Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето по време на прием на антибиотици?
Какво е мнението за ултразвуковите прегледи по време на бременност?
Каква е предложената тема за 50-ия юбилей на форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето по време на прием на антибиотици?
Мненията относно кърменето по време на прием на антибиотици могат да варират. Един лекар твърди, че антибиотикът Cephalexin не представлява опасност за бебето, но препоръчва внимателно наблюдение за възможни обриви. Други майки споделят своя опит, като една майка разказва, че е приемала антибиотици в продължение на един месец по време на кърменето и е решила да продължи да кърми. Важно е да се консултирате с вашия лекар за вашата конкретна ситуация и да следвате неговите препоръки.
-
Какво е мнението за ултразвуковите прегледи по време на бременност?
-
Каква е предложената тема за 50-ия юбилей на форума?
Предложената тема за 50-ия юбилей на форума е да бъде с информационни публикации, включващи връзки към стари теми и информация по различни категории като бебешка козметика, екскурзии, дейности, здравословно хранене и други. Целта е да се събере полезна информация, която да бъде лесно достъпна за участниците във форума. Предложението получава одобрение и съгласие от други участници.
-
Какви са опитите на един форум потребител с боядисването на яйца?
-
Какви са мненията на потребителите на форума относно предизвикателствата, пред които са изправени по време на бременността?
- можеш да натиснеш бутон редактирай и да добавиш каквото си пропуснала да напишеш.
, но истината е, че оптимизмът ми тук идва отвътре, леко ми е и съм спокойна. Моля се наистина да няма катаклизми, защото един живот е много кратък за няколко емиграции.
Знам, че думите ми едва ли те топлят, но се възхищавам на жени като теб!
Мисля по абсолютно същия начин, но това е така от около 8-9 години. Животът ни тук ме отрезви и пренареди приоритетите ми. Ако преди 10 години някой ми беше казал, че като се преместим в Канада, ще съм stay at home mom, щах да му се изсмея. Аз, която работех от 18 годишна, аз, която завърших с бебе на ръце, аз, която работех това за което съм мечтала и ежедневно се доказвах в работата си... Два-три шамара от съдбата и веднага разбираш кое е по-важно за теб. Съжалявам само, че в известен смисъл пропилях 2-3 години за да се гневя на съдбата, че ми се налага да си остана в къщи (здравословни причини). Вече 10-та година съм майка и съпруга на пълен работен ден. И знаете ли какво - гордея се с това! Имам прекрасни и смея да твърдя добре възпитани деца; имам прекрасен съпруг, с който в буквалния смисъл и "в радост и в мъка" сме винаги един до друг откакто бяхме деца; имам уютен дом и тук и в България и винаги се прибирам с удоволствие "у дома", независимо на кой континент; имам обичта на близките и приятелите си. Аз съм щастлив човек! И най-хубавото е, че го оценявам!
Наистина хората са различни и в това се крие красотата на живота. Аз също като вас споделих моето мнение кое, как и защо не ми харесва, защото е пречупено през моята призма. Няма крив, няма прав..всеки е имал и има различен живот и усеща нещата по различен начин. Както някои хора не биха никога имигрирали, други са с две ръце за това, хората са различни и не бива да се винят за това. Аз също обичам семейството си и давам много за него, но в същото време искам да съм независима жена. Тези две неща вървят при мен ръка за ръка. Но това не е, защото така съм била възпитана, а защото това е желание, порив и устрем и най-вече характер. Мен Канада определено ме спира да бъда това, което искам(ред причини, които изброих в предишните постове) и съм щастлива, че успях да го осъзная. Не мисля, че хора само с ниски доходи от Бг трябва да имигрират в чужбина, а другите които са живяли добре не са добре приети. Според мен всеки трябва да "вкуса" от имигранството от този начин на живот и да прецени какво е изгубил и какво печели.
това в кръга на шегата ).
Всеки трябва да реши за себе си къде се чувства добре и с кои проблеми иска да направи компромис и с кои не може да се примири.
Нашето училище приключва на 29 юни и започват на 31 август.Ще ми бъде приятно и ако другите споделят по темата.