Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 346
  • 722
  •   1
Отговори
# 465
Аз също не одобрявам връзката между Бихер и Бехлюл , не одобрявам изневярата , не одобрявам да се нараняват хората ! Това , което правя , е не да оправдавам нечии действия или бездействия , а да се опитам да ги разбера , не да ги съдя или квалифицирам ! Търся обяснения за постъпките на героите , защото винаги има от какво да са продиктувани ! Никой човек не е лош по природа , той става такъв вследствие на други хора и обстоятелства , които му влияят ! Има една много хубава легенда по този повод - легендата за двата вълка !
Затова не харесвам крайните мнения и обобщения . Защото вярвам , че във всеки човек има нещо добро , стига да поискаш да го видиш ! Същото се отнася с пълна сила и за лошото ! Във всеки случай , аз предпочитам да виждам и да търся доброто ! Peace
Пожелавам на всички  Светли и Благословени празници ! Нека Божията светлинка и благодат да огреят душите и сгреят сърцата ви !  Hug

# 466
  • Бургас
Реално не можем да се сърдим на половинките, че вече не ни обичат, а обичат друга. Това не можеш да го контролираш. Можем обаче да се сърдим ако ни лъжат. Винаги съм смятала, че когато не желаеш да си част от живота на един човек е редно да го напуснеш и да го оставиш да следва пътя си.
Нещо друго ми прави впечатление във връзките на Б и Б и тази на Б с Н, ако второто е връзка. Всички живеят странно. Вълнуват ги само чувства, любов, секс. Все едно живеят половин живот. Не искат нищо, не правят нищо. Не се стараят в нищо, не се стремят към нищо. Това за мен е много странно и нереално. Все едно са ученици, които и на училище не ходят. Не мога точно да го обясня. Винаги съм мислела, че хората се стремят към развитие в повече от една посока. Търсят бъдещето си.

# 467
"Изгарям ,когато гледам очите  ти , устните ти.....
Има нещо в теб, което не мога да обясня.........
То ме кара да стигам до лудост"

На коя го казва това Бехлюл?????
       Обича ли я?

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 23:07 от silvia_maria

# 468
gospojata  Hug

В една песен на Michael Bolton - Love With My Eyes Closed - Да Обичам Със Затворени Очи се казва
"Затварям очите си и се моля
и ти някъде там да правиш същото,
забравила всичко сама,
да не се нуждаеш от напътствия, за да намериш пътя към своя дом.... pesenta e strahotna no prevoda mai ne e mn to4en .. "
Ака повече хора виждаха и търсеха доброто навсякъде около тях,  по улиците щяхме да срещаме усмихнати и спокойни лица....  Човек понякога не се променя  цял живот…може би защото неиска да повярва,че  да обича и да бъде обичан придава на живота топлота и богатство както нищо друго..

# 469
Sesana, така изглежда, и си е така. Доста безсмислен живот водят жените във филма, като изключим сестрата на Аднан и Мадмоазел. Интересите им са сведени до клюки, фитнес, дрехи, женитби, любовници, светски изяви. Липсва стремежа към интелектуалното и духовно израстване. И така представен образа на туркинята никак не се доближава до съвременната модерна жена.

# 470
Дааааааа, на Б и Б всички са им виновни, само те нямат никаква вина, защото се "обичат". И Аднан е виновен, че се ожени за млада жена, и Нихал е виновна, че обича наивно и се надява на взаимност, и слугите са виновни, че виждат това, което не трябва, и Фирдевс, и слънцето дори е виновно, че изгрява...

Много ми е интересно ако вашата половинка се "влюби" толкова силно в друга жена и под носа ви си ляга с тази "голяма любов", дали ще пишите такива оди във възхвала на любовта, дали ще оправдавате измамата със "голямата любов"... А какво ли се случва ако си предаден от двама свои близки...
Точно, че съм го изпитала на собствен гръб!
И пак тази любов ме вдигна на крака! Heart Eyes

От страната на Бихтер или Аднан си била?
От страната на Аднан,но не бях, като него толкоз сляпа! Blush
Отдавна съм простила! Heart Eyes

Хубаво е, че си се усетила навреме.
Тогава би трябвало да го разбираш... Какво почувства към "Бихтер и Бехлюл" тогава?
Съмнение ! Naughty

# 471
МНого е лесно да се каже че ако Бех обича Бих е много лесно да си тръгне. Гледах едно интервю с Къванч в което  една жена го попита той какво би направил ако е на мястото на Бех, а тои много правилно им каза че незнае, че никога не му се е случвало да се  влюби в жената на чичо си и само човек на който му се е случвало същото може да каже.
Бихтер не губи нищо ако си тръгне, но Бехлюл губи семеиството си. В сериите по натам има един разговор м/у двамата в които тои и казва" ти знаеше че ще изгубиш ако се върнеш в къщата" а тя му отговаря" изгубих само теб " и е верно .

# 472
МНого е лесно да се каже че ако Бех обича Бих е много лесно да си тръгне. Гледах едно интервю с Къванч в което  една жена го попита той какво би направил ако е на мястото на Бех, а тои много правилно им каза че незнае, че никога не му се е случвало да се  влюби в жената на чичо си и само човек на който му се е случвало същото може да каже.
Бихтер не губи нищо ако си тръгне, но Бехлюл губи семеиството си. В сериите по натам има един разговор м/у двамата в които тои и казва" ти знаеше че ще изгубиш ако се върнеш в къщата" а тя му отговаря" изгубих само теб " и е верно .

newsm10

Да загърбиш стария си живот  и да тръгнеш към нов е задължително за всички ,които се обичат. newsm78
 hahaha За Бехлюл секса с Бих  му бе абсолютно достатъчен.
На Бихтер ,може би не и харесваше да е само секс ,но направи избор- да прави секс по ъглите

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 00:01 от silvia_maria

# 473

silvia_maria newsm28 newsm28 искам да ти пиша на лични!

# 474

IR65,

Изчистих я welcome

# 475

Лека нощ дами!

# 476
Ей-й-й много сте писали момичета!  bouquet
Страхотно танго видяхме!
Много страст,много чувство и красиви думи! Peace
А горкия Аднан - гледа и невярва на Ушите си hahaha,милия той! Shocked

Sesana ,ivana27 ,Tristan77 ,IR65,_Sylvia_ ,٠•Snejka•٠· - страхотни постове сте написали! Hug
Повече от приятно ми е да ви чета!

Славенче Laughing Laughing Laughing

На всички ви желая Светли и благословени празници!Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни!

# 477
  • Пловдив

Добро утро.

# 478
# 479
В такива моменти дори грубия турски език звучи толкова гальовно.

Благодаря ти за видеото  bouquet
Много ми липсват старите Бихтер и Бехлюл , сега не са същите , нещастни са и объркани ,агресивни(Бихтер) . опитват се да покажат че има още любов, но...... В началото на връзката им бяха страхотни.
Принципно съм фен на Бихтер , но в тези епизоди а и в следващите се разочоравох  от нея , че продължава да преследва мъж като Бехлюл, че тои не заслужава и сълза да пролее за него  . Колкото и да го обича то е ясно и се  вижда че този човек неможе да обича друг освен себе си .

Общи условия

Активация на акаунт