Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Памирка, брилянтно изпълнение и на чантето, и на горната част на костюма! Заслужаваш овации, защото не гледаш схеми, а медитираш!  Hug Hug Hug

# 556
Памира, браво... Flutter

# 557
  • София
Памирка, брилянтно изпълнение и на чантето, и на горната част на костюма! Заслужаваш овации, защото не гледаш схеми, а медитираш!  Hug Hug Hug

Много благодаря Simple Smile
Не следвам схеми, гледам ги само като идеи, и си измислям в процеса на плетене и никога незнам какво точно ще имам накрая и в това е цялото удоволствие - да се изненадам Simple Smile
Нали плетивото за нас е терапия, релакс, ...

# 558
Не следвам схеми, гледам ги само като идеи, и си измислям в процеса на плетене и никога незнам какво точно ще имам накрая и в това е цялото удоволствие - да се изненадам Simple Smile
Нали плетивото за нас е терапия, релакс, ...

Бих добавила и ... кеф! Защото това е творчеството ..., да претвориш мечтите си в реалност. Още веднъж ... голямо браво!

# 559
  • София
Pamira, много стилна се е получила бялата жилетка, браво   bouquet

# 560
Pamira, много стилна се е получила бялата жилетка, браво   bouquet

pamira, поздравления! Много си хубава! Hug Hug

еat. sleep. knit...

# 561
Здравейте момичета!
Чета ви почти редовно, гледам красоти, записвам си Simple Smile ...
Инок - специални поздравления за шахматната рокля и търпението да наплетеш "безброй" квадратчета. Много добре ти стои.
И аз плета по малко:

чантата за нетбука ми - Е, разходих я веднъж-дваж по улиците Simple Smile
И новата ми лятна жилетка от "Джинс"

ако сколасам да си изплета и полата ще имам костюм
Pamirka супер е жилетката    bouquet, а чантата много ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
Здравейте мили плетачки!По повод плетения часовник направих ето това

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 20:47 от viki.s

# 563
Мили дами,
много съм горда да ви споделя, че днес най-сетне установихме със сигурност, че ще си имаме момиченце много съм щаслива, че най-сетне имам яснота по този повод - това неведение ме тормозеше много...
още утре, при първа възможност отивам в любимия ми магазин 'Хоби' за да се запаза с красиви розови преждички за бебе, докато съм си за няколко дни в България;

има толкова много красоти за момиченца, които могат да се изработят!!!

# 564
danna999, желая ти спокойно и леко бременеене! И вдъхновение за принцески плетки! Heart Eyes

еat. sleep. knit...

# 565
  • София
danna999 ЧЕСТИТО   bouquet пожелавам ви здраво, красиво и умно бебе

pamira  Чудесна жилетка.  Hug

Калинке, ето една от споменатите рокли облечена. Днес бях на един бал, та я разходих малко  Mr. Green (слагам линк от mail.ru, за да няма проблеми с радикал, но не мога да сложа малка снимка, за което се извинявам)

# 566
mama iasi, Blue_eyes , благодаря ви за предложенията! Интересни моделчета!
Започнах шала по схемата от бялата блуза:

Ще е правоъгълен и дъъълъг.
Трябва да успея за петък...

# 567
danna999 ,лека бременност до края Peace Личи си,че си безкрайно щастлива от новината че ще ставаш мама на дама  Wink Нека все така да те радва малката принцеска и като се роди  Heart Eyes
Inok ,и тази и предишната рокля с шах-матния фон са страхотни Heart Eyes Така снимката е супер,не се притеснявай за големината Peace
Кога ги твориш тези красоти бе момиче  Hug Имам чудството,че ако захвана рокля да плета това ще е последното нещо,което ще изплета...демек ще го откарам доживотно Laughing
nela_66 ,не се съмнявам,че ще успееш да зарадваш абитуриентката,да ти е жива и здрава,много късмет и попътен вятър оттук нататък в живота  bouquet  Ще чакаме снимки с красивия шал-паяжина Hug

# 568
  • Бургас
Привет на всички,
не съм писала в темата преди, макар, че много обичам да плета, но тъй като плетенето е едно от многото ми хобита, ту го подхващам, ту го оставям. Тези дни обаче изплетох две шапчици за дъщеря ми и желанието за плетене се завърна. Ровейки в един албум тази вечер, видях разкошна жилетка, но за съжаление от скоро се запознах с едната кука и ще ми е трудно да я изплета без помощ. За това и реших да се обърна към вас с молба за помощ - схема, обяснение, всичко което би ми помогнало. Предварително благодаря   bouquet
Ето това е жилетката - https://picasaweb.google.com/105569037943653961399/IcWByB#5583174301276782770

# 569
milena1976, този албум, за който си постнала линк, е много впечатляващ - за първи път виждам толкова много детски модели на едно място, а и много от тях са описани на английски!
много добър избор!

Общи условия

Активация на акаунт