Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 43

• 35 317
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Здравейте дами.
Аз през почивката си дочетох книгата и стигнах до извода, че филма е толкова изместен, че само имената са си на мястото.

# 571
Е, засега само размера на .........пръстена улучи!!!  Crazy Crazy Laughing
 И това е нещо,все отнякъде трябва да се започне  Crazy

# 572

Пак е нещо,голям напредък,по нататък ще пита и за номера на патъците,че нали ще обзавежда и къща Laughing

# 573

Пак е нещо,голям напредък,по нататък ще пита и за номера на патъците,че нали ще обзавежда и къща Laughing
 Чехлички да му купи и той да влезе наготово,пък и номерът на обувките нали знаете за какво говори  Embarassed,та Нихалчето по-отдалечко така ще го започне  Crazy

# 574

А иначе Бихтер действа като на война-с позволени и непозволени средства..........  Thinking

Така е , по- мъдрите от нас , отдавна са го казали - " В любовта и на война , всички средства са позволени !" Peace  На мен ми беше много мъчно за нея , особено сцената в залата за музика - гледах я няколко пъти - "Душата ме боли ,Бехлюл.... " - вярвам и , че е така !

# 575
Здравейте дами.
Аз през почивката си дочетох книгата и стигнах до извода, че филма е толкова изместен, че само имената са си на мястото.

Ето един прозорлив човек!  Hug А тука се спукаха да ни обясняват за книгата /съответно и за филма/ и "какво е искал да каже автора"..........  Tired

# 576

Ето един прозорлив човек!  Hug А тука се спукаха да ни обясняват за книгата /съответно и за филма/ и "какво е искал да каже автора"..........  Tired
  Ако си забравила,да ти опресня "оригиналният сюжет"   Mr. Green

# 577

А иначе Бихтер действа като на война-с позволени и непозволени средства..........  Thinking

Така е , по- мъдрите от нас , отдавна са го казали - " В любовта и на война , всички средства са позволени !" Peace  На мен ми беше много мъчно за нея , особено сцената в залата за музика - гледах я няколко пъти - "Душата ме боли ,Бехлюл.... " - вярвам и , че е така !

Дори на моменти да отричам Бихтер, да ме дразни с лицемерието, лъжите и грубостта си, вярвам ,че в ТОЗИ момент, когато го казва е ТЯ-неподправена и грешна, но ИСТИНСКА!  Rolling Eyes

# 578
  Така е   bouquet  Тя има доста отрицателни черти,на някои моменти е трудно поносима,но въпреки това е истинска в любовта и болката си.
  gospojata-гледам,че пак сме на едно мнение  Hug

# 579

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha  NO, THANK YOU!
Чаровница, а те обвиняват ,че ти липсва чувство за хумор...........  Wink

# 580
  biskit-всеки по различен начин го разбира чувството за хумор  Wink

# 581
 Sesana , освен тази констатация , нищо не сподели . Хареса ли ти книгата или филмът е по- вълнуващ ?

charovnica ,  biskit ,  Hug Hug !  Аз затова харесвам и филмът и героите и не мога и не искам да ги съдя , обвинявам и квалифицирам ! Защото може да са всякакви ( мен как ме дразни Бихтер понякога , че и Бехлюл  #Cussing out ) , но са истински , като всеки един от нас ! Във всеки един от нас дреме по някоя от чертите на героите , всеки един от нас е преминал или ще премине през доста метаморфози на личността , нищо ,че хората си мислят ,че вече са изградени и като личности и като характери ! Толкова още изненади има да ни поднася живота . Може би , защото съм поживяла повече , но знам ,че е така от опит - в живота съм била и обсебваща като Бихтер , и сляпа и обсебваща като Нихал , и манипулативна като Фирдевс , и търпелива като Дениз - но винаги съм била истинска и неподправена в чувствата си !

# 582
  • БГ
Бихтер ми дойде малко в повече с контрола, който осъществява..........  ooooh!
Каква е тази любов , която ще те накара само да слухтиш, дебнеш, обикаляш по прозорците и т.н.  Tired

Това е РЕВНОСТ - другото неприятно,болезнено лице на любовта!
Болезнена,самонараняваща я ревност!
Толкова е отчаяна,че не може да осъзнане края - всичко вече е необратимо,Нихал и Бех са сгодени и може да се разделят само ако Нихал поиска.Мнението на Бех е без значение!

# 583
  gospojata-трогателна изповед  Hug Трябва да си пораснал,за да бъдеш откровен до такава степен преди всичко със себе си,а след това и с останалите.  newsm51

# 584
Бихтер ми дойде малко в повече с контрола, който осъществява..........  ooooh!
Каква е тази любов , която ще те накара само да слухтиш, дебнеш, обикаляш по прозорците и т.н.  Tired

Това е РЕВНОСТ - другото неприятно,болезнено лице на любовта!
Болезнена,самонараняваща я ревност!

Сигурно, Бих е много ревнива!И не може да надскочи егоистичното си желание да "притежава" и "обсебва" Бех...........  Thinking Да гледа , че възлюбеният е щастлив и тя да е доволна от това-с тази разлика, че щастливото бъдеще на Бех и Них е доста насилено и съмнително.  Thinking
Вече си мисля, че само Дениз и Аднан обичат истински-със себеотдаване, без егоизъм.....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт