Отговори
# 450
 smile3525Добро утро,момичета! Тук се опитва да изгрее слънчице и това приповдига настроението ми.Днес съм на първи преглед при новия си гинеколог,най-накрая получих направление.Стискайте палци всичко да е наред с бебо,че не съм го виждала цял месец. Grinning Утре съм на ФМ и там се моля и там,всичко да е ок. Добре дошли в отбора на новите мамчета,силно ви  Hug. На всички ви желая,най-топлата,усмихната и ведра сутрин,ставайте поспаланки!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 451
Този съвет за бирата е от една немска книга, която обяснява какво се случва с бременността ви ден по ден. Както виждм сред вас мнения всякакви, което е нормално. На мен например в минимални количества бирата ми действа добре - газирана е, утолява жаждата, приятна е (особено лека бира като корона, наливна бира или жива бира).
Проблемът с бирата и виното е, че всеки има различна мярка за това какво е "малко" и за това специалистите предпочитат да заложат на сигурното и да забранят изцяло всякакъв алкохол, което е разумно.
Хайде, спорна седмица на всички!

# 452
Привет и от мен!
След три почивни дни съм отново на линия. Днес ходих да давам кръв и урина. В четвъртък се записах на ЖК и всичко е ОК. Взеха ми вагинален секрет и цитонамазка и утре взимам резултатите.
Иначе се чувствам добре и с нетърпение чакам отпуската, за да се излежавам по цял ден Simple Smile
А по въпросът за алкохола - дори и да не сме бременни пак ще имаме различни мнения, така, че всеки да си приценява сам Simple Smile
Хубав ден!

# 453
Здравейте, не съм писала отдавна, че с този ремонт до компа не стигам.
Бубче   bouquet, мерси че си ме включила в списъка.
Добре дошли на новите мамита. Приятен ден на всички  Simple Smile.

Здравейте мамита! И от мен поздравче за всички празнуващи днес. Има ли мамита от Варна, които искат да разходим коремите в Морската:))))и да си побъбрим..Wink Ако има пишете на лични, да си разменим телефоните, ако не здраве да е ще сядам пак на маса..много именници..много нещо:)))
Пиша ти тук, защото кутията ти е пълна. Може да се видим на разходка, аз още ходя на работа, но скоро ще съм свободна   Mr. Green

# 454
  • на Дъждовен остров
Добро утро на майките и на очакваните бебета.  Нали след 12 седмица бебето вече чувало гласа на майката за това вече много внимавам когато се ядосвам  Rolling Eyes

Говорейки за бирата да обсъдим другите течности.  Какво пиете?  
Аз сутрин си правя фреш, ама получавам киселини. Сега съм на стадии сок от целина и моркови, но даже докато го правя сока се мръщя.
Газираните напитки съвсем съм ги спряла, но понякога си позволявам малко газирана вода.  Водата ми е безвкусна и се наливам, защото трябва да пия 2 л.  
Кафето съм го разредила до степен "крушова вода".  
Дайте предложения.

# 455
  • Австрия
Привет днес и от мен!

Добре дошла, pincher! Не ти е леко с малкия палавник вкъщи, но ще се справиш  Grinning Безпроблемна бременност до термин!  Flowers Four Leaf Clover

Няма да влизам в спорове или опити за убеждаване по отношение на алкохола: всички са достатъчно големи, за да преценят, решат и поемат отговорност.

Теа, органите на слуха са абсолютно завършени около 20-тата седмица и плодът започва да чува гласа на майката и други звуци идващи 'отвън'.
Пия минерална вода и понякога следобед айрян, а сутрин - много рядко и дълго кафе  Crazy

Желая усмивки, топъл и приятен майски ден  Grinning

# 456
  • на Дъждовен остров
...

Теа, органите на слуха са абсолютно завършени около 20-тата седмица и плодът започва да чува гласа на майката и други звуци идващи 'отвън'.

Значи мога още да се вихря следващите 2 месеца   bouquet

# 457
Добро утро  Grinning
Добре дошли на новите бъдещи мамчета, безпроблемна бременности ви желая Hug
По въпроса какво пия, каквото винаги съм си пила, количка и това което не съм пила вода Wink
А по въпроса с бирата, мисля, че ако не се прекалява няма да има проблем, аз в живота си не съм пила, просто не обичам, но сега мъжо като си сипва и аз все му отпивам първата глътка, сигурно бебчо ще е бираджийче Joy
А относно слуха, това което аз прочетох е че от 15г.с. започва да чува звуци, най вероятно не е напълно завършно развитието, но пише че чува Peace
Желая ви усмихнат ден Hug

# 458
Ще пробвам Теа Hug Благодаря ти! Мислех си и за лайка.

Спокойна вечер:)

И аз получавам от време на време такава алергия ли е какво ли е. И от превръзки съм ги получавала и дори от тоалетна хартия. Сега се мия само с интимен сапун. А може и да е от бръснача.

# 459
Аз по принцип съм голяма "жаба", т.е. пия над 2 л вода на ден. Та и синът ми е като мен - от родилното си пиеше вода - половин час, след като се наядеше се събуждаше жаден, пийваше вода и пак заспиваше Simple Smile  А по време на кърменето моят мъж се беше превърнал във водоноска 10 л вода трудно ми стигаха за три дена  Shocked
Сега обаче ми се допива по-често газирано, знам че не е много полезно, но ми помага при леки неразположения.
А кафенце вече си пийвам с кеф сутрин и то на гладно (просто не ми се яде). Нямам го вълчият глад веднага като се събудя. Но кафето ми е ограничено до едно сутрин. Много рядко пийвам следобед.

# 460
Здравейте мами Simple Smile Днес при нас времето пак е мрачно като вчера дано ни зарадва слънце по обед или следобед. По въпроса с пиенето аз сутрин пия кафе 3 в 1 то си е чист сладък сироп с вкус на кафе  Mr. Green Иначе преди да забременея постоянно пиех газирано дори вместо вода вкъщи ако нямаше газирано все едно нямам вода сигурно и на това се дължаха понатрупаните килца още преди да съм бременна, но сега спрях дори без усилие бебчо сигурно ми помогна Simple Smile Пия си водичка, степчета рядко, че ми се струват химикалени и сокове.Иначе за бирата си позволявам на седмицата веднъж най-много да пия 1 чаша ама то не ми се и пие.Хубав ден на всички  Hug

# 461
  • София
здравейте,
аз по принцип си обичам много вода, обаче сега се насилвам да я пия. Забелязвам, че кръвното ми е леко ниско 110/70, и в такива моменти пия кола, иначе никакво газирано не пия. За алкохола мога да кажа, че съм го спряла от първия момент, в който разбрах, че съм бременна, да си призная- допива ми се, обаче само си близвами толкова. Мразя понеделниците, а днешния още повече, ужасно студено и мрачно е. Желая ви хубава седмица, напук на гадното време.

# 462
  • Варна
Princess83 когато идваш следващият път пиши ми на лични предварително, за да си разменим телефоните:))))

# 463
  • Варна
Здравейте Simple Smile не съм писалал от близо 2 седмици, но съм в отпуск и въобще не ми се сяда на компютъра. Иначе ви чета ама все не остава време за писане.
Най-накрая се записах и аз на ЖК миналата седмица, видях бебчо на ултразвука, супер си е, мърда, хубава сърдечна дейност, абе с една дума ок си е. Още не съм си видяла резултатите от изследванията, но се надявам да са ок. На мен ми изписаха витамини -някакви немски А-Z или нещо такова и ги почнах, но малко се притеснявам, защото имат вит. А. Иначе ми препоръчват да си почивам, че ми била малко скъсена шийката на матката и раничка съм имала  Shocked, та си мисля да ги уведомявам на работа (то вече няма на къде, че ми личи доста) и от някой юни да съм в болнични.
Тук времето е ужасно, пак мрачно и дъждовно. Мамите от Варна да ме имат предвид за разходка като се пооправи Simple Smile
Хайде да ме ставам оегчителна, усмихнат ден ви желая  Simple Smile

# 464
  • Горна Оряховица
Здравейте. wavey На мен най - накрая ми остана време да пиша, че то много гости, много нещо. В четвъртък видяхме нашия бебок - 33мм с пулс  167 удара  в минута  newsm44. Шаваше си и даже милото каза, че приличало на него rotfImaoФолиевата киселина ще я пия още малко, а на 26ти ще ми пускат още едно изследване на кръвта, че нали сме с проблемни кр. групи. И така, дано времето се оправи, че вече ми омръзна тоя дъжд. Чао за сега.

Общи условия

Активация на акаунт