Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 357
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
·٠•Snejka•٠·, не отричам, че е доста несправедливо към Аднан и Нихал, но в такива случаи винаги има хора, които страдат. Не оправдавам действията на БиБ, но ми идват в повече мненията за падението и низостта на Бихтер /които не помня кой пишеше назад в темата/. Бешир също може да го разглеждаме като предател, за да не нарани Нихал, предаде Аднан. Бихтер не можеше да понесе този театър и настойчиво умоляваше Бехлюл да изчезнат, но....обстоятелствата са други. Гавра е обаче отношението и на двамата към Нихал. Ето това само не мога да приема и да си обясня.

Not Approved , коментирахме че Бихтер е пропъдила сестра си, та затова си помислих, че е неправилния човек за споделяне на проблема.

# 451
# 452
  Здравейте, чета ви винаги когато имам възможност..има неща написани от някои от вас, които много ми харесват и ги чета с удоволствие. Много се запалих по този филм... малко ми беше муден в началото, но химията между Бехлюл и Бихтер ме накара да започна да го гледам. Ако приемате още привърженици на любовта между Бехлюл и Бихтер, може и аз да споделям мисли и чувства с вас от време на време...  Wink

# 453

Пожелавам на всички хубави празнични дни!

# 454

Здравейте, чета ви винаги когато имам възможност..има неща написани от някои от вас, които много ми харесват и ги чета с удоволствие. Много се запалих по този филм... малко ми беше муден в началото, но химията между Бехлюл и Бихтер ме накара да започна да го гледам. Ако приемате още привърженици на любовта между Бехлюл и Бихтер, може и аз да споделям мисли и чувства с вас от време на време...  Wink
welcome Hug

# 455
snn   bouquet
Slawena, на теб също!  easter
Пожелания и на останалите момичета за весело и спокойно прекарване : ))))

# 456
IR65, подписът ти от някой филм ли е?
Slawena, благодаря.   bouquet Да ти се връща. Hug

# 457
Здравейте момичета, виждам че доста разпалено коментирате форума и попочето странички назад, но никъде не видях и може и да е казано, но някой има ли информация кога ще свърши филма?

# 458
  hahahaТангото е  краят  авантюрата и началото на кошмара

# 459
Дааааааа, на Б и Б всички са им виновни, само те нямат никаква вина, защото се "обичат". И Аднан е виновен, че се ожени за млада жена, и Нихал е виновна, че обича наивно и се надява на взаимност, и слугите са виновни, че виждат това, което не трябва, и Фирдевс, и слънцето дори е виновно, че изгрява...

Много ми е интересно ако вашата половинка се "влюби" толкова силно в друга жена и под носа ви си ляга с тази "голяма любов", дали ще пишите такива оди във възхвала на любовта, дали ще оправдавате измамата със "голямата любов"... А какво ли се случва ако си предаден от двама свои близки...
Точно, че съм го изпитала на собствен гръб!
И пак тази любов ме вдигна на крака! Heart Eyes

От страната на Бихтер или Аднан си била?

# 460
Slawena, благодаря.   bouquet Да ти се връща. Hug
+1
Това е подпис на дама от този тема, дано не ми се обиди! Praynig

# 461
Дааааааа, на Б и Б всички са им виновни, само те нямат никаква вина, защото се "обичат". И Аднан е виновен, че се ожени за млада жена, и Нихал е виновна, че обича наивно и се надява на взаимност, и слугите са виновни, че виждат това, което не трябва, и Фирдевс, и слънцето дори е виновно, че изгрява...

Много ми е интересно ако вашата половинка се "влюби" толкова силно в друга жена и под носа ви си ляга с тази "голяма любов", дали ще пишите такива оди във възхвала на любовта, дали ще оправдавате измамата със "голямата любов"... А какво ли се случва ако си предаден от двама свои близки...

От страната на Аднан,но не бях, като него толкоз сляпа! Blush
Отдавна съм простила! Heart Eyes

# 462
Slawena, благодаря.     bouquet Да ти се връща. Hug
+1
Това е подпис на дама от този тема, дано не ми се обиди! Praynig
Много е хубав, а конят е невероятен. Wink

# 463
Добър вечер!
Тангото е страстен и чувствен танц, темпераментен и драматичен, но винаги е украсен с тъга. Движенията в тангото се пораждат от най-силните чувства и страсти. Няма по-красив и експресивен танц! Няма по-въздействащ мероритъм, от този на тангото!
Защо ли и каво ли са искали да покажат сценаристите с  това което видяхме в днешния епизод  newsm78
Незнам дали си спомняте танца на Ал Пачино във филма "Усещане за жена"
http://www.vbox7.com/play:cd49df14#commentTop

# 464

От страната на Аднан,но не бях, като него толкоз сляпа! Blush
Отдавна съм простила! Heart Eyes

Хубаво е, че си се усетила навреме.
Тогава би трябвало да го разбираш... Какво почувства към "Бихтер и Бехлюл" тогава?

Общи условия

Активация на акаунт