Цветна кошничка ще изплета, великденски яйца да подредя!

• 93 553
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • там където има винаги вятър
Момичета макар че рядко пиша, следя ви всеки ден. Нещата ви са от красиви, по-красиви  newsm10. Завърших жилетката, започната на есен и зарязана заради други неотложни неща/нали съм гобленарка  Rolling Eyes/. Но пък сега е готова точно за сезона. Чакам дъщеря ми да си дойде за да я снимаме. Сега започнах едни терлички за бебе, но нещо не мога да схвана как се зашиват, някак грубо ми се виждат отдолу  Thinking 
 rumibeauty видях че и ти си ги плела/беличките/, би ли ми обяснила как ги заши. Може и на лични.

# 31
# 32
big pufana ,какви са тези чудеса,направо ми останаха очите Heart Eyes Много красота,много чудо!
Благодарности и за невероятно оформената тема  bouquet Hug Стиха в началото е невероятен,настръхнах! Peace
Още веднъж за подаръците ви - много са красиви всички!
nela_66 ,  nelito_6704 е направила невероятен комплект Heart Eyes Поздравления и за двете ви - едната за майсторлъка,nelа_66 за новите красоти,с които ще се кичи Flutter Особено ако това на аватара си ти  Flutter Шегичка   Wink Joy
Joy Joy Joy ...ще го сменям тоя аватар... и благодаря за поздравленията - кича се, кича се  newsm47

Моят подарък дали не е получен вече...  newsm78

Имам схеми на руски, ако някой иска да плете...

# 33
Привет,момичета   bouquet!
Пуфче,ти си знаеш,страхотна си   Hug Великденската темичка е превазходна,а стихчето ме просълзи /не съм го срещала досега/  Peace
Всичките подаръчета,които видях са невероятни и носят още повече настроение за този хубав празник!!!!!Днес получих известие за праткаи утре ще ходя да си го взема подаръчето!Тръпна в очакване,като дете  Embarassed

А това са прословутите терлички на квадратчета,вече снимани  Mr. Green То в моя случай не си личи,че са квадрати,но пък се плетат много лесно и са удобни на малката  Peace Колкото и да щурей и бяга,не и се изхлузват от крачетата!

# 34

Дай ги насам. Приличат ми на трите баби ... В този ред на мисли, турците имат една хубава поговорка - "Зад всяко перде дебне една баба!" Joy

И аз си питам за подаръка, ама само си питам ...

# 35
Стрхотна нова тема! Благодаря!

Ето ги и моите кокошки: https://picasaweb.google.com/118029692460366709455/zwdOIE?authke … 97666590778556930  

След празника мисля да почна една рокличка за малката, но още немога да си избера моделче. Днес си купих cotton soft na yarnart и започвам да сглобявам модела. Харесах си една поличка, а сега ще разгледам за някое подходящо потниче и почвам да плета... от понеделник. Имам и една чантичка за довършване, но поради липса на време все отлагам.
Това моето дете като види че сядам да плета и грабва някой молив или химикал и започва да бучи в преждите.... след нея става едно такова навързано всичко  #Crazy няма разплитане! Затова гледам да плета докато тя спи или когато се заиграе в другата стая.

# 36
Puf, страхотна тема. Много ми хареса стихотворението  Peace
И съвсем в духа на темата, днес си получих подаръчето от Лиска - една страхотна кошничка. Лиска, благодаря ти   bouquet Снимки ще покажа по-късно днес или утре, че сега се зареждат батериите за фотоапарата  Embarassed
Тити, благодаря за обяснението. Ще пробвам плетката и ако ми харесва как става, ще спретна една пазарска торба с нея, когатоо намеря време  Whistling

ох камък ми падна така се претеснявах   Embarassed ooooh!какво да е това е втория ти подарък - първия ми се стори вече много зимен .а кошничката взе ,че стана по темата

Пуфи за темата - направо съм без думи   bouquet  bouquet  bouquet

а сега да видя дали съм запомнила как се вграждат снимки..........

[img http://lisana7.snimka.bg/baby/pletivata-na-lisana.330279.23131259]https://cdn.bg-mamma.com/NZnN/b1f89ac7.jpg[/img]

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 17:51 от лиска

# 37
Запис и от мен!
Поздражи на Пуф за темата.

# 38
новата ни любов перуанската плетка сега като шапка

шал за податък тунизийска плетка Пуфи много прежда гълта бе

шала на вилка

малко нескромно перуанскатакошничка която подарих

шале с плетката на Тереза = разучих го от клиповете и

и накрая един жалък опит
да изплета тази шапка - сега ще има втори дубъл.......тя наистина гълта направо лапа преждата ........немога да разбера защо не станаха отчетливи цветчетата като тук :https://cdn.bg-mamma.com/NZnN/0fce5fa6.jpg

малко дълъг стана поста ми остава да покажа податъка и мотивите за покривката на спалнята в стил "лог-кабин" или по ясно пачурк- кой както иска да го нарече
ЧАКАМ ПОМОШ И СЪВЕТ ЗА ШАПКАТА ПРЕЖДАТА ЛИ ЩО ЛИ ДА СМЕНЯМ

# 39

Дай ги насам. Приличат ми на трите баби ... В този ред на мисли, турците имат една хубава поговорка - "Зад всяко перде дебне една баба!" Joy

И аз си питам за подаръка, ама само си питам ...
Малко излъгах, сори  Embarassed - не било схеми, а описание:

# 40
Момичета прекрасни неща показвате, имам доста да се уча.

dinora1605 това е линка към кошничките http://www.youtube.com/watch?v=5a81DQmjbRc плете се много лесно и бързо.

# 41
Ох по традиция влизам да се дразня какво нямам време да оплета и да изплакна очи с вашите красоти. Та в тази връзка към тити:
Ще съм много благодарна да хвърлиш този невероятен труд, но няма да мога да изпълня поправките скоро време, а чак юни месец.

# 42
  • София
То не е за показване, ама поне да отбележа първата ми шапка на една кука  Laughing
Ушетата сами си ги измислих, че това кафяво на нищо не прилича, поне да е мечешко  hahaha

# 43
Пуфи, прекрасна тема, както винаги!!! Hug  bouquet

# 44

Общи условия

Активация на акаунт