Майчинството счетоводно - 40

• 34 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Никакви, грешката не е в теб, провери в сайта дали за тези два месеца има данни за теб, т.е. дали е подадена декл.1.
А къде точно на сайта?
В раздел Справки:
https://socialsecurity.nssi.bg/

Липсват данни за избрания период  Rolling Eyes

# 721
  • София-Младост
Никакви, грешката не е в теб, провери в сайта дали за тези два месеца има данни за теб, т.е. дали е подадена декл.1.
А къде точно на сайта?
В раздел Справки:
https://socialsecurity.nssi.bg/

Липсват данни за избрания период  Rolling Eyes
Говори с работодателя тогава, най-вероятно не са подавани данни за този период...

# 722
Счетоводителката ми казва, че трябва да подам Декларация по чл.54, но според мен не е така....
А данни са подавани и тези, които получават болнични от фирмата си ги получават, а само с моето майчинство нещо се случва.

# 723
  • София-Младост
Счетоводителката ми казва, че трябва да подам Декларация по чл.54, но според мен не е така....
А данни са подавани и тези, които получават болнични от фирмата си ги получават, а само с моето майчинство нещо се случва.
Чакай малко...ти върнала ли си се на работа?

# 724
Да

# 725
  • София-Младост
Да
С това трябваше да започнеш, в тридневен срок е трябвало да се подаде прил.12, за промяна в обстоятелствата и декл по чл.54, прил.4, за да получаваш 1/2 от обезщетението...не занм защо не си повярвала на счетоводителката Simple Smile

# 726
С това трябваше да започнеш, в тридневен срок е трябвало да се подаде прил.12, за промяна в обстоятелствата и декл по чл.54, прил.4, за да получаваш 1/2 от обезщетението...не занм защо не си повярвала на счетоводителката Simple Smile
Благодаря много! А сега като е минал тридневния срок, проблем ли е?

# 727
  • София-Младост
Благодаря много! А сега като е минал тридневния срок, проблем ли е?
Честно не знам, но щом има поставен срок и той е нарушен е възможно да има проблем, но от какво естество не мога да отговоря.

# 728
Още веднъж - много благодаря! Лек и приятен ден ти пожелавам!   bouquet  Hug

# 729
Здравейте!Разбрах ,че съм бременна,преди 2 дни.Въпроса ми е , имам ли право на майчинство.Изчетох предната тема,но се обърках нещо  Embarassed
   Имам разпокъсан стаж от 3 години и 1 месец (Общо,заедно с последното ми работно място) .От 10.03.2011 г работя на сегашната си работа,но ми изтичат последните 2 седмици от предизвестието за напускане т.е на 17.06.2011 ми е последния работен ден,осигурявана съм на минималната заплата.След което ще се запиша на борсата.
Какво да направя :
1 Да започна ли фиктивно в някоя ф-ма, и  има ли смисъл да се осигурявам на по-висока заплата.При положение е съм в 1-вия месец,На 1 Януари 2012 г. (45 дни преди термина) , 15 Февруари 2012 г.
2 Ако не започна работа никъде,ще получавам ли , майчинство.
Много благодаря .

# 730
Здравейте,кога е подадена декларация 1 ,когато в сайта на НОИ излезнат нули в първата табличка за съответния месец, или когато излезне и сумата във втората табличка отдолу?Благодаря!

# 731
Момичета имам нужда от малко помощ.Някой знае е ли,колко време след като са ти изплатили последното обезщетение от първата година майчинство,започват да плащат за втората (тези 240 лв)?
Молбата за продължение съм я подала при работодателя седмица  преди детето да навърши 1 година.С него сме в лоши взимоотношения и е пратена с препоръчано писмо и получих разписката.
Чудя се кога ще покаже в сайта на НОИ ако е входирана новата декларация.Днес са написали на старото  обезщетение ,че е изплатено.

Извинявам се ако е питано по-този въпрос Peace

# 732
  • София-Младост
Момичета имам нужда от малко помощ.Някой знае е ли,колко време след като са ти изплатили последното обезщетение от първата година майчинство,започват да плащат за втората (тези 240 лв)?
Молбата за продължение съм я подала при работодателя седмица  преди детето да навърши 1 година.С него сме в лоши взимоотношения и е пратена с препоръчано писмо и получих разписката.
Чудя се кога ще покаже в сайта на НОИ ако е входирана новата декларация.Днес са написали на старото  обезщетение ,че е изплатено.

Извинявам се ако е питано по-този въпрос Peace
Плащане до 15 работни дни след като е подадена в НОИ.

# 733
Благодаря,остава само да се моля да са ми подали декларацията в НОИ и да дебна в сайта,кога ще ми я входират Simple SmileДобре,че сте вие дами   bouquet

# 734
Здравейте,кога е подадена декларация 1 ,когато в сайта на НОИ излезнат нули в първата табличка за съответния месец, или когато излезне и сумата във втората табличка отдолу?Благодаря!
Да попитам отново?

Общи условия

Активация на акаунт