Отговори
# 90
И аз нямах бг мама 1 час . Тая снимка от каде я взехте да се смееш ли да плачиш ли . АЗ мисля , че ще доиде видов ден и за Мурат .ТОЙ заслужава.

# 91
Хаиде и аз с Вас Laughing
Привет Hug

# 92
Не се обиждайте, гледащите ЛиН  Hug, обаче Мурат с подобни физиономии ми стига, за да не го гледам и да си развалям представата за него  ooooh!

Мария ,ако става дума за тази,това е от предстоящата 54 серия на Лин,

# 93
Цитат
Ще дойде видовден и за Мурат.
Сакън, недейте!!! Laughing
"Видовден" се свързва с излизане наяве на  всички сторени злини и с възмездие. Оттам е и предупреждението: "Всяка коза за свой крак, но като дойде Видовден ще видим!"

# 94
  • Пловдив
Абе хора,на вас само форума  ли не ви се отваряше,на мен ми спря нета за 2 часа newsm78Всички ли сме на Близу Wink
Колкото до снимката,направи ми впечатление при Стрина-в любовните сцени все за ушите го държи hahahaЩе му пораснат от толкова дърпане hahaha

Злати, не споманвай за Близу  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, а как мислиш ще му качи кръвта в главата за да му почервенеят ушите по друг начин  hahaha Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕлма,страшна си  love001

Аз и нещо друго забелязах-в Аси освен че целувките бяха Embarassed newsm53 професионални,изражението на лицата им се сменяше при всеки допир.Нарочно сега следя в другите филми,които гледам,изражението на лицата на артистите-ами наистина виждам само една много добра игра Rolling Eyes

# 95
Той  нищо нее направил  .Благодарение на целия екип ,който е работил много добре гледахме и още гледаме сериала.Вие за какви злини говорите.

# 96
Злати,така е Peace,защото нашите са най-големите професионалисти сред актьорите Joy

# 97
Цитат
Ще дойде видовден и за Мурат.
Сакън, недейте!!! Laughing
"Видовден" се свързва с излизане наяве на  всички сторени злини и с възмездие. Оттам е и предупреждението: "Всяка коза за свой крак, но като дойде Видовден ще видим!"

Ааааааа, добре че, разясни  Peace, значи ще дойде видовден за най-най и семейсто Терзи, за Мурат 100 девственици   hahaha Joy Joy Joy

П.П. днес съм в предпразнично настроение, да няма много обидени от постовате ми  Embarassed Embarassed Embarassed, прощавайте предварително, нищо лично  Hug

# 98
едно клипче за релакс на всички пишещи в темичката ни

# 99
Цитат
Аз и нещо друго забелязах-в Аси освен че целувките бяха   професионални,изражението на лицата им се сменяше при всеки допир.Нарочно сега следя в другите филми,които гледам,изражението на лицата на артистите-ами наистина виждам само една много добра игра

Хм, хм ..... това е едно от проявленията на страстта, дори и при най минималния и нееротичен допир да има реакция от тялото ти, а лицето е като огледало, на него най лесно проличават чувствата и емоциите - изчервяване, затваряне на очи, учестено дишане, кръв в главата / Злати/, шум в ушите и т.н.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 100
Свет, това е една от любимите ми балади  Peace, Паки има клип с нея за АСИ

# 101

една много хубава бг.песен написана и изпълнена от покойната Мария Нейкова

вървят ли двама

# 102
  • Пловдив

за Мурат 100 девственици   hahaha Joy Joy Joy

П.П. днес съм в предпразнично настроение, да няма много обидени от постовате ми  Embarassed Embarassed Embarassed, прощавайте предварително, нищо лично  Hug

Joy Joy JoyЕлма,ти милост нямаш ли,та той ще остане само рагу hahahaАси му взе акъла,Стрина му оскуба ушите,сега и това!Сакън недей,да си го гледкаме още дъъъълго искам Hug

# 103
Аси и Демир -танцуващи първи си танц,

# 104

за Мурат 100 девственици   hahaha Joy Joy Joy

Joy Joy JoyЕлма,ти милост нямаш ли,та той ще остане само рагу hahahaАси му взе акъла,Стрина му оскуба ушите,сега и това!Сакън недей,да си го гледкаме още дъъъълго искам Hug

Ще издържи бе Злати, не го мисли  ooooh!, ама после какъв креватен лъв ще е, то опит не се трупа от гледане и преглъщане  newsm03 newsm09

Общи условия

Активация на акаунт