Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 331
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Епизод 120
Аднан подозира, че сред обкръжението му има човек на Хилми. В болницата всички са щастливи от появата на новия член на семейството. Аднан иска обяснение от Бихтер и Бехлюл. Фирдевс е притеснена, че Аднан е на път да научи истината. Нихал и Бихтер отново привличат вниманието на папараците.

И един интересен коментар от сайта на бтв Peace

sanjbg
23.04.2011 / 01:08
Ами за съжаление този филм е направен по роман за възрастни, не по приказките на Андерсен и братя Грим, които децата така обичат. Тук добри феи, пепеляшки и спящи красавици уви няма.

# 512
  • ... да усещаш мириса на море ...
Честит Великден! Весели празници!!!

# 513
Къде могаа да гледам еп. 120, че в петък го изпуснах.

# 514
  • ... да усещаш мириса на море ...
Сега успях да наваксам с постовете назад ... Нихал, също е "обрала" доста негативизим. И аз си мислех, че започва да се държи доста обсебващо (от това което гледах и най-вече от коментарите за бъдещето и поведение), но ми направи впечатление разговора и с Дениз. Дениз я попита, избирайки дата през юни, не е ли много рано, и ще имат ли време да се опознаят достатъчно с Бех..., т.е. желанието на Нихал да бъде повече време с него е от стремежа и да се опознаят (не точно в интимен план). Защото независимо, че са раснали заедно, от един момент нататък, Бех е започнал свой живот, а Нихал е била момичето, заето предимно с учене. И ако за Нихал "няма тайни" за душата на Бех, то той не знае нищо за нея... Освен това, когато са сами, и най-вече извън къщата, поведението на Бех е друго. В къщата той не иска Бихтер да страда, като ги гледа хванати за ръце, а когато са навън, Нихал сподели на Мам'зел че прекарват много хубави мигове. Малко неоправдана беше за мен изненадата на Б&Б, когато разбраха, че Нихал избира къща. Не мога да разбера, как двамата тълкуват факта с годежа, като игра, като нещо времено, като нещо което може да се размине и на какво се надяват? ....

# 515
# 516
# 517
# 518
# 519
# 520

Малко зор ще е защото ще го излъчат в вторник Mr. Green

# 521
В петък даваха 119 епизод.

Ето тук го има качен - http://gledaiseriali.com/
На втора страница е. Wink

# 522
dterziiska ,  Slawena ,  newsm51 newsm51 newsm51! Чок татлъ ни е момчето ! Hug

# 523
Не мога да разбера, как двамата тълкуват факта с годежа, като игра, като нещо времено, като нещо което може да се размине и на какво се надяват? ....

Да, и аз на това се чудя - на какво се надяват Бихтер и Бехлюл?

# 524
Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт