Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 324
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
  • Пловдив

Добро утро.

# 528
Добро утро! Hug

# 529
Добро утро и от мен!

# 530
  • somewhere near the sea
Да, и аз на това се чудя - на какво се надяват Бихтер и Бехлюл?
Мисля, че се надяват на чудо.
Той- да се събуди и безметежният му живот да се е върнал.
Тя- той да се осъзнае и да тръгнат към дъгата.
(Как ще стане обаче като и двамата са свикнали на луксозен живот newsm78)
Чест им прави обаче, че никога не насочиха омразата си към третия от триъгълника- Аднан. И двамата имат респект от личността му и уважението им към него подсилва чувството им за вина.

# 531
Бехлюл се надява Бихтер да свикне с брака му и тайната им любов да продължи завинаги, Бихтер не знае какво иска, бавно и сигурно потъва в депресия...все по-трудно и мъчително ми става гледането на сериите, дано по-скоро свърши, че....страданията им се изострят и задълбочават, пък за края не ми се говори...

# 532
(Как ще стане обаче като и двамата са свикнали на луксозен живот newsm78)
Чест им прави обаче, че никога не насочиха омразата си към третия от триъгълника- Аднан. И двамата имат респект от личността му и уважението им към него подсилва чувството им за вина.

За какво пък трябва да го мразят-че им се "пречка" ли?  newsm78 Или ,че им осигурява щастливо и безоблачно съществуване?  Laughing

# 533

За какво пък трябва да го мразят-че им се "пречка" ли?  newsm78 Или ,че им осигурява щастливо и безоблачно съществуване?  Laughing

Може би затова, че не  се гътва, за да ги остави да се наслаждават на богатството му заедно.  Laughing

# 534
  ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН!  Желая на всички много здраве,любов и разбирателство!

Видях,че пак е имало полемики. Само ще кажа ,че ми направи впечатление хвата на Бех,когато танцуваха тангото,той я придържаше едва,докато когато танцува с Аднан той я държи плътно и стабилно-само ако двата танца човек гледа по-внимателно,ще разбере кой какъв е.
 Бихтер иска него,да е с него и т.н.Тя няма да приеме Нихал да я измести официално,да загуби всичките си позиции и да продължат само като тайна връзка.Бих е на принципа или всичко или нищо,само като осъзна че не може да е всичко,трябваше да изтръгне тази любов от сърцето си.За жалост изтръгвайки любовта,тя трябва да изтръгне и сърцето си ,затова и свършва така.

# 535

Може би затова, че не  се гътва, за да ги остави да се наслаждават на богатството му заедно.  Laughing

#Crazy #Crazy #Crazy

# 536

Може би затова, че не  се гътва, за да ги остави да се наслаждават на богатството му заедно.  Laughing

#Crazy #Crazy #Crazy
  Е тук това би било мега грубо и ако мотивът е такъв ще става дума за пари,а не за любов.

# 537
Поста ми беше шеговито продължение на цитирания от мен пост. Много насериозно приемате всичко.

# 538
Поста ми беше шеговито продължение на цитирания от мен пост. Много насериозно приемате всичко.

Понякога тук е така. Rolling Eyes
Не обръщай внимание. Hug

# 539

Hug  Peace

Общи условия

Активация на акаунт