Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Привет,момичета!
И аз днес най-после успях да си взема колетчето от пощата!Ето го и моето подаръче,изпратено от pilito!Благодаря ти,мила и много се радвам,че си наредила прекрасните си плетени яйца в "моето" подаръче   bouquet

ха,колко интересно се  е получило при вас,да си подарявате една на друга Laughing
Аз днес като си взех колетчето и съпругът ми се възхити от плетивото на В 12  и веднага пита "А ти какво изпрати на момичето?"...и аз обяснявам,че съм пратила на друго момиче, а не на това от което получавам и така докато се разберем ,че така е по томболата Grinning  Но според него трябва да изпратя подаръче и на този,от когото съм получила Wink

Пепито 21,като ти гледам подписа ,тука-тука ще има поредна радостна новина в темата

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 21:42 от tuly

# 166
Но според него трябва да изпратя подаръче и на този,от когото съм получила Wink

Тюлинче, обясни му на човека, че ефектът от изненадата беше основният лайтмотив в тази томбола.

Хриси и Пилито бяха включени извънредно, т.е. едва след хвърлянето на боба! Ми така де!

Ох, очаквам Испания с включване, че нещо ми се губи по тъч линията дербито малката Мадона.

Съншайнче, страхотен сукаманчо си сътворила! Чуден, чуден. Продължи го с една кука, ако можеш, с т.н. пико. Ако не можеш, както казва Пилито, НА СРЕЩА сме!  Heart Eyes

# 167
Мойта чанта май не я видяхте  Confused
                       strahotna 4anta smile3501

# 168
dodofit,много благодаря за съпорта  Hug Hug Hug.
И на всички ,които я харесаха чантичката.Първото ми творение. Heart Eyes
Благодаря ви ,момичета! Hug Hug Hug

# 169
  • София/Овча купел 2
Добро утро!
Много красиви неща видях тези дни,особенно една рокличка Simple Smile.Да покажа и аз какво сътворих вчера.

# 170
Христос Воскресе! Много здраве и късмет на всички вас!

Аз съм се разплела на шапки, по желание на дъщеря и снаха.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
http://storage4.album.bg/9da/picture_021_4ed98_27446949.jpg
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Линка към клипчетата взех от предната тема, благодаря ви.
не ми се отваря нищо

Съжалявам, аз съм си индианец със снимките  Embarassed

# 171
  • Стара Загора
съншайн-браво за роклята
тули-подаръкът освен изненада,носи и радост-хареса ми и твоят подарък.
нуня-ти откри летният сезон Mr. Green
аделина-първата шапка(бяло,зелено,жълто) най-много ми хареса.браво.

# 172
Мойта чанта май не я видяхте  Confused

Видях, видях и благородно завидях.   bouquet Мен също ме чакат летни чантета, ама коги ... Време няма, време -

Нюня, много е фръцкаво потничето, цветето и ... манекенката.  Hug

Adelinche, супер са капите ди тути капи. Ще взема и аз да си направя летни, хипарски и без това съм екстремист.  Joy

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 09:57 от big pufana

# 173
  • там където има винаги вятър
Ето жилетката, започната есента, оставена заради шалове, ръкавици и др., но пък готова за Великден  Wink

Абе можеше да е по-добре, но колкото толкова...
Ох, такива красоти показвате. Сега мерака ми е чанта/и на щерката също/, но  newsm78...

# 174
Тули ,много се радвам ,че подаръчето ти е харесало  Grinning

# 175
Тули ,много се радвам ,че подаръчето ти е харесало  Grinning
Hug
Нюня,много хубаво потниче
mama iasi, аделинче   smile3501
Хриси и Пилито бяха включени извънредно, т.е. едва след хвърлянето на боба! Ми така де!
Ох, очаквам Испания с включване, че нещо ми се губи по тъч линията дербито малката Мадона.
ааааа,ясно,разбрах....а кой трябва да се включи от Испания,във връзка с томболата ли е?
Предлагам да се "преброим" за томболата кой получил,кой не...за да сме на ясно.Гледам,че моето другарче още не се е "похвалило" и се чудя да не би да се  е загубила пратката newsm78

Та така-кой остана да получава?Има ли такива,които още не са изпратили?

# 176
Момичета, искам да споделя с вас това:

Ех, каква рокля!

# 177
А аз бих добавила: "Ах, какъв мъж!!"
Сори за спама, обаче ви следя "изкъсо" всеки ден, вдъхновявам се за това- онова и не мога да не кажа, че сте СТРАХОТНИ.

# 178
  • Варна
и аз вчера я видях в осинка.ру........мн е нежна......малко на булченска ми удря с това бялото,но иначе моделът е трепач.....

«09t39854-05934» на Яндекс.Фотках

# 179
че този поне да си беше изгладил ризата край тази хубава рокля....

Общи условия

Активация на акаунт