True blood - в очакване на 4-ти сезон - 40-та юбилейна тема

• 18 811
  • 719
  •   1
Отговори
# 435
  • КиТ

А така най-сетне дългоочакваната новина Party Party Party Party
Да са живи и здрави мама Пуци и малката Ката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,очакваме скоро снимки Crazy

# 436
stork-girl Ах, бебе   smile3544

Мамче, голяма радост да ви е Катенцето

Като една фея-кръстница орисвам туй чакано от 100 души детИ на много здраве, безгрижно детство, незебравими мигове на щастие, емоционално и интелектуално израстване, професионални успехи, лични удоволствия, заслужени добри старини и смислен, пълноценен, неповторим дълъг живот! А, и едно братче догодина  Mr. Green  babydust7

# 437
  • гр.София-Красна поляна
Ех,Кате,страшна си. Hug
Между другото в Замунда има Червената шапчица... newsm53

# 438

Плагиатство! Но ще му хвърля едно око  newsm53

Руса Червена Шапчица  Shocked Ба!

# 439
Пуци да сте живи и здрави и двечките  Hug  newsm51

Аз гледах снощи  hahaha Кво да ви кажа,определено не си е заслужавало да се види на 3д

# 440
  • гр.София-Красна поляна
На мен па много ми ареса. Crazy
И главния герой мноо ми ареса..... Mr. Green

# 441
Не е лош,но имах в предвид че нямаше ефекти чак за 3д  Simple Smile

# 442
# 443
  • София
ОО, честито бебе на мама Ирка. Да и е жива и здрава и много да я радва smile3504

# 444
 #Shocked Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3538 smile3544 Two Hearts

Дойдох да ви кажа добро утро, но Цеце ме уби. Благодаря ти Цеце  Heart Eyes

Момичета, стискайте палци - кака ви ще си пуска тото, ако намеря входа към тото-пункта. С гордост заявявам, че вчера, прибирайки се от работа получих поредното мощно изхождане от най-проклетата птица на света  Crossing Arms Не мога да ги разбера тия пилци - уж сме от едно стадо...ъъ...ято, толкова ли им приличам на кенеф, че все мен избират да оцвъкат  #Cussing out Но снощи го приех като sms от горе да взема да пусна вече един фиш, барем падне някой лев  Wink Да си купя нови дрехи, че не ми останаха неоакани такива  Crossing Arms

Мама Пуци как е?! Неудобно ми е да й звъня да не я притеснявам. Днес ще има физиотерапия за нея  Mr. Green Идва голямото ставане и разхождане - ох, милуту Пуци  Blush

# 445
  • София
Добро утро Simple Smile аз и честитих с смс на Пуцито и тя ми отговори Simple Smile Не смеях да звънна да не би да прави нещо и затова тактично си избрах смс Simple Smile Иначе в twifun-bg.com си и написах едно официално пожелание ще си го види като посвикне с бебока Simple Smile и изпих снощи 2 водки за здравето на мама и бебо и сега малко глава ме цепи ама си заслужава Simple Smile Гушкки на всички останали  bouquet

# 446
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Мама и бебе са добре,кърмят се вече. Heart Eyes

# 447
Дубрютру! Hug

Оооууууу, прекрасно!

# 448
Дубрютру! Hug

Супер!

Аз снощи изгледах Красная Шапочка Mr. Green Ич не ми ареса Crossing Arms
Само момците ми харесаха Mr. Green, дето се бореха за нея. А татко Суон като върколак Tired И Гари Олдман, както винаги прекрасен!

# 449
  • София
Ох, Кате  smile3532 smile3532 smile3532

Дубрютру! Hug

Колко хуууубавооооо  moresmile

Общи условия

Активация на акаунт