратителна база. Tired Ние тепърва трябва да внесем още 602 лв и сме готови, ама като прочетох тук...и шапката ми падна.
Ами миналата година не бяха много добри отзивите за Боряна,виж и в Холидейчека....тези пари са много за този хотел,аз така смятам!
http://www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+Borjana-ch_hb-hid_2705.html С преводача можеш да прочетеш коментарите и малко снимки:
http://www.holidaycheck.com/hotel-Travel+pictures_Hotel+Borjana- … aCategorySubId=43
Да бяхте избрали Добротица...

# 43
Ееее, не се настройвай кофти от сега. В крайна сметка човек отива на море не за да си стои в хотела, а за да бъде на плаж, по разходки и т.н. А пък Боряна е на чудно място и мисля, че това ще ви компенсира негативите, ако има такива. А и като отидете на място ще видите с очите си как е. То миналото лято в началото на сезона и за Орлов се изписаха доста негативни неща, а се оказа точно обратното.  Grinning

# 44
  • Луната ни пази
Ами миналата година не бяха много добри отзивите за Боряна,виж и в Холидейчека....тези пари са много за този хотел,аз така смятам!
http://www.holidaycheck.com/hotel-reviews_Hotel+Borjana-ch_hb-hid_2705.html С преводача можеш да прочетеш коментарите и малко снимки:
http://www.holidaycheck.com/hotel-Travel+pictures_Hotel+Borjana- … aCategorySubId=43
Да бяхте избрали Добротица...
Росина, попрочетох коментари за хотели, които са ми познати и имам впечатление лично, за да мога да преценя. Ами май повечето са оплаквания от немски туристи от присъствието на руски такива, за незнанието на чужди езици от страна на персонала и за ограничената храна (явно на тях не им стига) Simple Smile За снимките на хотел Боряна нямам какво да кажа, лятото даже не стигнахме до там в разходката си!

Общи условия

Активация на акаунт