Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 321
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Поста ми беше шеговито продължение на цитирания от мен пост. Много насериозно приемате всичко.

Teдка,,ОК , smile3503

Ето един рашавичък Бехл,когато имаше чок мерак на Бихтер,но не му бе чок зор като сега

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 14:21 от Slawena

# 541
  • БГ
Поста ми беше шеговито продължение на цитирания от мен пост. Много насериозно приемате всичко.

Скъпа  Hug Свиркай си ...  Wink Просто не обръщай внимание,  Mr. Green изживява се като огледален образ на Бихтер и винаги е "най-точна" и следва "най-правата линия",така че не се отказвай да пишеш Naughty
Да имаш чувство за хумор е чудесно качество,но за съжаление някои са опрерани от него...А на мен ми липсва леко закливо,шеговития тон  Party от първите теми.В темата за Фериха например е голям купон - поздравления за момичетата Hug

Славенче - както винаги учтива и зачалива, но не виждам защо ти...?

# 542
Аз лично съвсем не възхвалявам любовта на Бихтер и Бехлюл. Единствено възхвалявам тази на Бихтер. Нейното поведение си е съвсем логично за една влюбена жена. По всякакви начини се бори за тази любов, може да са подмолни, неморални, но в любовта няма правила и това важи за всички. А това, че Бехлюл е неориентиран страхливец е съвсем друг проблем.

# 543
  Радвам се,че толкова съм липсвала-още непоявила се и съм "захапана" Laughing-това за закачливия тон,че пък и някой ще се отказва да пише от едно изречение-брей,къде ме хвърлихте в джаза,определено голям смях пада  Joy  Че чак и характеристика ми е направила,браво,сбъркала си е професията  Joy
  Тедка-предположих,че е шега,но въпреки това съм казала какво мисля,не смятам,че съм засегнала някой  Peace

# 544
Е, сега, чак извинения  Laughing ...   нито съм от обидчивите, нито някой е казал нещо обидно.  Hug  Пък и аз си имам черно чуство за хумор и съм свикнала да съм недоразбрана  Mr. Green

# 545
Е, сега, чак извинения  Laughing ...   нито съм от обидчивите, нито някой е казал нещо обидно.  Hug  Пък и аз си имам черно чуство за хумор и съм свикнала да съм недоразбрана  Mr. Green
[/b]
  Особено в интернет,когато понякога поради невъзможност да видиш изражението и жестовете на събеседника го разбираш погрешно  Peace

# 546

Да имаш чувство за хумор е чудесно качество,но за съжаление някои са опрерани от него...А на мен ми липсва леко закливо,шеговития тон  Party от първите теми.В темата за Фериха например е голям купон - поздравления за момичетата Hug

di_ni,ами основния състав на Фериха,пишеха в първите теми на ЗП WinkХриси и Саси /Magosniwa i tina86/ Peace

И после защо аз,ами всеки има различно чувство за хумор Grinning,един носи друг не,какво да се прави

# 547
  bouquet

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 14:51 от charovnica

# 548
  • в очите на дъщеря си

Скъпа  Hug Свиркай си ...  Wink Просто не обръщай внимание,  Mr. Green изживява се като огледален образ на Бихтер и винаги е "най-точна" и следва "най-правата линия",така че не се отказвай да пишеш Naughty
Да имаш чувство за хумор е чудесно качество,но за съжаление някои са опрерани от него...А на мен ми липсва леко закливо,шеговития тон  Party от първите теми.В темата за Фериха например е голям купон - поздравления за момичетата Hug

моля те плюй , че  де не ни урочасаш Mr. Green

Тук също беше така , беше забавно  Whistling имаше търпение м/у участниците  в темата. Приемахме всяко мнение и се разбирахме чудесно, нооооооооооо за съжаление почти вече не влизам

# 549
Христос Воскресе ! Пожелавам ви светли мисли и чувства през Светлата седмица !  bouquet
Много хубав въпрос - на какво се надяват Бихтер и Бехлюл ? Peace
И подобаващ отговор - "На чудо " ! Буквално , при това ! Peace
Надяват се , Аднан да прогледне ,
Нихал да слезе на земята и да се усети , та белким се откаже ,
Фирдевс да се вземе с Четин , та да не се занимава с тях ,
Пейкер - да си гледа бебето ,
Че , даже и Бешир - ако ще ги издава у да го прави , че да се свърши най- после !
Имам чувството , че чакат вече каквото и да е решение , само , ако може да не го вземат те двамата !
Наистина предстоят все по- мъчителни епизоди ! Sad
А , колкото до чувството за хумор - и на мен ми липсва ! Все по- рядко се шегувам , защото не знам кой как ще го изтълкува и колко ли обяснения ще ми се наложи да давам после ! ooooh!

# 550
Здравейте! Може ли линк от епизода в Петък. Предварително благодаря.

# 551
gospojata   bouquet

Наистина на чудо трябва да се надяват,макар чудеса да има само в приказките,но все пак това е само един филм /худ. произведение/.
По скоро аз си задавам въпроса какво бъдеще би имала тяхната връзка,ако продължи по сценария /Нихал и Бех самейство,Бихтер при Аднан,и двете Б-та си въртят лИбоФта во веки веков.

# 552
Здравейте! Може ли линк от епизода в Петък. Предварително благодаря.

Ето тук го има качен - http://gledaiseriali.com/
На втора страница е

Помоща е то Снежка ,а реализацията от мен

# 553
  • в очите на дъщеря си
Славенкаааааааа Hug Hug Hug

# 554
  Мнения се приемат всякакви,не смятам,че някой не може да се изкаже,друг е въпросът има ли желание,въпрос на избор и вкус  Peace

Общи условия

Активация на акаунт