Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 361
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
Sesana, ти забравяш, че Пейкер и Бехлюл са били заедно и точно Бихтер е обяснявала на сестра си какъв женкар е той, и как не трябва да съжалява за него. В миналото Бихтер е отричала Бехлюл, как да си признае сега, че има връзка с него. Ако съм на нейно място, последния човек с който ще споделя е сестра ми. Равносилно е на унижение.  А иначе по въпроса за изневярата,много можем да спорим къде е вината, като въпроса за кокошката и яйцето.

# 436

gospojata  bouquet  bouquet  bouquet

# 437
Мен никога никой не ме е обичал, затова съм против връзката между Бихтер и Бехлюл. Подобно твърдение е меко казано глупаво. Не искам да обиждам никого, ама понякога прекалявате с неправилните си изводи. Това е филм и позицията ми спрямо някой герой не определя какво съм преживяла и каква съм. Все едно да кажа, че щом одобрявате връзката сте предали близък по същия начин. Извинявам се за острия тон, ама да си имаме уважението.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 21:44 от ·٠•Snejka•٠·

# 438
# 439
# 440
·٠•Snejka•٠· , мисля че тълкуваш грешно думите. Проблемът за невъзможната любов е вълнувал и ще вълнува хората, ако съдим Бихтер за любовта й към Бехлюл, то по аналогичен начин бихме могли да заклеймим и отречем любовта на Елисавета от "Крадецът на праскови", на Ана от "Ана Каренина", на Фани от "Осъдени души", все семейни жени, които "предават" мъжете си, за да останат верни на собственото си сърце.

# 441
Снежка ,  Hug ама категорично грешно си разбрала написаното от мен , да не кажа , че търсиш под вола теле ! Shocked
Имах предвид , че няма значение от коя страна си - винаги става дума за любов ! Извинявай , но точно на мен да ми обясняваш , че " Това е филм и позицията ми спрямо някой герой не определя какво съм  преживяла и каква съм. " , не е необходимо ! Този лайт- мотив съм го повтаряла през цялото време , по моного поводи !
Същото можех да напиша и по повод поста , който коментирах - няма значение какво ще ми се случи на мен , какво ми се е случило и т.н. - коментираме  филм и екранни герои !
Не мисля , че си справедлива - най- малкото аз съм човекът , който можеш да обвиниш в подобно отношение !

# 442
·٠•Snejka•٠· , мисля че тълкуваш грешно думите. Проблемът за невъзможната любов е вълнувал и ще вълнува хората, ако съдим Бихтер за любовта й към Бехлюл, то по аналогичен начин бихме могли да заклеймим и отречем любовта на Елисавета от "Крадецът на праскови", на Ана от "Ана Каренина", на Фани от "Осъдени души", все семейни жени, които "предават" мъжете си, за да останат верни на собственото си сърце.

Благодаря ти , че си прочела това , което съм написала !  bouquet

Slawena ,    Hug  bouquet!

# 443
Песента на танца:

Превод на текста:

Никога не искаме да сме толкова близо/близки
Защото знаехме, че това ще се случи тогава
Сега сме в този танц
И нищо не може да ни спаси

Таранго – изгубени сме
Таранго – само ти и аз

Толкова сме близо
Не мога да усетя какво е твое и какво е мое
Това дори няма значение
Ние сме едно в този момент

Таранго – изгубени сме
Таранго – само ти и аз

Кръвта ми ври
Мозъкът ми е превъзбуден
Не съм господар на чувствта/усещанията си
Не съм господар на усещанията си
Затова не мога да бъда виновен

Таранго – само ти и аз

Таранго – захвърли всичките си лоши мисли
Просто го почувствай - захвърли всичките си лоши мисли

# 444

Разбрахме намека.  Wink Да, така е, мен никога никой не ме е обичал, затова съм п/в връзката между Бихтер и Бехлюл. Подобно твърдение е меко казано глупаво. Не искам да обиждам никого, ама понякога прекалявате с неправилните си изводи. Това е филм и позицията ми спрямо някой герой не определя какво съм  преживяла и каква съм. Все едно да кажа, че щом одобрявате връзката сте предали близък по същия начин. Извинявам се за острия тон, ама да си имаме уважението. Ако не съм разбрала правилно - се извинявам също.

Напротив мила,
Само жените ,които са чували "обичам те "много пъти имат ясна представа ,кога това са само думи.
Ако между БиБ имаше любов/а не само страст/ щяха да са заедно , отдавна заминали от тази къща

# 445
Никога не съм съдила Бихтер за каквото й да е, нито съм отричала любовта й. Нормално е човек да се влюби и след като се омъжи, случвало се и ще се случва. На  мен не ми допада не любовта, а предателството и безочието на двамата. Дори много повече обвинявам слабия Бехлюл, който е много по-близък на Аднан и сем., отколкото Бихтер. Ако искат да са заедно - има много начини. Но под носа му, в къщата му - гадно е. Но това е филм, има книга, сценарий - това се е случило и няма как да се промени. Но пък имаме право да коментираме и да не одобряваме едно действие или друго.

gospojata, съжалявам. Hug Оставям си поста, но ще махна цитата. Wink

# 446
Sesana, ти забравяш, че Пейкер и Бехлюл са били заедно и точно Бихтер е обяснявала на сестра си какъв женкар е той, и как не трябва да съжалява за него.

Aз пък не виждам нито една причина Бихтер да дава отчет на Пейкер с кой си ляга.Нея какво я засяга това.
Ако признае на този етап,ще допусне грешка,НО трябваше да им сподели,преди да се изолира съвсем от околните.Никак грешно няма да прозвучи ако кажем за Бихтер,че буквално полудя от любов. Жалко,че обектът на желанията й не струва и пукнат грош.

# 447

">#t=47s[/video]

# 448
# 449

Общи условия

Активация на акаунт